kapacitet написа:Mathias_Coureur написа:kapacitet написа:Къде си ти и къде съм аз, тръгнал да ми казва какво съм бил направил аз. Ти моето ниво не може да го стигнеш никога, дори да бяга срещу мен.
Във всеки случай за разлика от теб аз не плюя по заслужилия треньор Адмирал Никола Спасов и по играчите на Черно море докато ти с 30 годишния си шлифер никому неизвестния Мишо Попов , който гледа да спести 4 лв и влиза последните 15 минути на стадиона, за да влезеш безплатно!![]()
Ако беше нещо особено, да се беше записал във ВИФ и сега да се радваме на трудовете ти! Но ти си просто един комплексиран и несбъднал мечтата си дядо.
Имай малко уважение към другите! Черно море нито е започнал , нито е завършил с теб! Може да си гледал много мачове на юноши , но това не означава , че повече от редовия фен. Раздавай го малко по-скромно все пак се очаква на 70 години да си помъдрял поне малко.
Пусни си малко класическа музика и се отпусни и успокой. За Черно море има кой да мисли!
Глупости не ми се слушат, под нивото ми е да коментирам с хора, които не разбират от футбол. Те хората са ме оценили, навсякъде, където отидат ме признават!
???И къде е това "навсякъде"?Защото аз като се заговоря с някой,ставаме двама, и ти кацваш при нас да досаждаш.Секунди по късно-ае чао и те оставяме да си търсиш друга група.Не е ли така?