Висша лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Висша лига (2021/2022)
Утре теябва най-после да ни бият едно хубаво, че с една такава победа над Челси по Коледа Артета взе, че се бетонира при нас, по дяволите. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Хеттрик на Лукоки и пращаме Артета да подготвя камилите за учителя си.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
Подкрепям горните два коментара. Въпросът е, че посред джам е малко вероятно да го разкарат.
Утре теябва най-после да ни бият едно хубаво
Първо домакинство за сезона, срещу Челси... трудно ще загубите, мисля че мачът ще е 1Х(даже имам и чувството че ще ги изненадате неприятно).
Прогноза на разума: 1-1
Прогноза на чувството: 3-1
- Udoji90
- Контакти:
Че какво, като е домакинство? Домакинската ни статистика от миналия сезон е много посредствена. Плюс някои отсъстващи основни футболисти. Идеални предпоставки за някоя особено унизителна загуба. Нека, ако това е цената за някакви ключови промени. Аз не знам дали изобщо ще гледам мача. В момента просто нямам тръпка от тези срещи.
- insaneboy1
- Контакти:
Udoji90 написа:Че какво, като е домакинство? Домакинската ни статистика от миналия сезон е много посредствена. Плюс някои отсъстващи основни футболисти. Идеални предпоставки за някоя особено унизителна загуба. Нека, ако това е цената за някакви ключови промени. Аз не знам дали изобщо ще гледам мача. В момента просто нямам тръпка от тези срещи.
Миналогодишните домакинства не трябва да се броят за такива когато е без публика. Имаше статистика, че когато в без публика факторът домакинство/гостуване не влияе много. Много отбори като Ливърпул записаха поредица загуби като домакини, както и Барселона не беше трагична в гостуванията. Сега се върна публиката и пак сме зле в гостуване
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Значи да не броим миналия сезон?
И правиш сравнение на база цял сезон с едно гостуване на Барселона срещу Билбао, което по принцип си е тежко.
Колко пречеше публиката на Барселона да запише актив от 100 точки през 2012/13?
И правиш сравнение на база цял сезон с едно гостуване на Барселона срещу Билбао, което по принцип си е тежко.
Колко пречеше публиката на Барселона да запише актив от 100 точки през 2012/13?
- Udoji90
- Контакти:
Абе, все тая дали са домакинства, или не. Лукаку да вкарва там няколко и Артета повече да не се вясва в няколкостотин километра радиус от Емирейтс.