cska_90 написа:Абе аз не разбирам какво толкова е станало и какво има да се коментира толкова?
Така го нападнахте човека,че най-малко убийство е извършил!
Това което е казал,впредвид "враждата" между най-глемите клубове в България е най-нормалното нещо.Вие какво очаквахте-да ви се кълне в любов ли,какво?
Айде стига с това лицемерие господа левскари-защото съм сигурен,че всички(или по-точно почти всички),които сега ми се правите на големи патриоти и едва ли не обвинявате Светлъо в национално предателство(:lol:),при първия неуспех на ЦСКА(не дай си боже)ще си счупите ръцете да пишете злобни и коментари в нашия форум и да ни обижадате-нещо което е ставало многократно-и в което може би и няма нищо нелогично и странно.
И в същото време същите вие да ми говорите подобни неща-е смешно.Моля дръжте си фалшивия патриотизъм за вас.
И вместо да се занимавате с нашия отбор и да се правите на съдници , не е ли по-добре довечера да си напълноте стадиона,защото вашия отбор има нужда от вас-тогава се вижда кой колко струва-тука всеки се прави на голям разбирач и фен-![]()
![]()
![]()
И все пак -УСПЕХ!
А защо Стивън Джерард подкрепи Манчестър за финала на шампионската лига срещу Барселона.
Разбира се, че е предателство,затова българският казан в ада никой не го пази.