Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 17:20

edmon_dantes написа:Крайно време беше червения балон да се спука... Браво на Черно море!

И двете ти изречения са безкрайно смешни. :lol:

За първото: В ЦСКА не е имало никога балон - не знам къде го видя. Балони има в други отбори, но не и при нас. Най-малкото не може да има балон след 3 мача само.

За второто: Кажи ми какво точно направиха Черно море??? Възползваха се от наша грешка, иначе второто полувреме само гледаха и се чудеха как да изритат топката по-далеч и по-високо.
Последна промяна от Udoji90 на 20 мар 2011 17:25, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 мар 2011 17:21

POPCORN написа:
edmon_dantes написа:Бях сигурен, че цска ще загуби този мач. Крайно време беше червения балон да се спука. Пак извинения за загубата от терена. Е, нали всички отбори идват във Варна и играят на този терен. Бяхте трагични, това е причината за вашата загуба.
Браво на Черно море!

Вие сте същите бе !Като играете там не се ли оплаквате от стадиона а?Дантес стани реалист бе брато.Не всичко хубаво и добро все сте вие бе!Гледай малко релано на нещатата.Спукал се балона..Балона се спука като ви треснахме 3 на 1 тогава се спука големият много големият балон!Само че тогава мълчахте като женски полов орган, а сехга се радвате все едно с тоя мач ставате шампиони :lol: :lol:

Хахахах нека остави ги да се радват!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 17:22

Най ми е смешно как феновете на левски са толкова въодошевени все едно станаха шампиони!Докато ние пък го приемаме супер нормално!Вместо ние да се коркаме те се коркат за нас!Какво направи Левски тая година в първендстото?Аз не виждам да са направили нещо много повече от нас!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 20 мар 2011 17:22

на 26-ти левскарите ги нямаха в форума на гонг,а ние сме тук след загуба ! Заставаме зад отбора,а тия левскарите загубиха и почнаха ясен да се маха,какво става с левски,да дойде бардон тренер....20 безмислени теми пуснаха

НИЕ СМЕ ОТ ЦСКА!!!ШАЛЯЛЯЛЛЯ

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 20 мар 2011 17:22

blue magic написа:Нещо не мога да разбера какви са тези претенции, че Черно море играли защитно! Следващият път моля от Панчарево ЦСКА писмено да заявят как искат да играе отбора срещу тях, щом това е причината да не бият. А теренът е еднакъв и за двата отбора - приспособяването към него е също част от играта.

Така както вие играхте,да ви набутаме 3,и понеже не видяхте как се вкарва К.Стоянов и той ви показа за да е пълна гаврата :mrgreen:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 17:23

Оставете ги сините дайте да ви кажа друго!Тоя Коста Янев беше адски слаб хора!Незнам за какво го пускаме него да играе!Той сбърка и при гола!Адски зле е !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 мар 2011 17:24

POPCORN написа:Най ми е смешно как феновете на левски са толкова въодошевени все едно станаха шампиони!Докато ние пък го приемаме супер нормално!Вместо ние да се коркаме те се коркат за нас!Какво направи Левски тая година в първендстото?Аз не виждам да са направили нещо много повече от нас!

+1 :lol: Няма други такива.Те само това чакат и почват да спамят в нашия форум.Явно им е доста къса паметта.

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 20 мар 2011 17:24

Udoji90 написа:
edmon_dantes написа:Крайно време беше червения балон да се спука... Браво на Черно море!

И двете ти изречения са безкрайно смешни. :lol:

За първото: В ЦСКА не е имало никога балон - не знам къде го видя. Балони има в други отбори, но не и при нас. Най-малкото не може да има балон след 3 мача само.

За второт0: Кажи ми какво точно направиха Черно море??? Възползваха се от наша грешка, иначе второто полувреме само гледаха и се чудеха как да изритат топката по-далеч и по-високо.

Ами нали това е целта на играта-да накажеш грешките на противника.Една грешка един гол.другия път повече ;)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 20 мар 2011 17:24

POPCORN написа:Оставете ги сините дайте да ви кажа друго!Тоя Коста Янев беше адски слаб хора!Незнам за какво го пускаме него да играе!Той сбърка и при гола!Адски зле е !

слаб беше,но кой беше силен : (

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 20 мар 2011 17:24

Tommi написа:Кое правило наруши мнението ми, за да го изтриете ?

Не знаеш ли? Трябва да си лижем един на друг седалищните мускулчета и никога да не се заяждаме, това да не ти е футболен форум?! Тук сме само раними и чувствителни души и трудно го понасяме.

Върни се в “Архив”