България - Италия (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Re: България - Италия (официална тема)

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 08 юли 2011 21:03

jonathan написа:
cska_90 написа:Фактът,че се изписа толкова последните три дни-говори сам по себе си!!Че за националния отбор на БФС не се е писало толкова- а всички тука се интересуваме много повече от футбол и го следим повече,но.................!!
Тези момчета са единствените последните години,заради които съм ставал в 3-4 часа да ги гледам, единствените за които съм се ядосвал толкова много и съм се радвал толкова-за разлика от безразличието, с което гледам(не винаги и гледам) жалкия ни футболен отбоР!!!
Тези момчета заслужават само уважение!! :idea: :idea: :idea:
Тези момчета ме карат да съм горд, че съм БЪЛГАРИН!!!!

В незабравимото "американско лято" пак седяхме будни по нищите...Но и аз съм бил буден в 3-4 часа чакайки волейболисчетата ни да изнесат спектакъл (чакайки ги със студена ракия в хладилника и свежа салатка ) :) Дано след 2 часа ние да сме на 2-о място в групата

А дано

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 08 юли 2011 21:05

cska_90 написа:Тези момчета са единствените последните години,заради които съм ставал в 3-4 часа да ги гледам, единствените за които съм се ядосвал толкова много и съм се радвал толкова-за разлика от безразличието, с което гледам(не винаги и гледам) жалкия ни футболен отбоР!!!
Тези момчета заслужават само уважение!! :idea: :idea: :idea:
Тези момчета ме карат да съм горд, че съм БЪЛГАРИН!!!!

Абсолютно съм съгласен. Вчера много ме болеше след лекцията, която ни изнесоха аржентинците, но затова пък днес радостта ми беше двойна от супер играта ни срещу италианските манекенчета. Остава само да разчитаме, че аржентинците ще покажат морал и няма да легнат на домакините.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 08 юли 2011 21:07

ВЛАДООООООООООООООООООО! ГОЛЯМ СИ!

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА МОМЧЕТА И РАДО СТОЙЧЕВ! :mrgreen:

Най-големите ни абонати си остават Италия :lol:

Страхотна победа пред 10 хилядна българска публика :lol:

Този Травица има страшно мъчителни сервиси,трябва да му се признае :mrgreen:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 08 юли 2011 21:07

:arrow: http://www.laola1.tv/en/int/volleyball/ ... 55001.html
Оттук можете да следите Полша - Аржентина
Странно защо поляците играят със сини екипи :roll:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 08 юли 2011 21:16

Ако Аржентина победи в този мач, обещавам да измина разстоянието от нас до магазина за алкохол пеш ;) .
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
forumx3
Контакти:

Мнениеот forumx3 » 08 юли 2011 21:17

milan199440barca написа:Ако Аржентина победи в този мач, обещавам да измина разстоянието от нас до магазина за алкохол пеш ;) .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]

Потребителски аватар
jonathan
Контакти:

Мнениеот jonathan » 08 юли 2011 21:20

milan199440barca написа:Ако Аржентина победи в този мач, обещавам да измина разстоянието от нас до магазина за алкохол пеш ;) .

:) Аз алкохола от сега съм си го взел и си пия :)
Айде аржентинчета помогнете ни ОТНОВО
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 юли 2011 21:26

Прекалено много крайни мнения виждам тук,което никак не ми харесва.Разберете,има идиоти,мразещи всичко и всички,това е ясно.Но те не са толкова много,колкото ги изкарвате.А и виждам от много години една тенденция сред нас,българите,да не се прави разлика между критика и плюене,обиди и т.н.Няма човек,отбор или какъвто и да било субект,който да не може да бъде критикуван и няма човек,който да не може да си каже мнението по даден въпрос.Разбира се,това коренно се различава с това да бъдат обиждани играчите,треньора или пък да бъдат отричани техните успехи.Просто трудно се усеща разликата от много хора,което не е добре.Да,България е сила във волейбола.Да,категорично сме сред най-силните нации в този спорт.Но ни липсва нещо,което да ни прави голям,велик отбор.И това е от страшно много години.В момента не сме най-добрият отбор в света,това е ясно.Може би не сме и сред най-добрите 3-4,но имаше времена,в които бяхме,а не материализирахме възможностите си.Това,до голяма степен,ни е национална черта.Иска ми се,най-накрая,да преминем на следващото ниво.Радо Стойчев и голяма част от момчетата са се доказали категорично в тази игра,спечелили са всичко възможно и то по няколко пъти.Сред младите пък има страхотни таланти като Цецо Соколов.Вярвам,че именно те ще направят голямата крачка,която все не можем да направим.Дали ще е сега,дали на Европейското или на Олимпиадата,това трябва и ще стане.Успех на Аржентина,вярвам в техния феърплей :)
Последна промяна от acmilan на 08 юли 2011 21:29, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Иван Барабан
Контакти:

Мнениеот Иван Барабан » 08 юли 2011 21:26

Ами сега като победи Аржентина, ще трябва ли да връщаме версиите на русите :) ???

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 юли 2011 21:27

:)

При плачевното състояние, в което се намира всичко у нас, включително и спорта, националният ни отбор по волейбол е истинско чудо на чудесата, бяла лястовица, последния мохикан, светлина в тунела, надеждата, която умира последна ...
Дано Господ да пази тези момчета и техния треньор !!! :)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Архив”