JackPackage написа:
Чоло, Диего Коста и Суарез в един отбор ще е голяма забава за хейтърите![]()
Жалко, че Пепе вече не е в Реал Мадрид.
Щеше да е интересно Пепе и Рамос срещу Коста и Суарес.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:
Чоло, Диего Коста и Суарез в един отбор ще е голяма забава за хейтърите![]()
JackPackage написа:Чоло, Диего Коста и Суарез в един отбор ще е голяма забава за хейтърите![]()
maikop написа:Суарес беше най-малко виновния за състоянието на Барса през миналия сезон. Сам обърна Интер в ШЛ, срещу Байерн беше единствения който се бореше с типичния за него хъс (когато Меси и ко се бяха покрили) вкара и хубав гол. Сега нека вкара някой гол на Барса както Давид Вия през 2013г. когато премина в Атлетико, че да видят Бартомеу, Куман и ко че по тоя начин не се натирват играчи дали толкова много на отбора !
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
maikop написа:Ти първо се научи да пишеш грамотно, преди да даваш оценки на другите. Всеки твой пост е потрес и има нужда от превод.
JackPackage написа:Дано стане Давид Вия 2.0 и да се повтори изхода на онзи сезон![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе не знам какво толкова го хейтят някои фенове на Барса след като миналия сезон, когато имаше доста контузии, въпреки тях за 35 мача има 21 гола и 11 асиста за Примера и ШЛ![]()
![]()
А при това вкара и в доста възлови мачове срещу прилично силни съперници - Байерн, Интер, БВБ, Валенсия, Севиля, Виляреал
JackPackage написа:Дано стане Давид Вия 2.0 и да се повтори изхода на онзи сезон![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе не знам какво толкова го хейтят някои фенове на Барса след като миналия сезон, когато имаше доста контузии, въпреки тях за 35 мача има 21 гола и 11 асиста за Примера и ШЛ![]()
![]()
А при това вкара и в доста възлови мачове срещу прилично силни съперници - Байерн, Интер, БВБ, Валенсия, Севиля, Виляреал
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта