Съгласен съм SAMP!
Но ти казвам, че не стигат!
Каква селекция ще направиш с тия 5-6 млн.?
Кой после ще плаща заплати, осигуровки, данъци и т.н.
Момчета не знам всеки от Вас на колко години е, но ако поне веднъж си управлявал нещо, ще знаеш, че има моменти, в които парите се топят.
Отбора е като черна дупка, казвам Ви!
Това не ти е производство, от което се печели та да си върнеш парите!
Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски
Човече ти чуваш ли се,какво ще си говориш с тоя Предател!!!!Тоя ще излезе по-голям измамник от патологичния лъжец ТОМОВ!!!!Никакви разговори чашата преля.Отбор само от юноши и тва е.За това не са нужни повече от 2-3 милиона лева на година.А тия пари идват само от М-тел
А ще има и мн футболисти,които ще искат да играят без пари,само заради СИНЯТА ФЛАНЕЛКА!!!!!БАТКОВ-ВЪН!!!!Никакво довери на предатели и продажници!!!!!

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
EL GALAKTIKO написа:Абе,като толкова се чудите как да протестирате,защо тая вечер не ходите да прекопате"Герена" и не засадите царевица
Щото под тревата има дренаж, който започва с камъни като основа и малко трудно се копаят. Ще ни трябва малко галактическа помощ, ти кво мислиш?
Re: ЛЕВСКАРИ - ВРЕМЕ Е ЗА ПРОТЕСТ!
Ако найстина ще се осъществи този протест - жалко,няма да мога да дойда !А защо просто не покажем мнението си като се съберем на Герна на мач на Левски и да скандираме с/у Борат и Кратко Останич ! Още нещо,искам да ви призова,драги Левскари,не се карайте по-между си,защото така обричате каузата "ЛЕВСКИ" 

- INZAGHI_99
- Контакти:
ivaka написа:Съгласен съм SAMP!
Момчета не знам всеки от Вас на колко години е, но ако поне веднъж си управлявал нещо, ще знаеш, че има моменти, в които парите се топят.
със сигурност си прав, но проданов ти написа ТОВА Е ЛЕВСКИ- повярвай ми ще се намери кой да дава пари!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Намери купувач, бе!
Нямам нищо против и не защитавам Батков!
Навии го да купи футболисти, а не да изтиска клуба, като лимон, така както направиха Христолов и Галя и ОК!
Навит съм ти да не мислиш, че се кефя, като гледам Левски в това състояние?
Обаче, ако го пуснем на пазара и го налапат тия дето са готови на всичко, за лице пред хората, тогава си е*а майката, казвам Ви!
По корем ще се влачим да се откачим и няма да стане!
Нямам нищо против и не защитавам Батков!
Навии го да купи футболисти, а не да изтиска клуба, като лимон, така както направиха Христолов и Галя и ОК!
Навит съм ти да не мислиш, че се кефя, като гледам Левски в това състояние?
Обаче, ако го пуснем на пазара и го налапат тия дето са готови на всичко, за лице пред хората, тогава си е*а майката, казвам Ви!
По корем ще се влачим да се откачим и няма да стане!
-
- Контакти:
tprodanov написа:EL GALAKTIKO написа:Абе,като толкова се чудите как да протестирате,защо тая вечер не ходите да прекопате"Герена" и не засадите царевица
Щото под тревата има дренаж, който започва с камъни като основа и малко трудно се копаят. Ще ни трябва малко галактическа помощ, ти кво мислиш?
явно през лятната пауза на техния стадион засяват някоя земеделска култура, колкото за закърпят бюджета...

а по темата - твърдо съм за... но днес ми е малко късно, за събота ще подкрепя

- INZAGHI_99
- Контакти:
Re: Време е ние феновете да вземе единно решение!
Делянски прав си, аз за това никъде не казвам да има насилие. Просто да ни видят да ни чуят. Но Батков и всички доведени от него трябва да си ходят. А някъде беше казано, много точно Ако тръгнеш право срещу ламята ще загубиш, нека я разкъсаме на парчета. Иначе за сетен път казвам както в тази криза се намери някой, който да дава пари за вас, сигурен съм че и нас ще не огрее
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
ivaka написа:Съгласен съм SAMP!
Още малко и Батков ще си върне парите с помоща на Ратко и некои други хора около него...може и на печалба да го докара ако изкара до нова година...после изведнъж ше се появи и купувач и квото си требе...Всичко с времето си...
Re: Време е ние феновете да вземе единно решение!
Добре това ми харесва!
Ама като ги питаме, за треньора и ръководството, мислиш ли че те са достоверен източник?
Ако не искат да тичат ще провалят всеки треньор, дори най - добрия!
Сър Алекс да викнеш, ако не искат да тичат - пет загуби и аре вънка!
Идва господин Никой, който не ни кара да търчим и да се потим, а паричките си взимаме и къркаме да забрава!
Ама като ги питаме, за треньора и ръководството, мислиш ли че те са достоверен източник?
Ако не искат да тичат ще провалят всеки треньор, дори най - добрия!
Сър Алекс да викнеш, ако не искат да тичат - пет загуби и аре вънка!
Идва господин Никой, който не ни кара да търчим и да се потим, а паричките си взимаме и къркаме да забрава!