Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 25 май 2015 00:26

Дидо написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Дидо написа:
Avanti_Ragazzi написа:Бъди фен на който си искаш! Това не променя факта, че ЦСКА ще умре а Литекс ще си смени името! Каквото и да си драскаш и пишеш това е истината! ;)

Истината е,че ЦСКА е вечен и ще му остане славната история.
Все едно на Ботев и Локо Пд. да и се отнеме историят и успехите в миналото.
А и на Левски-Спартак,на ЖСК Славия....

Само, че драги ми другарю думите обединение и подмяна в тълковния речник значат различни неща! Едно е обединение на два клуба, като тези горе дето си ги дал, друго е подмяна на името на само един клуб. Двете неща имат толкова общо колкото Лом с Лондон, капиш? А тук се гласи подмяна на името на ПФК Литекс с ново име ПФК ЦСКА 23! Това може да е обединение само в очите на много тежко ментално болен човек! За всеки нормален е подмяна на име и нищо повече! Все едно до днес си се казвал Гошо а от утре си Пешо и толкова!

И къде е разликата,че не я виждам,я ми обясни

Разликата е там, че два клуба като се обединят правят трети (вашия клуб така е основан)! Когато пък имаме вливане на един клуб в друг, то тогава последния наследява освен активите то и пасивите на вливащия се! Това което се готви не е нито едно то двете! А просто подмяна на името на едно АД с ново и толкова. Няма как едно АД да стане друго различно АД и то такова което е съществувало паралелно на него, само като му вземе името и толкова! Трябва или да се обединят и да направят ново, или да се усвои старото или пък да да се влее в него. За да се унаследят успехите, титлите и купите. Но тогава се онаследяват и задълженията! Няма как хем вълка цял, хем агнето цяло. Жалко само, че си изгубих 5 минути от живота да ти обясня нещо което много добре знаеш, че е така вътрешно, но се правиш на ударен от гръм!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 май 2015 00:27

bobo_13 написа:
BRF написа:
bobo_13 написа:
"Фенове на ЦСКА от месец обсаждат офиса на Литекс в София с призив за обединение."

това вярно ли е? нещо като мина покрай кулите не виждам фенове......

Кога минаваш,към колко часа?

Когато и да мина все няма....все пак офиса е на 1 минута от там с гледка към кулите :)

Да бе,мен ми беше ясно,че целта е да се похвалиш,че минаваш от там!Възможно е феновете да паркират във вътрешния паркинг към магазина и от там да стигат до Литекс тауър!

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 25 май 2015 00:28

Ти целия живот си го загубил като си фен на Левски
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 25 май 2015 00:28

Дидо написа:
bnborisov1 написа:Това което е по закон е следното: Литекс приема името ЦСКА и се мести да играе в София. Това е абсолютно възможно и законно. Сегашния ЦСКА фалира и се закрива. Няма как иначе трябва да се плащат задължения. Феновете без проблем ще приемат новия ЦСКА като свой отбор, това е 100%. Само проблем ми се вижда с историята, там нещата са по сложни

Кое му е сложното,с Ботев и Локо Пд. как стана?

Е как кое, новото ФК ЦСКА има историята на Литекс. Не се обединявате с Битоша Бистрица.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
bnborisov1
Контакти:

Мнениеот bnborisov1 » 25 май 2015 00:28

Дидо написа:
bnborisov1 написа:Това което е по закон е следното: Литекс приема името ЦСКА и се мести да играе в София. Това е абсолютно възможно и законно. Сегашния ЦСКА фалира и се закрива. Няма как иначе трябва да се плащат задължения. Феновете без проблем ще приемат новия ЦСКА като свой отбор, това е 100%. Само проблем ми се вижда с историята, там нещата са по сложни

А те Локото си измислиха даже нова история ,
а с Ботев нещата ама съвсем не са същите.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 май 2015 00:29

Avanti_Ragazzi написа:
Разликата е там, че два клуба като се обединят правят трети (вашия клуб така е основан)! Когато пък имаме вливане на един клуб в друг, то тогава последния наследява освен активите то и пасивите на вливащия се! Това което се готви не е нито едно то двете! А просто подмяна на името на едно АД с ново и толкова. Няма как едно АД да стане друго различно АД и то такова което е съществувало паралелно на него, само като му вземе името и толкова! Трябва или да се обединят и да направят ново, или да се усвои старото или пък да да се влее в него. За да се унаследят успехите, титлите и купите. Но тогава се онаследяват и задълженията! Няма как хем вълка цял, хем агнето цяло. Жалко само, че си изгубих 5 минути от живота да ти обясня нещо което много добре знаеш, че е така вътрешно, но се правиш на ударен от гръм!

Тебе пък кво те бърка?Няма да има Дерби вече според тебе и това е!

Потребителски аватар
bnborisov1
Контакти:

Мнениеот bnborisov1 » 25 май 2015 00:29

bobo_13 написа:
Дидо написа:

Е как кое, новото ФК ЦСКА има историята на Литекс. Не се обединявате с Битоша Бистрица.

те реално не се обединяват, нямат право да го направят

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 25 май 2015 00:30

bnborisov1 написа:
Дидо написа:

А те Локото си измислиха даже нова история ,
а с Ботев нещата ама съвсем не са същите.

А кви са,я ме светни,че нещо не те разбирам
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 май 2015 00:30

bobo_13 написа:
Дидо написа:

Кажи нещо за историята на Етър,към момента!Кво стана с ония турците :lol: !?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 май 2015 00:31

Четох,четох и не издържах затова ще кажа и аз няколко думи,първо излиза някакво предположение по медиите и във форума вече двадесет страници глупости,естествено сините тролове веднага налазиха,знаете ли дали въобще е вярно,ако пък нещо стане как ще е,изчакайте и тогава коментирайте,ама откъде толкова мозък,у Вас е останала само злоба.Да приемем че е вярно това което пише днес,каква вина има ЦСКА че Гриша Ганчев иска проекта който направи в Ловеч да го премести на Армията.Ако не сте разбрали да Ви светна в момента между Ганчев и Домусчиев има война,зад Киро е държавата,Гришата ще разчита на феновете на ЦСКА за помощ.Нали видяхте в събота колко фена на Ловеч имаше на стадиона в решителния мач срещу Лудогорец,струва ли си толкова години да наливаш милиони за стадион/на него държавата не му построи трибуна/,за отбор и от хората от Ловеч никаква благодарност.Литекс го е създал Гр.Ганчев и той ще реши кога да го закрие и да спонсорира друг отбор,а истинския отбор на Ловеч ,Осъм може да продължи да си съществува.Това си е бизнес и който дава парите той казва правилата,а след като е цесекар защо да не помогне на ЦСКА.Ако това което се пише наистина стане не са виновни нито ЦСКА,нито Ганчев,а хората в Ловеч,които тотално абдикираха от отбора си.А това дали историята на ЦСКА щяла да остане,да,ще остане,ЦСКА е институция и даже и някой отбор да се обвърже с червените,доминацията винаги ще е на ЦСКА.Кеф ми е че сините тролове сън не ги хваща ,защото им е ясно какво ги чака ако Ганчев стане собственик на ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Архив”