novnik написа:Искам Еньо да е титуляр в атака. Другите двама доказаха, че не стават.
На мен ми се струва, че Еньо "не може да ходи", камо ли да го пускаме титуляр

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
novnik написа:Искам Еньо да е титуляр в атака. Другите двама доказаха, че не стават.
pehopeho написа:За мача в Унгария. Атака от първата до последната минута. Отзад здраво! Мисля си, че с Джони Уокър отзад ще сме много по-добре. Даже съм сигурен, че като захапе онзи черния, няма да му даде да диша. Така направи и с Алмейда. Няма значение дали ще ни вкарат гол, ние трябвада вкараме два. Това трябва да го разберат и играчите. Предпочитам мача да свърши 1 на 1, но да ги мачкаме до края и да ги гледам как Дебрецен изнемогват, отколкото да бием с 1 на 0, с гол в началото и да браним резултата. И в двата случая крайния резултат е еднакъв. Мойта прогноза е продължения. Нататък каквото е рекъл господ!
Gateca написа:Едно изказване на Достанич ме разби . " Ще се опитаме да направим нещо " Пълно бездушие или отиваме за победа или по добре да не ходим ако мислим за достоино отпадане . Кой са тия Дебрецен същите , който Фенербахче ги смаза с 5 - 0 на стадиона на , който ще играем. Какво са се стресирали повечето от нас . Абсолютно съм сигурен , че и с 3-0 можем да ги бием . Не са нито Челси , нито Барса. А по големи обрати във футболаса ставали за едно полувреме, ставали са и за секунди.
Gateca написа:Бием Дебрецен там и ви гарантирам , че нито един фен на ЦСКА няма да се весне във нашия форум поне година.
L_Messi написа:Gateca написа:Бием Дебрецен там и ви гарантирам , че нито един фен на ЦСКА няма да се весне във нашия форум поне година.
Лошото е, че ако Дебрецен ни бият и Динамо бият ЦСКА, тук ще се напълни с прасета, а в техния форум - с говеда
killer написа:Е Жоазиньо къде го слагаш, една топка няма да вземе к`ъвто е кльщав.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта