Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусия относно човека Цонко!
ЗА мене Цонко си играе за себеси и явно има някои зад гърба си и тръгва да бута това БФС итересно ми е да видя кой е тоя някои и дали не В.Б
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
kiko75 написа:ЗА мене Цонко си играе за себеси и явно има някои зад гърба си и тръгва да бута това БФС итересно ми е да видя кой е тоя някои и дали не В.Б
+1000000000
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- cska - maina
Цонко си намери легален начин, да легне на Левски! Това е истината!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Цонко е мъж на място лошото е упраниците на БФС не са такива .Аз ли4но много възмутен думите на Б.Михайлов за това дали не прекривали нешо с този бойкот .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- blue avalanche
- Контакти:
Поправете ме ако греша,ама ЦСКА не спечели ли служебно един мач срещу Локо Пд не много отдавна?Един мач,който трябваше да се играе в Кюстендил,мисля.Тогава не "риваха",доколкото си спомням...
- maximalniq
- Контакти:
Re: Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)
Добре, ако няма да има мач, кой ще плати разходите на Левски. Транспорт, заплати, а и Левски получава процент от телевизионното предаване на телевизията, кой ще плати тези разходи, Цонко ли? Дано да има мач, след 1 час пътувам за Каварна...
П.С. Моля rumen_dqvolaa да си смени аватара, който е мой. Лично аз съм го правил.
П.С. Моля rumen_dqvolaa да си смени аватара, който е мой. Лично аз съм го правил.

PFC Litex написа:Цонко като какъв се явява в момента, той по документи е никой?
и какво?
и Гришата е никой.. нали беше хванал за врата съдии ли кави бяха в един мач.. а се оказа, че той не бил никъв в Литекс.. по документи.. почетен президент ли какъв.. ама е никъв..
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
МНОГО ЗНАЕШ КАДЕ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ИГРАЕblue avalanche написа:Поправете ме ако греша,ама ЦСКА не спечели ли служебно един мач срещу Локо Пд не много отдавна?Един мач,който трябваше да се играе в Кюстендил,мисля.Тогава не "риваха",доколкото си спомням...
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- edmon_dantes
- Контакти:
POPCORN написа:kiko75 написа:Наков пред Гонг: Мачът Славия - Пирин ще закъснее с 10 минути
19 март 2011 14:55Размер на шрифта: T- | T | T+
и какво като закасне с 10 мин?Ебати протеста![]()
Когато си прав, Пуканке, прави си. Тук съм напълно съгласен. Тези 10 мин са само за отбиване на номера. Смешно е. Поне като подкрепяш някой в протеста му, го подкрепяй докрай. Шубето е голямо нещо. Яд ме хваща, когато след даден мач се изтъпани някой собственик на отбор и започне да плюе, плюе, плюе... Ами като си недоволен, протестирайте бе! Ето сега има възможност, давайте. Цонко ще се окаже единствения, който има топки. Другите са... едни други полови органи. Това е.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ