Мега нелепи аргументи... Кажи ми кои фенове на еди кой си отбор в лигата, които да не освиркват определени играчи ? Я питай регъра за началото на сезон 2009-10, когато феновете на Лейкърс замерваха играчите с разни парцали, ако не се лъжа срещу Кливлънд на Леброн, понеже бяха започнали сезона супер неубедително. Да, не направи добро впечатление отношението към латвиеца още на избирането на драфта от феновете на Никс, но янките като цяло винаги са гледали "от високо" европейските баскетболисти. За справка отношението в Портланд към Дражен Петрович, отношението на Майкъл Джордън и Скоти Пипън към Тони Кукоч и т.н.
А това фен на Далас, да се присмива на титлите на Никс е адски глупаво, да не кажа жалко.
2019 NBA Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Далас и Никс
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Re: 2019 NBA Playoffs
В НБА когато играчите неискат да играят нищо неможеш да им направиш тва е. Даже неможе да ги махнеш като във футбола. Разкарваш го от състава но милионите си вървяти се почва - рестриктед не рест, тества пазара
Прекалено много пари дават и там.
Прекалено много пари дават и там.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Re: !?
Drunken_Master написа:Никс бил "пропаднал франчайз" ?! Що за глупости са това ?! Ню Йорк Никс са едон от трите най-велики франчайзи в историята на NBA, заедно с Лейкърс и Селтикс (някои биха поставили Булс вместо Никс). Не случайно и за трета поредна година е и оценяван като най-скъпият в цялата баскетболна асоциация и то при положение, че през последните години ги бият като тъпан на сватба.
Да, в момента не са в отлично състояние, но не дадоха време на Фил Джаксън, а той свърши доста добра работа там, колкото и да го плюят. Привлече Джоуким Ноа, Дерик Роуз, драфтна Порзингис и Ернангомез като отнесе страшно много критики. С Кармело малко се издъни, но и феновете на Никс, малко не бяха сигурни, дали го искат или не... Хорнасек с подобен ростър, да не може да вземе и тридесет победи е смешно ! Накрая Фил видя, на къде вървят нещата с Порзингис и, че латвийския баскетболист няма голямо желание да играе за Никс, опита да го трейдне...и разни псевдоанализаторки от ESPN започнаха да го осмиват. И ? Няколко години по-късно, какво се случи с Никс ? Цъфнаха и вързаха без Фил Джаксън... И не трейднаха Порзингис изобщо.
Платиха му 24 милиона да си тръгне,смятай колко добра работа е свършил.
Иначе спор няма че и това което пое не беше в много добро положение,Мело си е Мело,Долан също хич не го долюбват феновете на Никс.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
DM,Никс не са в топ 5 за всички времена, а ти ги слагаш в топ 3- ОК!
Булс, Уориърс, Спърс, 76-с, Хийт и Пистънс имат повече титли от Никс. Факт! В най-добрия случай Никс са след тези отбори. За какъв топ 3 говориш?
Хем в конкретния случай феновете на Никс ти направили лошо впечатление, хем ги защитаваш. Хем си фен на Селтикс, хем стискаш палци на Лейкърс заради ЛеБрон. Сигурно си гледал повече мачове на Лейкърс през редовния сезон. Ти само тях обсъждаше.
Не се смея на титлите на Никс, които са си ги спечелили честно и почтено. Смея се на цирковата трупа, която са в момента.
Нали си наясно, че ако не успеят да вземат свободни агенти поне двама топ играча им трябват, трейда на Порзингис губи всякакъв смисъл.
Иначе е много умно да се кефиш, че някакви пияници били набили баскетболен играч, който е бивш играч на любимия им отбор и с си тръгна по съвсем нормален начин. Това може би те характеризира много добре като личност. Винаги си правил впечатление на изключително заядлив и поведението ти е такова, че очевидно искаш да изгониш всички пишещи и да останеш сам. Тогава ще си най-щастлив. Ще си пишеш сам за ЛеБрон, змиярника, "лидера" Кайри и т.н.
Булс, Уориърс, Спърс, 76-с, Хийт и Пистънс имат повече титли от Никс. Факт! В най-добрия случай Никс са след тези отбори. За какъв топ 3 говориш?
Хем в конкретния случай феновете на Никс ти направили лошо впечатление, хем ги защитаваш. Хем си фен на Селтикс, хем стискаш палци на Лейкърс заради ЛеБрон. Сигурно си гледал повече мачове на Лейкърс през редовния сезон. Ти само тях обсъждаше.
Не се смея на титлите на Никс, които са си ги спечелили честно и почтено. Смея се на цирковата трупа, която са в момента.
Нали си наясно, че ако не успеят да вземат свободни агенти поне двама топ играча им трябват, трейда на Порзингис губи всякакъв смисъл.
Иначе е много умно да се кефиш, че някакви пияници били набили баскетболен играч, който е бивш играч на любимия им отбор и с си тръгна по съвсем нормален начин. Това може би те характеризира много добре като личност. Винаги си правил впечатление на изключително заядлив и поведението ти е такова, че очевидно искаш да изгониш всички пишещи и да останеш сам. Тогава ще си най-щастлив. Ще си пишеш сам за ЛеБрон, змиярника, "лидера" Кайри и т.н.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Единствената причина Никс да се броят за голям отбор е местоположението. Ако не бяха на място, което е едно от двете най-популярни за известните играчи, никой нямаше да ги спряга и за топ 5 дори в исторически план.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Никс
Офффф...Говоря ти, че от маркетингова гледна точка Ню Йорк Никс е трети или четвърти франчайз в лигата. Все пак в днешно време всичко е пари. Много добре знам, колко титли имат... Те защитават цветовете на Ню Йорк Сити, играят в легендарната MSG, където преди години Мохамед Али и Смоукин Джо Фрейзър са изиграли един от най-великите боксови мачове, ако щеш...
И къде видя, да защитавам феновете им ? Казвам, че европейските баскетболисти като цяло не са долюбвани в NBA. Сега е по-добре, докато преди двадесет години е имало същински расизъм.
И какъв проблем имаш, че съм фен и на Леброн и на Селтикс. Аз се кефих едно време и на езерняците, ако става въпрос, защото любимият ми играч Пау Гасол играеше там. Харесвах и отборът на Барселона и Реал, заради Наваро, Рейес, Руди и Серхио Юй. Не виждам, да е някакво престъпление срещу баскетбола...
Поведението ми било "заядливо" ? С теб специално никога не съм се заяждал на баскетболни теми, защото няма никакъв смисъл. До вчера не знаеше и имената на играчите. Аз, дето съм скаран с английския, никога не съм говорил за Исая Томас и Тристейн Томпсън...
И къде видя, да защитавам феновете им ? Казвам, че европейските баскетболисти като цяло не са долюбвани в NBA. Сега е по-добре, докато преди двадесет години е имало същински расизъм.
И какъв проблем имаш, че съм фен и на Леброн и на Селтикс. Аз се кефих едно време и на езерняците, ако става въпрос, защото любимият ми играч Пау Гасол играеше там. Харесвах и отборът на Барселона и Реал, заради Наваро, Рейес, Руди и Серхио Юй. Не виждам, да е някакво престъпление срещу баскетбола...
Поведението ми било "заядливо" ? С теб специално никога не съм се заяждал на баскетболни теми, защото няма никакъв смисъл. До вчера не знаеше и имената на играчите. Аз, дето съм скаран с английския, никога не съм говорил за Исая Томас и Тристейн Томпсън...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Знаеш ли, на мен веднъж ми дожаля за теб в политическата тема, когато Смит те тричаше, но явно не е трябвало. Първо ми беше смешно, но след това наистина ми дожаля.
Аз спирам, че темата ще се превърне в тотална селяния. Явно това е целта на готвача.
Аз спирам, че темата ще се превърне в тотална селяния. Явно това е целта на готвача.
- Drunken_Master
- Контакти:
Офтопик
Tiberius написа:Знаеш ли, на мен веднъж ми дожаля за теб в политическата тема, когато Смит те тричаше, но явно не е трябвало. Първо ми беше смешно, но след това наистина ми дожаля.![]()
Със Смити-то се драчих, защото е страшно лицемерие да ми пише за политика човек, който е от партията на един от главните "герои" на прехода - Иван Костов. Той сам си каза, че е член на ДСБ. Не мисля, че някой ме е "тричал", защото устата ми е адски голяма и знам прекалено много факти за Костов. Даже ми е бил и работодател...чрез подставено лице. Мерси !
Да, забелязах, че селските скандали са ти по вкуса. Помниш и как наричаше.
Брет Браун остава начело на Сиксърс