Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот RockSeeker » 08 сеп 2016 23:44

Red joker написа:Е и ,какво трябва да правиме, да ревеме за играчите от В група ли ;) Айде малко по-реално :!: Разберете ,че едно е във В група ,да тренираш и да се възстановяваш професионално и да играеш срещу отбори,които тренират 2-3 пъти седмично и да ги мачкаш-на това ли му викате завършен стил на игра!?Видя се ,че с аутсайдерите в ППЛ,този стил лъсна като -„Спри,огледай се и премини“,през това време леваците се прегрупират и се събират в наказателното си поле :idea: :) Тия момчета още бяха(и ще си останат може би) на ниво В група-без хъс,без агресия,надявайки се на детински грешки на противника и на това той да се измори и да грохне физически,след което да му напълнят „кошарата“ :idea: Да -ама не!Видя се ,че при силно мотивиран и що годе добре подготвен физически и тактически противник,увяхваме!Сори ,това им е тавана :idea: :!: Чао,това е ЦСКА,а не благотворително дружество!

Нещо се вживяваш на специалист ли, кво ли... Значи миналия сезон срещу Нафтата, Созопол, Берое, Монтана ставаше и стила, и играчите, и нивото им. Сега изведнъж станаха на ниво В група. Ми не, скъпи - тези играчи нито са на ниво В група (затова мачкаха в съответната), нито непременно някой казва, че стават за водещ отбор в А. Някои бяха за ниво водещ отбор в Б, други за средата на А, а дали имаха потенциал за водещ отбор в А - може би не, но така и не им се даде шанс да покажат. Шанс, който момчетата си заслужиха! Как по-точно, сладурче, успя да прецениш, че не стават за А като от началото на сезона твърди титуляри са само Чорбаджийски, Галчев и Преслав, за които общо-взето всички са съгласни, че само първите двама донякъде демонстрират нужното ниво, а последният очевидно или не е във форма, или просто няма качествата. Да, Маламов не показва добро ниво също, но и не е играл кой знае колко - три пъти изигра по полувреме и само в последния мач замени принудилетно Виана още в 9та минута, та игра повече. Той поне получи повече игрови минути - около 230 за 4 мача, което пак не съм съгласен, че е достатъчно да изгониш някой. Да седне на скамейката - ок, дай му още няколко шанса и като не става пак - тогава е нормално. Да не говорим и че не сме се препълнили с крила, та 1-2 контузии на тези постове и може да стане интересно... Какво повече да направи Аясс за 108 минути за пет кръга? Всеки път като влизаше момчето, раздвижваше играта, направи и асистенция, но не - Нунеш и Малинов трябва да играят задължително! А Йорданов като не записа и една как го прецени? Пълно с капацитети, братче...
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 08 сеп 2016 23:48

venom написа:Галчев беше безличен, а Преслав - трагичен, така е. Те са ударили тавана на възможностите си и определено не са за титуляри във водещ отбор. И Маламов не игра добре, така е.
Обаче не мога да кажа, че ми харесва факта да имаме цял отбор нови играчи, съжалявам. Даже повече бих приел да завършим извън тройката, но да има някаква последователност. Ние им дадохме 3 мача и ги изгонихме, някои без дори да са играли. Сега и на тоя треньор, ако не му потръгне ще му изтине местото бързо-бързо, това не си е работа.

Ще видим дали съм прав, но имам чувството, че този треньор го ползват само като параван. Удобно е сега да се каже - новият тренер чужденец не иска тези играчи. Освен това щеше да е грубо Любо или някой друг българин да замени директно Янев. Просто се навръзват някакви неща...дали е случайно, дали не - времето ще покаже. Едно време един друг румънски тренер на Литекс каза, че клубът ще се премести в София и ще стане ЦСКА... явно не е говорил на изуст човека... Шампиони тази година надали ще станем, ще е голяма изненада за мен да се случи, но пък за сметка на това много бързо стана фикс идея отново и се оправдават порочни политики в името на което - точно този подход, който ни доведе до ситуацията от последните години. Вместо това можеше да си надграждаме спокойно, да градим отбор, през това време и да дадем заслужения шанс и знак на уважение към играчите от миналата година, пък като не стават - тогава по живо, по здраво да се разделим. Но не, ние предпочетохме да плюем на тях и да скандираме след всеки мач ШАМПИОНИ, вместо ВИНАГИ ВЕРНИ... Красота!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 08 сеп 2016 23:55

RockSeeker написа:
Red joker написа:Е и ,какво трябва да правиме, да ревеме за играчите от В група ли ;) Айде малко по-реално :!: Разберете ,че едно е във В група ,да тренираш и да се възстановяваш професионално и да играеш срещу отбори,които тренират 2-3 пъти седмично и да ги мачкаш-на това ли му викате завършен стил на игра!?Видя се ,че с аутсайдерите в ППЛ,този стил лъсна като -„Спри,огледай се и премини“,през това време леваците се прегрупират и се събират в наказателното си поле :idea: :) Тия момчета още бяха(и ще си останат може би) на ниво В група-без хъс,без агресия,надявайки се на детински грешки на противника и на това той да се измори и да грохне физически,след което да му напълнят „кошарата“ :idea: Да -ама не!Видя се ,че при силно мотивиран и що годе добре подготвен физически и тактически противник,увяхваме!Сори ,това им е тавана :idea: :!: Чао,това е ЦСКА,а не благотворително дружество!

Нещо се вживяваш на специалист ли, кво ли... Значи миналия сезон срещу Нафтата, Созопол, Берое, Монтана ставаше и стила, и играчите, и нивото им. Сега изведнъж станаха на ниво В група. Ми не, скъпи - тези играчи нито са на ниво В група (затова мачкаха в съответната), нито непременно някой казва, че стават за водещ отбор в А. Някои бяха за ниво водещ отбор в Б, други за средата на А, а дали имаха потенциал за водещ отбор в А - може би не, но така и не им се даде шанс да покажат. Шанс, който момчетата си заслужиха! Как по-точно, сладурче, успя да прецениш, че не стават за А като от началото на сезона твърди титуляри са само Чорбаджийски, Галчев и Преслав, за които общо-взето всички са съгласни, че само първите двама донякъде демонстрират нужното ниво, а последният очевидно или не е във форма, или просто няма качествата. Да, Маламов не показва добро ниво също, но и не е играл кой знае колко - три пъти изигра по полувреме и само в последния мач замени принудилетно Виана още в 9та минута, та игра повече. Той поне получи повече игрови минути - около 230 за 4 мача, което пак не съм съгласен, че е достатъчно да изгониш някой. Да седне на скамейката - ок, дай му още няколко шанса и като не става пак - тогава е нормално. Да не говорим и че не сме се препълнили с крила, та 1-2 контузии на тези постове и може да стане интересно... Какво повече да направи Аясс за 108 минути за пет кръга? Всеки път като влизаше момчето, раздвижваше играта, направи и асистенция, но не - Нунеш и Малинов трябва да играят задължително! А Йорданов като не записа и една как го прецени? Пълно с капацитети, братче...

Да сладурче,ти си най-големия :!: Не съм специалист,но съм играл малко професионален и полупрофесионален футбол,пък ти си ги преценявай,няма да споря с тебе !Единствено Аясс и Грънчов може би ставаха,това е мое мнение!Само да ти кажа,че с тия изказвания накефихте добитъка,нищо повече ;) Шансовете не ги раздаваме аз и ти ,нали знаеш-има си хора за тая работа :idea: !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 09 сеп 2016 00:00

гражданин от село написа:Ние само с чужденци ли сме играли и във В група и сега? :o :lol:
Сега сериозно.Няма играчи на този или онзи отбор, всички са на ЦСКА.Слекцията в Литекс е правена за А група, докато нашата за В.Много ясно, че при тях са събрани по-качествени играчи с повече опит с/у по-силни съперници.Нормално е и избора на треньорите вкл. Янев да пада в/у по-опитните играчи.За който са преценили, че има бъдеще играе в Б отборът или го преотстъпват.Няма как хем да гоним класиране за ЕКТ хем да обиграваме млади и неопитни играчи, някои с не съвсем ясни качества и възможности.Няма значение и колко са българите, това не е модел на домуса, а световна практика.За съжаление клубния футбол си гони собствените спортни и финансови интереси и те в повечето случаи са в разрез с тези на националните отбори, има доста примери в Европа.

Човек като те слуша ще каже, че ебати конкуренцията имаме в българския шампионат :lol: ДА, има как да обиграваме млади и да се класираме за ЕКТ. Просто ще са няколко в отбора и ще израстват около по-опитните и по-можещите. До края на полусезона ако не са показали, че дърпат и може да се разчита на тях - тогава вече може да се помисли за още попълнения и да се обиграва отбор, който да е готов за ЕКТ за следващия сезон. Но ние предпочетохме да се хвърлим за титла на всяка цена, която така или иначе няма да спечелим. Но пък с приказките за която можем да оправдаваме всичките си грозни постъпки пред феновете, на които явно това им е най-важно!...

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 09 сеп 2016 00:03

Red joker написа:Е ми ше видиме сега и аз не съм много въодушевен ,но такава е реалността!И какво,дай да се откажеме от отбора :( .ГГ още миналата година на срещата на Армията ,отговори на нашето искане за „само български играчи“ , че е доста амбициозен и няма да е точно така ;)

Никой и не говори за нещо такова в момента. Но нещо се говореше за 3-4ма класни чужденци, които да вдигат нивото и останалото българчета, а сега вървим точно към обратното... я играят 3-4ма българи, я не...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 сеп 2016 00:08

Тези, за които е преценено, че имат потенциал играят редовно в Б група.По-добре е, отколкото да търкат пейката с 10 мин. за цял сезон.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 09 сеп 2016 00:14

Red joker написа:Да сладурче,ти си най-големия :!: Не съм специалист,но съм играл малко професионален и полупрофесионален футбол,пък ти си ги преценявай,няма да споря с тебе !Единствено Аясс и Грънчов може би ставаха,това е мое мнение!Само да ти кажа,че с тия изказвания накефихте добитъка,нищо повече ;) Шансовете не ги раздаваме аз и ти ,нали знаеш-има си хора за тая работа :idea: !

Грънчов си тръгна сам, така че тук вина в ръководството не може да се търси. И аз също мисля, че Аясс беше с най-големи шансове да отговори на нивото евентуално. Ако не беше - да се разделят и с него, но тогава вече никой нищо не може да им каже. Но те просто не дадоха шанс нито на него, нито на Йорданов, Маламов го прецениха за 1 мач и 3 полувремена и айде - чао. Просто не заслужаваха това отношение, но масата явно е ок с което... И аз нямам намерение да споря с теб, нито да се правя на разбирач, но все си мисля, че е крайно несериозно да кажеш, че са на ниво В група тези играчи, след като очевидно не са - това е, което ме издразни в поста ти. Като в същото време не твърдя, че непременно имат нужните качества за водещ в А. Дреме ми кой какво го е накефил - това не е нещо, с което ще се съобразявам дали да изразя мнение, ако съм недоволен от нещо.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2016 00:18

RockSeeker написа: Едно време един друг румънски тренер на Литекс каза, че клубът ще се премести в София и ще стане ЦСКА...

Едно време ..... то беше миналият август. :lol: :lol: :lol:

Иначе си прав, сега пък Джорданеску се изпусна, че от месец преговаряли с него, което ясно показва колко долен е ГГ и как предварително е скроил шапката на Янев, използва го и го захвърли като някакъв боклук. Нищо чудно и някои резултати да са наредени, за да има повод да го разкара.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 сеп 2016 00:20

Аяс обиколи доста отбори от А група и никъде не можа да се наложи.

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 09 сеп 2016 01:06

Здравейте. Искам да се абстрахирате от това, че съм фен на Дунав и след два дни имаме мач помежду си - това няма нищо общо. Включвам се, тъй като темата "ЦСКА" вълнува цяла България. Не мога да повярвам, че тук пишат същите хора, които само преди 3 месеца бяха част от 35-хилядната армия, изпълнила Националния стадион "Васил Левски" на финала за Купата. Само преди 3 месеца същите тези хора се кълняха, че макар и във В група, този отбор е най-добрият в България и как това било правилният път - с млад и перспективен български треньор и отбор, съставен изцяло от българи. Сега същите хора смениха плочата - с играчи от В група не можело да се гони титла, треньорът не ставал и т.н. Разни португалци и всякакви други чужденци били най-класните и едва ли не самият факт, че са привлечени в отбора, ще кара противниците да пълнят гащите. Не мога да повярвам, че има такива "фенове". Но да оставим това настрана - когато му дойде времето, сами ще си сърбате попарата.
Прави ми впечатление безкритичното приемане на новия треньор Едуард Йорданеску. Това момче има повече от скромна кариера като треньор и единственото му постижение като треньор е финал за купата на румънската лига с Пандурии Търгу Жиу. Едва ли разбира повече от Христо Янев, Веселин Великов или който и да е друг млад специалист.
След като се отделят толкова средства за по-класни играчи, толкова ли не можеше да се намери и класен треньор?
Струва ми се, че Еди ще се окаже в ситуацията на Бруно Рибейро в Лудогорец миналия сезон и скоропостижно ще се завърне в родината си. Дано не съм прав, но мисля, че е назначен умишлено, за да може Гриша Ганчев чрез него да извърши чистката, която е планувана, а после, след два-три незадоволителни мача да бъде освободен и на негово място да дойде Любо Пенев, например.

Върни се в “Архив”