Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот Готвача » 14 юни 2015 21:33

kapacitet написа:
Mathias_Coureur написа:
kapacitet написа:Къде си ти и къде съм аз, тръгнал да ми казва какво съм бил направил аз. Ти моето ниво не може да го стигнеш никога, дори да бяга срещу мен.

Във всеки случай за разлика от теб аз не плюя по заслужилия треньор Адмирал Никола Спасов и по играчите на Черно море докато ти с 30 годишния си шлифер никому неизвестния Мишо Попов , който гледа да спести 4 лв и влиза последните 15 минути на стадиона, за да влезеш безплатно! :mrgreen:
Ако беше нещо особено, да се беше записал във ВИФ и сега да се радваме на трудовете ти! Но ти си просто един комплексиран и несбъднал мечтата си дядо.
Имай малко уважение към другите! Черно море нито е започнал , нито е завършил с теб! Може да си гледал много мачове на юноши , но това не означава , че повече от редовия фен. Раздавай го малко по-скромно все пак се очаква на 70 години да си помъдрял поне малко.
Пусни си малко класическа музика и се отпусни и успокой. За Черно море има кой да мисли!

Глупости не ми се слушат, под нивото ми е да коментирам с хора, които не разбират от футбол. Те хората са ме оценили, навсякъде, където отидат ме признават!

???И къде е това "навсякъде"?Защото аз като се заговоря с някой,ставаме двама, и ти кацваш при нас да досаждаш.Секунди по късно-ае чао и те оставяме да си търсиш друга група.Не е ли така?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 14 юни 2015 21:45

Черно море привлича бранител от Португалия

На "Тича" чакат и аржентинец

Черно море си осигури услугите на централен защитник от Португалия, пише Гонг. Бранителят, който е играл в местното първенство, е изключително опитен футболист и пристига във Варна в средата на идната седмица. Така първата въпросителна пред Никола Спасов с привличането на футболист на тази позиция вече отпадна. Не е тайна, че специалистът желаеше да привлече българин за този пост, като се спрягаха имената на Пламен Николов от Ботев и Пламен Крачунов от ЦСКА. Така или иначе, въпросът с централния защитник е решен и очакванията са с опита си подвизавалият се в Португалия играч да допринесе за по-голяма сигурност и спокойствие в отбрана.

Вече позициите, на които се търсят нови играчи са полузащитник, десен бек и крило.

Почти сигурно е, че исканият на „Тича” Мариян Огнянов ще играе в отбор от чужбина, така че „моряците” вече имат готов вариант за чужденец. Той е аржентинец. За него също се очаква да пристигне другата седмица. Утре пък на първа тренировка ще се появи Мехди Бурабия от Локо Пд, с който вече е подписан договор.

За позициите десен бек и крило има набелязани български играчи, но ако и те продължават да умуват и да не дават отговор готови ли са да преминат на „Тича”, също има готови варианти от чужбина. Става въпрос за двама холандци.

http://www.varna.utre.bg/2015/06/14/323 ... portugalia

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 14 юни 2015 21:58

Всичко много хубаво, но ако искаме да постигнем нещо голямо, трябва да привлечем и доказани, големи български футболисти. До момента такъв в отбора е само Мишо Венков и донякъде Даниел Георгиев, такъв беше и Кирил Котев. Трябват ЛИДЕРИ в отбора, без такива играчи никога няма да постигнем големи успехи. Спомнете си навремето при бронзовият отбор, да имахме класни чужденци, но и имаше имена като Жоро Илиев, Юруков, Борносузов и Милен Петков. Такива играчи трябват, затова и подкрепям изцяло идеята за Гъргоров !

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 14 юни 2015 22:09

4erno-more написа:Всичко много хубаво, но ако искаме да постигнем нещо голямо, трябва да привлечем и доказани, големи български футболисти. До момента такъв в отбора е само Мишо Венков и донякъде Даниел Георгиев, такъв беше и Кирил Котев. Трябват ЛИДЕРИ в отбора, без такива играчи никога няма да постигнем големи успехи. Спомнете си навремето при бронзовият отбор, да имахме класни чужденци, но и имаше имена като Жоро Илиев, Юруков, Борносузов и Милен Петков. Такива играчи трябват, затова и подкрепям изцяло идеята за Гъргоров !

Имаме Михал Венков, Тодор Паланков , Даниел Георгиев , Симеон Райков, Стефан Станчев и младите Вилиян Бижев и Живко Атанасов! Достатъчно са!
А пък и ако португалчето излезе класа в защита, както и аржентинеца и холандеца за десен бек, може да станем още по-класен отбор!
Адмирала си разбира от работа , аз му имам пълно доверие, даже мисля , че ако тези чужденци се окажат попадение , съвсем спокойно при добър жребий в ЛЕ може съвсем спокойно да стигнем поне до плейофа за влизане в групите, защо не с малко повече късмет да влезем и в групите на ЛЕ!
Та ние имаме няколко много добри футболисти с опит в Европа като Александър Чанович Михаил Венков, Матиас Курьор , Бакари, Марчин Бургхард ,Даниел Георгиев, Марк Клок , Стенио, Симеон Райков! Покрай тях ако някой от чужденците излезе попадение,плюс колектива който имаме смятам , че с малко повече късмет при жребия спокойно можем да влезнем и в групите на Лига Европа! :idea:
Аз съм оптимист!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 14 юни 2015 22:53

kapacitet написа:Вижте държавния отбор от Стара загора, за две седмици сложи всички в малкия си джоб, взимат футболисти отвсякъде, обраха и от Цска най-доброто,
[...]
Вижте Берое, второ място, сребърен медал, взеха 6 футболисти, не махната никого и още взимат!

Това просто не е вярно. Освободиха петима и взеха петима, като никой от новите не е от ЦСКА. Двама от нас, двама от Локо Пд и едно младо левскарче, което нямаше право да играе футбол цял сезон. Ако не преподпишат с Андонов и Костадинов, ще вземат още двама. Недей да преувеличаваш само за да придаваш по-голяма тежест на мнението си.

Засега селекцията ни не се бави фатално, какъв е проблема? Още не сме видели кои са ни новите футболисти и вече мрънкаме. Берое започват от 1 кръг и е нормално да бързат повече. Останалите клубове също не са по-напред от нас със селекцията.

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 14 юни 2015 23:50

Mathias_Coureur написа:
4erno-more написа:Всичко много хубаво, но ако искаме да постигнем нещо голямо, трябва да привлечем и доказани, големи български футболисти. До момента такъв в отбора е само Мишо Венков и донякъде Даниел Георгиев, такъв беше и Кирил Котев. Трябват ЛИДЕРИ в отбора, без такива играчи никога няма да постигнем големи успехи. Спомнете си навремето при бронзовият отбор, да имахме класни чужденци, но и имаше имена като Жоро Илиев, Юруков, Борносузов и Милен Петков. Такива играчи трябват, затова и подкрепям изцяло идеята за Гъргоров !

Имаме Михал Венков, Тодор Паланков , Даниел Георгиев , Симеон Райков, Стефан Станчев и младите Вилиян Бижев и Живко Атанасов! Достатъчно са!

Достатъчни са за златната среда, аз говорех за ЛИДЕРИ, от тези само Мишо Венков е лидер. Без лидери, не можем да постигнем нищо голямо. Такъв беше Кривият, такъв беше Жоро, такъв е за Левски - Гаджев или Гъргоров и Камбуров, за Локо Сф и Плд, съответно, примерно. Без да коментирам качестватата им, но тези играчи са нужни ако искаме да имаме голям отбор, само с младоци и чужденци не става, пък колкото и класни да са те !

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 юни 2015 00:25

МИШО ВЕНКОВ е човекът-лидер! Искате още един да ви дам? КИТАНОВ! Нищо, че е млад, Китанчето също е роден лидер и е на ключов пост като вратарския. И още един ви давам - Райков! А ако говорим за чужденците - Бакари и Клок са такива, и двамата имат огромни сърца и влияят на отбора. Надявам се португалеца да е класа. Големи надежди възлагам Кольо да е нацелил точния човек, както с него - така и с аржентинския халф, който трябва да замени Ернандес и Божилов в едно. Отново, обаче ще призова - нека погледнат към Гъргоров :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 15 юни 2015 00:48

4erno-more написа:такъв е за Левски - Гаджев

Никакъв лидер не е момчето с лепенката, абсолютно мекотело, раздуто много умело от сините журналя. Избира си мачовете, в които да играе, интригант в съблекалнята, организатор на треньорски бойкоти, вечния напускащ. Не се сещам за техен мач, в който *той* да е вдигнал отбора, да ги е повел напред. Повечето от тях се радват, че си тръгва (ама той всеки трансферен прозорец си тръгва, така че нищо не се знае).

Трябват ни лидери, но много рядко някой новодошъл се превръща в лидер моментално. Лидерът се изгражда и доказва, общността го припознава като такъв след известно време. Предпочитам да вземем добри футболисти с по-скромни лидерски заложби отколкото обратното :)

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 15 юни 2015 12:35

Готвача написа:
kapacitet написа:
Mathias_Coureur написа:
kapacitet написа:Къде си ти и къде съм аз, тръгнал да ми казва какво съм бил направил аз. Ти моето ниво не може да го стигнеш никога, дори да бяга срещу мен.

Във всеки случай за разлика от теб аз не плюя по заслужилия треньор Адмирал Никола Спасов и по играчите на Черно море докато ти с 30 годишния си шлифер никому неизвестния Мишо Попов , който гледа да спести 4 лв и влиза последните 15 минути на стадиона, за да влезеш безплатно! :mrgreen:
Ако беше нещо особено, да се беше записал във ВИФ и сега да се радваме на трудовете ти! Но ти си просто един комплексиран и несбъднал мечтата си дядо.
Имай малко уважение към другите! Черно море нито е започнал , нито е завършил с теб! Може да си гледал много мачове на юноши , но това не означава , че повече от редовия фен. Раздавай го малко по-скромно все пак се очаква на 70 години да си помъдрял поне малко.
Пусни си малко класическа музика и се отпусни и успокой. За Черно море има кой да мисли!

Глупости не ми се слушат, под нивото ми е да коментирам с хора, които не разбират от футбол. Те хората са ме оценили, навсякъде, където отидат ме признават!

???И къде е това "навсякъде"?Защото аз като се заговоря с някой,ставаме двама, и ти кацваш при нас да досаждаш.Секунди по късно-ае чао и те оставяме да си търсиш друга група.Не е ли така?

Добре, че съм аз да научите нещо ново от мен, което ще прочетете след дни и седмици във вестниците.

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 15 юни 2015 13:25

Аве ти нямаш ли внуци,семейство,нещо смислено,което да вършиш.Ти си пълен безделник и безхаберник.Мисля,че тук във форума си най-дразнещия елемент,при положение,че има алкохолици,тревомани,наркомани и всякакви зависими как може ти така да обсебваш и дразниш.Вече не знам как да те нарека,но ти явно имаш някакъв сериозен психически и физически проблем.Не се издържаш.

И още нещо,набий си го в овехтялата тиква.
Ти си никой в Черно море,НИКОЙ!!!Никой не се интересува какво ти е мнението,така че си го напиши на листче и си избърши задника с него.
А само посмей да се появиш в Неделя за Купата,лично ще те изхвърля с помощта на твоя приятел Ердж.

Върни се в “Архив”