Дебрецен-Левски[Официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Дебрецен-Левски[Официална тема]

Мнениеот L_Messi » 23 авг 2009 00:09

novnik написа:Искам Еньо да е титуляр в атака. Другите двама доказаха, че не стават. :|

На мен ми се струва, че Еньо "не може да ходи", камо ли да го пускаме титуляр ;)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: тактиката за будапеща!!!!!!!

Мнениеот L_Messi » 23 авг 2009 00:14

pehopeho написа:За мача в Унгария. Атака от първата до последната минута. Отзад здраво! Мисля си, че с Джони Уокър отзад ще сме много по-добре. Даже съм сигурен, че като захапе онзи черния, няма да му даде да диша. Така направи и с Алмейда. Няма значение дали ще ни вкарат гол, ние трябвада вкараме два. Това трябва да го разберат и играчите. Предпочитам мача да свърши 1 на 1, но да ги мачкаме до края и да ги гледам как Дебрецен изнемогват, отколкото да бием с 1 на 0, с гол в началото и да браним резултата. И в двата случая крайния резултат е еднакъв. Мойта прогноза е продължения. Нататък каквото е рекъл господ!

Според мен ще бъде добре, ако задържаме максимално топката в нас, като за целта Ратко ще трябва да намери място в състава за Йовов, Тасевски, Бардон, Жо и Зе. Задължително Лусио трябва да играе, защото в градивен план е много по-полезен от Минев.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 23 авг 2009 00:16

Едно изказване на Достанич ме разби . " Ще се опитаме да направим нещо " Пълно бездушие или отиваме за победа или по добре да не ходим ако мислим за достоино отпадане . Кой са тия Дебрецен същите , който Фенербахче ги смаза с 5 - 0 на стадиона на , който ще играем. Какво са се стресирали повечето от нас . Абсолютно съм сигурен , че и с 3-0 можем да ги бием . Не са нито Челси , нито Барса. А по големи обрати във футболаса ставали за едно полувреме, ставали са и за секунди.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 23 авг 2009 00:22

Gateca написа:Едно изказване на Достанич ме разби . " Ще се опитаме да направим нещо " Пълно бездушие или отиваме за победа или по добре да не ходим ако мислим за достоино отпадане . Кой са тия Дебрецен същите , който Фенербахче ги смаза с 5 - 0 на стадиона на , който ще играем. Какво са се стресирали повечето от нас . Абсолютно съм сигурен , че и с 3-0 можем да ги бием . Не са нито Челси , нито Барса. А по големи обрати във футболаса ставали за едно полувреме, ставали са и за секунди.

Проблемът не е в това колко силен или не отбор е Дебрецен, а в нас. Ние сме отбор със сериозни проблеми, както в игрови план, така и организационно. Въпреки това обаче, не трябва да се предаваме.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Плюсовете за реванша.

Мнениеот L_Messi » 23 авг 2009 00:27

Gateca написа:Бием Дебрецен там и ви гарантирам , че нито един фен на ЦСКА няма да се весне във нашия форум поне година.

Лошото е, че ако Дебрецен ни бият и Динамо бият ЦСКА, тук ще се напълни с прасета, а в техния форум - с говеда :roll:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 авг 2009 00:35

С Живко,Рабех,Симонович и Жо ще изглеждаме много по-добре на реванша.Така че да не бързаме да се предаваме.Макар и да е малко вероятно можем да ги отстраним.

toi_782812
Контакти:

Мнениеот toi_782812 » 23 авг 2009 01:36

neznam koi 6te igrae i koi ne no e fakt che levski v poslednite godini ima kasmet pri jrebiq no vseki pat go propilqva kakvo pove4e moje da iskate debrecen ako ne mojete da se spravite s tozi otbor kade ste tragnali
tova ne go kazvam za da podraznq nqkoi az sy6to sam bylgarin i makar 4e ne sam ot levski iskam da prodaljat za6toto tova 6te e dobre kato cqlo za rodniq futbol uspeh v revan6a

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 23 авг 2009 02:15

Ей,УЖАС !!!!!!!

ДОКОГА ЩЕ ВЪРЛУВА ТОЯ СВИНСКИ ГРИП ?

Нищо скоро ГОНЗО пак ще ги лекува (този оът ката изп.директор на дербито) и пак ще затихне вируса.

Като се разпишат и разприказват прасетата и плъзва заразата.

Айде оставете ни Левски на нас,а вие си имате форум да си предавате легендите от 50-те и 60-те години в който Цска е бил даже и зелените човечета от марс И ТО КАТО ГОСТ !!! Аре палете от нашия форум.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 23 авг 2009 02:17

L_Messi написа:
Gateca написа:Бием Дебрецен там и ви гарантирам , че нито един фен на ЦСКА няма да се весне във нашия форум поне година.

Лошото е, че ако Дебрецен ни бият и Динамо бият ЦСКА, тук ще се напълни с прасета, а в техния форум - с говеда :roll:

Първо ГОВЕДА ????
И второ ви май забрави че ние имаме мин. още 7 мача в Европа (ШЛ или ЛЕ)
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 23 авг 2009 02:21

killer написа:Е Жоазиньо къде го слагаш, една топка няма да вземе к`ъвто е кльщав.

Хахаха,футбол не се играе на ръст пич.Тогава дай да слагаме Симо Матерацито ляво крило да я центрира с коляното.Когато Жо го няма отборът няма една свястна атака. ;) Дебрецен - Левски 0:3.Айде Синитееее!!! :)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Архив”