Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SS Lazio

Re: Започва ли Дарко да ви харесва

Мнениеот SS Lazio » 23 яну 2009 21:54

Момчета я дайте по-позитивно бе. Ша дотегнете на Stanley с тоя негативизъм и ша ви фрасне по един бан

Bully_Blue
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-Цървена Звезда 2-0

Мнениеот Bully_Blue » 23 яну 2009 21:55

Българите имаме много ниско самочувствие.Четох,че Звезда щели да ни бият в европейските турнири,а бе я се осъзнайте,Звезда са един средняшки отбор,а и Сръбския клубен футбол е по-слаб и от българския,така че нищо сензационно не виждам в този резултат.Преди година и Вихрен бяха направили хикс със Звезда. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 23 яну 2009 22:00

Абе Дарко е добър,малко е хилав,но компенсира с техника и поглед върху играта.Мисля,че Да Коща ще лъска здраво скамейката,ако Дарко продължава да показва игрите от последните мачове от първенството. :)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 23 яну 2009 22:00

Levski_Sf написа:наистина Левски му е на сърцето и,че не е тук за пари,а заради самия отбор

Да бе, целия свят са ваши фенове, дори чужденците като идват идват щото сте им на сърцето :lol: Важното е самозаблуда да има :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

loituma
Контакти:

Re: Вратар номер 1 в европа

Мнениеот loituma » 23 яну 2009 22:11

Аааа ква е тая урсула бе

ventsi
Контакти:

Мнениеот ventsi » 23 яну 2009 22:30

yasen написа:абе какво ми коментирате дарко, не сте гледали мача, вкарал гол и веднага - "бил много добър".
Нека да покаже постоянни игри, аз не по-малко от вас искам той да стане ключов играч.
А пък и какви изводи си правите от една контрола... стига сме летели в облаците! Това, че днес сме били и играли що годе добре не означава НИЩО, АМА АБСОЛЮТНО НИЩО.
ТОЗИ ОТБОР ИМА ДОСТА ДА СЕ ДОКАЗВА!

и аз съм на това мнение,нека първо покаже постоянна игра.и немога да разбера кой е гледал мача,че давате мнения :?:

и две сини сърца бият в мадрид

SS Lazio

Мнениеот SS Lazio » 23 яну 2009 22:33

veseo написа:
Levski_Sf написа:наистина Левски му е на сърцето и,че не е тук за пари,а заради самия отбор

Да бе, целия свят са ваши фенове, дори чужденците като идват идват щото сте им на сърцето :lol: Важното е самозаблуда да има :roll:

Дарко не е чужденец. Всеки който твърди обратнато е гаден сърбоман и ше умре в най-близко бъдеще :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
demy26

Re: Вратар номер 1 в европа

Мнениеот demy26 » 23 яну 2009 22:38

Странно, че в Европа правят такива глупави класации, които са характерни за България. В Италия класацията на вратарите не е на минути и голове а колко гола е пуснал вратаря от колко удара към вратата. По този начин на първо място никога не са вратарите на отборите от челото на класирането а в края. И вратар номер едно може и да е вратар получил 20 гола за 10 мача но спасил други 120 положения. А тук разни отбори за 90 минути не ритват топката и веднъж към вратата на Левски а те си мислят, че са много велики. Ако за тези 810 минути е имало 6 положения и са вкарали един гол какво ще стане ако Левски играят с отбор, който създава по 10-12 положения на мач?
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

lineker
Контакти:

има ли видео ЛЕВСКИ-звезда

Мнениеот lineker » 23 яну 2009 22:49

благодаря предварително.САМО ЛЕВСКИ.

SS Lazio

Re: има ли видео ЛЕВСКИ-звезда

Мнениеот SS Lazio » 23 яну 2009 22:54

аре некой да даде линк, пък макар и само за головете

Върни се в “Архив”