Испанската Ла Лига - 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Испанската Ла Лига - 2024/25
Последните 2 мача стабилни резачки. Тва ако е дузпа, аз съм французин. :D
Играч на мача за дюшеците някой измежду отцепникът в жълто/Облак.
Реал играха по-добре особено второто но имат сериозен проблем. През този сезон победите им над силни отбори да не казвам тежкото "грандове" са Аталанта и Щутгарт. Борусия са гола вода тази година и Брест не ми се броят в тази група. 2 загуби от Барса, два равни с/у Атлети, Атлетик? - не помня но май не взеха 3 т? Загуби от Лил, Пуул и Милан. Да видим с/у Сити. Аз ще съм за Реал с/у англичаните но колкото и Сити да са зле ...
Тази дузпа беше доста странна, топката беше вече далече, но си го настъпи... Предполагам трябваше да я дадат най-накрая - първата дузпа срещу Реал! А са получили колкото приблизително се дават за цял сезон. Обаче от РеалТВ не спират да плачат за нещо...
Pichichi написа:Реал играха по-добре особено второто но имат сериозен проблем. През този сезон победите им над силни отбори да не казвам тежкото "грандове" са Аталанта и Щутгарт. Борусия са гола вода тази година и Брест не ми се броят в тази група. 2 загуби от Барса, два равни с/у Атлети, Атлетик? - не помня но май не взеха 3 т? Загуби от Лил, Пуул и Милан. Да видим с/у Сити. Аз ще съм за Реал с/у англичаните но колкото и Сити да са зле ...
Факт. Победите над дънните риби ни държат на повърхността в Ла Лига и според мен ще е справедливо да спечелим една титла за изпроводяк на Татко Карло. В турнирните битки обаче за първи път от над десетилетие съм песимист за състоянието на Реал.. отпадане дори от този вариант на Сити си е напълно възможен сценарий, а в Купата на Краля ще отпаднем при първия по-силен съперник...

До всички фенове на Реал, Барса и Атлетико(3-те коня в битката за титлата) и в т.ч. и участието им в ШЛ:
Пилците се броят на есен(в случая на пролет) или още по-конкретно - не е важно как ще започнеш, а как ще завършиш!
Пилците се броят на есен(в случая на пролет) или още по-конкретно - не е важно как ще започнеш, а как ще завършиш!
И срещу дънните риби не сме кой знае какво. Победа в края срещу Валенсия след тяхна кошмарна грешка, поражение от Еспаньол, хикс с Лас Палмас.
Срещу отборите от топ 6 - успех над Виляреал на ''Бернабеу'', три хикса и две загуби.
Срещу отборите от топ 6 - успех над Виляреал на ''Бернабеу'', три хикса и две загуби.
Да Реал са загубили и от Атлетик снощи не бях сигурен.
Понеже става дума за дузпата. В мача на Атлетик вчера имаше подобна. И още нещо, един от бившите шефове на отцепниците казва че има подобна дузпа в полза на Реал през този сезон на Аноета, което може би е лесно проверимо.
Понеже става дума за дузпата. В мача на Атлетик вчера имаше подобна. И още нещо, един от бившите шефове на отцепниците казва че има подобна дузпа в полза на Реал през този сезон на Аноета, което може би е лесно проверимо.
Кое по-точно му е справедливото :? :? Ако след слаб сезон, след който всички са категорични, че трябва да има смяна на кормилото, и все пак сте шампиони, то какво остава за regular или силен сезон???? :lol: :lol: :lol: Ако така се печелеха титли...CSKA69 написа:Pichichi написа:Реал играха по-добре особено второто но имат сериозен проблем. През този сезон победите им над силни отбори да не казвам тежкото "грандове" са Аталанта и Щутгарт. Борусия са гола вода тази година и Брест не ми се броят в тази група. 2 загуби от Барса, два равни с/у Атлети, Атлетик? - не помня но май не взеха 3 т? Загуби от Лил, Пуул и Милан. Да видим с/у Сити. Аз ще съм за Реал с/у англичаните но колкото и Сити да са зле ...
Факт. Победите над дънните риби ни държат на повърхността в Ла Лига и според мен ще е справедливо да спечелим една титла за изпроводяк на Татко Карло.
an4o_321 написа:Кое по-точно му е справедливото :? :? Ако след слаб сезон, след който всички са категорични, че трябва да има смяна на кормилото, и все пак сте шампиони, то какво остава за regular или силен сезон???? :lol: :lol: :lol: Ако така се печелеха титли...CSKA69 написа:Pichichi написа:Реал играха по-добре особено второто но имат сериозен проблем. През този сезон победите им над силни отбори да не казвам тежкото "грандове" са Аталанта и Щутгарт. Борусия са гола вода тази година и Брест не ми се броят в тази група. 2 загуби от Барса, два равни с/у Атлети, Атлетик? - не помня но май не взеха 3 т? Загуби от Лил, Пуул и Милан. Да видим с/у Сити. Аз ще съм за Реал с/у англичаните но колкото и Сити да са зле ...
Факт. Победите над дънните риби ни държат на повърхността в Ла Лига и според мен ще е справедливо да спечелим една титла за изпроводяк на Татко Карло.
Справедливо за Анчелоти, не за Реал или лигата :lol: Една велика кариера заслужава да приключи с титла, не мислите ли така :?: :mrgreen: 8-)