Германски футбол (сезон 2010/11)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Германски футбол (сезон 2010/11)
Много неприятен мач.Смешен съдия,безумен Подолски и неефективни крила.Така че,загубата е напълно реална.Да се надяваме,че срещу Гана представянето ще е много по-различно,а победа е задължителна!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Не мисля , че Томас Мюлер е готов за титуляр , Клозе пък е наказан , за мача с Гана май по-добре да пусне Марин , Какау , защо не и Тони Кроос , Полди дано се реваншира за слабия си мач днес
Не искам да си мисля , че можем да отпаднем ... А ако Германия победи , няма начин да не продължи , нали така ?

- unist_gp
- Контакти:

21-годишният защитник на Дортмунд, Невен Суботич, беше истинският играч на мача. Той не допусна грешка и за малко усилията му да бъдат прецакани от съотборник. Сръбски защитник прави нарочно дузпа във втори пореден мач!
Мнения след мача
Невен Суботич Мечтаех си да играя в този мач. Семейството ми живее над 40 години в Германия и мисля че не са много новите неща, които мога да науча за начина на игра в Бундестима. Червеният картон на Клозе беше пресилен, но Германия получи по-късно дузпа, което изравни ситуацията.
Владимир Стойкович Наистина във втори мач се свири дузпа срещу нас. Не видях добре, но не вярвам Видич да е играл нарочно с ръка. все пак топката пада от горе и не може да има умисъл, когато сам не знаеш каде ще те удари. Така получихме дузпата и в първия мач. Благодаря за подкрепата за Сърбия!
Йоаким Льов Имаме качеството в нашия отбор за да преминем групата. По принцип вторият мач определя винаги посоката на отбора в един турнир. Вярвам на момчета. Смених Йозил защото исках малко да го запазя. В два мача до сега той търси всяка топка, ако продължава така просто няма да му стигнат силите до края на турнира.
Оливър Кан (модератор на ЦеДеЕф) Йоаким Льов обърка тотално схемата, но това може да го кажем ние от студиото, след като е свършил мачът. Не може срещу теб да играят с един нападател (Жигич) и да си останеш с 4-ма линия в защита. Арне Фридрих можеше да бъде изкаран по-рано, Марин можеше да играе по-рано. Когато Какау и Марин влязоха в игра не можаха да се впишат в схемата, напрежението пред сръбската врата спадна...
Пер Мертезакер Разочаровани сме. В съблекалнята всички сме много ядосани. Не съм съгласен, че един отбор отанал с човек по-малко е задължително по-слабият. Просто тичаш повече...
Арне Фридрих Сърбия като отбор не бе нищо особено. Мачът имаше много важни моменти, било то червеният картон, дузпата... ние изпуснахме именно тези моменти. Ние имаме много млад отбор. Това не е трагедия, я част от укрепването ни като колектив.
Мануел Нойер Мисля,че Сърбия са по-добри от Австралия. и в двата мача нямах много работа.
Лукас Подолски Смятам,че бих добре дузпата. Аз съм сигурен дузпаджия. Този път вратарят хвана ъгъла....
Бастиян Швайнщайгер (Швайни) Преди Световното ходим на семинари с футболните съдии и си говорим за играта. ако те ще показват във всеки мач червени картони, значи проблемът е в тях и това вреди на играта.... Клозе се опита два пъти да вземе топката, да играе чисто, а получи два жълти картона. Не разбирам съдиите, но не съм съгласен с този червен картон.
Последна промяна от unist_gp на 18 юни 2010 19:47, променено общо 3 пъти.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Ами прав е Швайни , тая испанска отрепка нашари немците за 20 минути ...

- unist_gp
- Контакти:
снимки от Портелизабет

- Бижутера
- Контакти:
наистина рефера прекали с картоните....но тези двата на клозе сякаш бяха нарисувани, той сам си е виновен, че прави два фаула отзад!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Абсолютноно смешен червен картон на Клозе.Направи две нарушения в центъра на терена,в опит за игра с топката и веднага два картона,а Станкович направи 5-6 подобни нарушения през целия мач и неполучи дори жълт картон.
Дано всичко си дойде на мястото в мача срещу Гана и Германия продължи на 1/8 финалите
Дано всичко си дойде на мястото в мача срещу Гана и Германия продължи на 1/8 финалите

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Така мисля и аз Ники , като видях и статията за комплексираните островни боклуци , радващи се на загубата на Германия , още повече се настървявам , успех на Алжир и Райс Мболи , успех и на Словения срещу Англия
Слаб испански рефер , но не е виновен основно той , главният грешник е Подолски и Йоги , който обърка смените ...

Съгласен съм за Полди и Льов,дано другия мач Лукас е на скамейката...Иначе,англичаните да не се радвата много-много,защото пак ще надуват немския вувузел 

- Бижутера
- Контакти:
другия мач ако не почнат като нападатели джеронимо какау и щефан кислинг ще загубя тотално доверието си в льов 

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!