Шампионска лига (сезон 2023/2024)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2023/2024)
Когато за първи път излезе тази новина, човек на уефата каза, че не е вярно. Аз му вярвам, в уефата няма лъжци, лицемери и сребролюбци.
Евертън няма да изпаднат. Освен ако не добавят отнетите им точки на Лутън, Бърнли или Шефилд 

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Шампионската лига не нищо повече от бизнес план, а Евертън все още няма място в него...
Футболът с всичките му промени - световни първенства с 56 отбора, европейски с 32, шампионска лига с кюлчета от три континента... Футболът умря, да живее футболът..
Футболът с всичките му промени - световни първенства с 56 отбора, европейски с 32, шампионска лига с кюлчета от три континента... Футболът умря, да живее футболът..

Udoji90 написа:Едните са написали глупост и след тях всички други цитират, без да вложат капка мисъл. От следващия сезон ще се играят 8 кръга в първата фаза, а не 10. Иначе не знам за какъв чеп ще вкарват в ШЛ отбори извън УЕФА, като уж измислиха клубно СП с 32 отбора (през 2025 е първото издание), в което тъй или иначе всички континенти ще мерят сили.Ако я направят тая пе****стия, вероятно и аз силно ще огранича гледането на турнира.
Дай да задълбаем по-дълбоко, защо има отбори извън Европа в УЕФА?
- Udoji90
- Контакти:
И това е хубав въпрос, на който ми е трудно да отговоря. Отделен въпрос е, че някои държави и географски не е много еднозначно на кой континент са.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:И това е хубав въпрос, на който ми е трудно да отговоря. Отделен въпрос е, че някои държави и географски не е много еднозначно на кой континент са.
Аз ще ти кажа. Защото никой не иска да играе с евреите, отделно имат пари да си платят. Нееднократно са бойкотирани мачове, целия групи и цял турнир за купата на Азия заради тях. И ние сме им естествено спасителите. Все пак баща им, Англия играе също в УЕФА
еврейте са живели в Европа, преди да бъдат прокудени и принудени да се остановят в Израел. Срамота е предполагаемо интелигенти хора, фенове на западни отбори, във футболен форум, да споделят руско-арабска пропаганда
Или изведнъж арабите, които съсипвали футбола, ви станаха симпатични, защото не искали да играят с Израел, смешно е

Или изведнъж арабите, които съсипвали футбола, ви станаха симпатични, защото не искали да играят с Израел, смешно е
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
- Udoji90
- Контакти:
То и не е единствено Израел неевропейска държава в УЕФА.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
locke написа:еврейте са живели в Европа, преди да бъдат прокудени и принудени да се остановят в Израел. Срамота е предполагаемо интелигенти хора, фенове на западни отбори, във футболен форум, да споделят руско-арабска пропаганда![]()
ахахахаха, ти си бил голям шегаджия бе
-
Естествено, че Израел играят в Европа по политически причини.
Как си го представяте да гостуват в Техеран или Дамаск ?
Ми там ще ги чака смърт още на летището ...
Важи и обратното.
И преди да се влезе в спор - "Ама евреите са натрапници в региона, нормално е да ги мразят"... Историята ни показва точно обратното, те са си от хилядолетия там ( там и е хвърлен пъпа, де се вика ) ... А точно арабите са пришълците с религиозната си инвазия през средновековието.
Все едно турците да ни бяха изселили всички българи, и след няколко столетия да се върнем тук и от страни да ни викат - "Абе, к'ви сте вие, изкуственяци, никога не сте били тук и тази земя не е ваша" !
Ситуацията е такава, каквато е.
Дори ако Израел играеха в Азия, щяха да имат няколко участия на Световни Първенства, понеже няма какво да се лъжем, в онзи регион има едва 5-6 сравнително класни ( но откровено слаби за европейските и южно-американските представи ) ... Отбора, а през годините евреите имаха 3-4 класни формации, които останаха на 2-3 точки от класиране.
За казаците и азерите нещата са ясни.
Имат кинти хората, угаждат си.
Как си го представяте да гостуват в Техеран или Дамаск ?
Ми там ще ги чака смърт още на летището ...
Важи и обратното.
И преди да се влезе в спор - "Ама евреите са натрапници в региона, нормално е да ги мразят"... Историята ни показва точно обратното, те са си от хилядолетия там ( там и е хвърлен пъпа, де се вика ) ... А точно арабите са пришълците с религиозната си инвазия през средновековието.
Все едно турците да ни бяха изселили всички българи, и след няколко столетия да се върнем тук и от страни да ни викат - "Абе, к'ви сте вие, изкуственяци, никога не сте били тук и тази земя не е ваша" !
Ситуацията е такава, каквато е.
Дори ако Израел играеха в Азия, щяха да имат няколко участия на Световни Първенства, понеже няма какво да се лъжем, в онзи регион има едва 5-6 сравнително класни ( но откровено слаби за европейските и южно-американските представи ) ... Отбора, а през годините евреите имаха 3-4 класни формации, които останаха на 2-3 точки от класиране.
За казаците и азерите нещата са ясни.
Имат кинти хората, угаждат си.