iicoo написа:Истината е, че Левски е много зле.
За мен 2-то полувреме не играха зле, даже много високо темпо диктуваха, но Миньор не е мерило.
Всичко ще си проличи срещу Литекс и Лудогорец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iicoo написа:Истината е, че Левски е много зле.
dodo7271 написа:Давам 5 лева на всеки, който ми обясни на внятен български език защо:
1. Балтанов играе титуляр, а Сержиньо Грийн е защитник. Защо вместо Балтанов не играе Даниел Димов, който беше взет от Черно море точно като дефанзивен халф?
2. Защо Иван Цветков е резерва, а като влезе в игра е поставен като централен нападател, какъвто той никога не е играл?
dodo7271 написа:Давам 5 лева на всеки, който ми обясни на внятен български език защо:
1. Балтанов играе титуляр, а Сержиньо Грийн е защитник. Защо вместо Балтанов не играе Даниел Димов, който беше взет от Черно море точно като дефанзивен халф?
2. Защо Иван Цветков е резерва, а като влезе в игра е поставен като централен нападател, какъвто той никога не е играл?
sslevski написа:За смените наистина този път Гонзо ги направи точно на време и точните.Не мисля,че Калво в нещо повече от Младенов даже напротив.Колкото до Балтанов,пълен смях ми много ясно,че Йовов е по добре отколкото това момче.За Арс...........???????????????????????
Sisi 1914 написа:Знаех си, че ще победим.
Заслужавахме победата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта