Селекцията на Левски-напускащи играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски се разделя с Бардон
Не ни питат нас и това е /може би за добро/. Бардон винаги много съм го харесвал и уважавал. Имаме нужда от по някой такъв играч, научен да играе футбол. У нас талантливи момчета има, но уви няма кой да ги учи на азбуката. Надявам се един ден любимия ни клуб да изглежда по европейски и лице като Бардон ще има място тук.
- metodito
- Контакти:
Merci, Cedric! Tu est grand, tres grand!
Ще е престъпление ако не го оставят в ръководството. Противно на много хора аз смятам, че той свърши страхотна работа като дефанзивен полузащитник, но трябваше да носи на гърба си онзи льольо Сърмов.
Седрик не го считам за французин. Той е българче.
Оставете Седрик на Герена!
Ще е престъпление ако не го оставят в ръководството. Противно на много хора аз смятам, че той свърши страхотна работа като дефанзивен полузащитник, но трябваше да носи на гърба си онзи льольо Сърмов.
Седрик не го считам за французин. Той е българче.
Оставете Седрик на Герена!
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
МЕРСИ СЕДРИК! Благодарим ти за всички хубави моменти в Левски, благодарим ти, че ни радва толкова години, благодарим ти за всичко ! Успех в живота ! 

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
- bigbonusprize
- Контакти:
И от мен едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на СЕДРИК! Завинаги ще остане в сърцата на сините фенове! Един от най-интелигентните и добри чуждестранни футболисти играли в България! Само му прочетете интервюто. Много голям!!!
„Разбрахме се без никакви проблеми с г-н Батков. Той винаги е бил много коректен с мен. Няма никакъв проблем, такъв е животът. Просто новият треньорски щаб ще разчита на по-млади момчета и аз разбирам това. Преди бях казал, че ще съм тук, докато мога да помагам. Вече явно няма да мога, така че си тръгвам”, сподели Седрик.
Халфът отбеляза, че е готов да помага винаги на Левски. „Тодор Батков и Георги Иванов могат да разчитат на мен. Ако имат нужда от нещо, аз ще помогна. Сега искам да поиграя още една година. Най-вероятно ще се върна във Франция, където вероятно ще продължа в някоя по-ниска дивизия. Имах предложение от Израел, но най-важно е моето семейство. Кариерата остава на втори план. Тя вече няма да върви на горе. Изиграх около 420 мача в професионалния футбол. Два пъти бях в групите на Шампионската лига. Доволен съм”, откровен бе Бардон.
Той допълни в интервюто си за Гонг, че Левски и феновете на клуба остават завинаги в неговото сърце. „Хората винаги ме подкрепяха. Аз усещах това и искам да им благодаря. Нека подкрепят Левски, защото това е отбор на името на голям човек, който е направил много за България. Трябва всички в Левски да се борят постоянно за името на този човек. Благодаря за всички мигове, които сме имали заедно”, завърши французинът, който изигра над 130 мача със „синята” фланелка, в които заби 37 гола.
Играчът не скри, че е готов да продължи с изявите си на анализатор в списанието „Four-Four-Two”. В бъдеще Бардон възнамерява да не се занимава с треньорство, а да развива своята фирма във Франция
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Бижутера
- Контакти:
Re: Селекцията на Левски-напускащи играчи
NFB_Bgfen написа:И аз благодаря Седрик няма да забравя головете с оксер и киево.Но мисля че ръководството на левски можеше да му устроят едно изпращане като Вагнер.
На един никаквец като зе соарес му устроиха изпращане с икони, снимки и тн а за седрик и живко нищо...

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Седрик е подписал договор с Фрежус Сан-Рафаел.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Много ме е яд на Батков и Гонзо, че не задържаха Бардон.
Обаче всъщност му направиха услуга.
Вижте му новия отбор и къде точно е той -
едно китно курортно градче на френската Ривиера.
Нека му е лошо на Седрик
)
Трета дивизия, няма напъване, има заплата. Кеф.
Да е жив и здрав.
Нашите са пълни тъпанари.
Седрик е Номер едно!
http://www.efc-frejus-saintraphael.com/
http://www.google.com/images?hl=en&q=fr ... CFMQsAQwCg
Ако имах повече свободно време, бих организирал левскарски екскурзии до Фрежюс СенРафаел за мачовете на местния отбор "Звезда" и лични срещи със Седрик.
Bon chance, Cedric!
On ne t'oubliera jamais!!!
Merci beaucoup !!!
Обаче всъщност му направиха услуга.
Вижте му новия отбор и къде точно е той -
едно китно курортно градче на френската Ривиера.
Нека му е лошо на Седрик

Трета дивизия, няма напъване, има заплата. Кеф.
Да е жив и здрав.
Нашите са пълни тъпанари.
Седрик е Номер едно!
http://www.efc-frejus-saintraphael.com/
http://www.google.com/images?hl=en&q=fr ... CFMQsAQwCg
Ако имах повече свободно време, бих организирал левскарски екскурзии до Фрежюс СенРафаел за мачовете на местния отбор "Звезда" и лични срещи със Седрик.
Bon chance, Cedric!
On ne t'oubliera jamais!!!
Merci beaucoup !!!
Цачев преотстъпиха ли го или го продадоха на Славия ?
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
За Цачев не знам дали е продаден още , ако ще дойде, ще го закупим , иначе Венци никога няма да вземе играч под наем
Мисля , че след като привлякохте Дембеле и връщате Иса , Цачев ще акостира при нас 

Все пак благодаря на ръководството че ще направят изпращане на Бардон http://www.levski.bg/Levski/info/news/s ... _id=171538