Бундеслига 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Германски футбол

Мнениеот MCMXIII » 02 яну 2015 08:37

Бисерчета свързани с "швабски" футбол, изречени лани.

Десният ми крак служи само за да се качвам в автобуса.
Нападателят на „Айнтрахт” (Франкфурт) Харис Сеферович разкрива разпределението на функциите на долните си крайници
Това не е четворката бобслей на Ямайка, а един наистина добър отбор.
Вече бившият треньор на „Хамбургер” Мирко Сломка се оправдава за домакинската загуба с 0:3 от новака „Падерборн”
В такива ситуации хората пред телевизорите си мислят, че могат да вкарат. И сигурно са прави.
Мениджърът на „Волфсбург” Клаус Алофс за пропуска на Жуниор Маланда от 1 метър срещу ”Байерн”
Не знаех, че мога да ритам топката толкова надалеч.
Халфът на „Падерборн” Мориц Щопелкамп, след като вкара на "Хановер" от рекордните 82,3 метра
На Оказаки може да му хвърлиш и каса бира в наказателното поле. Той ще я нацели и ще вкара гол и с нея.
Треньорът на „Хофенхайм” Маркус Гиздол завижда на головата серия на нападателя на „Майнц” Шинджи Оказаки
Над 200 докосвания до топката? На мен ми трябва цял сезон за толкова.
Нападателят на „Байерн” Томас Мюлер се чуди на съотборника си Шаби Алонсо, който игра с топката 206 пъти срещу Кьолн
Отиваме си вкъщи. Без съмнение ни чака лайняна вечер.
Треньорът на „Борусия” (Д) Юрген Клоп е, както винаги, откровен след загубата в дербито на Рур с „Шалке”
Имаме шанс да ги настигнем само ако играят мачовете си с по 7 души.
Треньорът на втория в класирането „Волфсбург” Дитер Хекинг не е оптимист, че напролет питомците му ще наваксат 11 т. изоставане до лидера „Байерн”
Няма да лягаме на тревата и да вдигаме крака, за да ни погалят.
Президентът на „Майнц” Харалд Шулц преди домакинството с „Байерн”
Ние не сме балерини. Не че искам да кажа нещо лошо за балерините.
Нападателят на „Байерн” Томас Мюлер отговаря нервно на въпрос дали го боли главата след сблъсък с противник
Предстоят ни 2 мача, в които трябва да си стиснем задниците и да вземем максимума.
Мениджърът на „Шалке 04” Хорст Хелд призовава за максимална концентрация до края на декември
Отивам си в Барселона. Липсва ми майка ми. Тя готви толкова добре, че изобщо не можете да си представите.

Треньорът на „Байерн” Пеп Гуардиола разкрива плановете си за Коледа пред журналистите
Не трябва да се изпускаме в гащите, защото искаме да спечелим 3 т., които никой не очаква да вземем.
Мениджърът на "Вердер" Томас Айхин преди победата с 2:1 над "Борусия" (Д)
Да те пребие „Байерн”, не е най-лошото, което може да ти се случи.
Крилото на „Аугсбург” Тобиас Вердер запазва оптимизма си и след 0:4 в дербито на Бавария
Всяка седмица слушаме, че сме страхотен отбор. Само че страхотният отбор си има страхотни проблеми.
Треньорът на „Борусия” (Д) Юрген Клоп се оправдава след 0:1 срещу "Херта" в Берлин
Вече сме настъпили лайната.
Халфът на „Майнц” Йоханес Гайс се мръщи на последния мач без победа на отбора си
Не сме концерн за забавления. Не сме нито Дисни, нито Холивуд. Ние сме и ще продължаваме да бъдем футболен отбор.
Шефът на надзорния съвет на „Байерн” Карл-Хайнц Румениге разкрива приоритетите на гранда от Мюнхен
Той каза, че ме обича. И аз му казах, че го обичам.
Халфът на „Байерн” Франк Рибери разкрива какво си е говорил със съотборника си Рафиня, след като вкара своя гол №100 за баварците срещу "Байер" (Л)
Когато завали сняг, ще се заключа вкъщи. Все пак не съм пингвин.
Бразилският защитник на „Хамбургер” Клебер не се радва особено на първата си зима в Германия
Ако бием „Байерн”, ще станем шампиони! Това искате да чуете, нали?
Нападателят на „Аугсбург” Халил Алтънтоп се дърви на медиите, след като отборът му влезе в първата четворка
Вече и аз самият не мога да се слушам, като разправям все едни и същи лайна.
Капитанът на „Хамбургер” Рафаел ван дер Ваарт не може да си намери оправдание след поредния слаб мач на отбора
Два от головете сам си ги вкарах.
Вратарят на „Хофенхайм” Оливер Бауман признава, че се издънил в домакинската победа с 4:3 над Хановер
Играчите ми са ходили на училище. Значи са интелигентни.
Треньорът на „Байерн” Пеп Гуардиола не смята, че претоварва футболистите си с прекалено чести тактически промени
Жена ми ми каза: Смятам, че вече ти е време. Може би е щастлива, че пак имам работа.
Новият стар треньор на „Щутгарт” Хууб Стевенс на повторното му представяне начело на швабите
Хубаво е, че с толкова много офанзивни играчи успяваме да печелим на нула.
Вратарската гледна точка върху нещата на Мануел Нойер след 4:0 за „Байерн” срещу „Хофенхайм”
Твърде съм стиснат, за да си купувам хронометър специално за него. А и си беше ясно, че все някога пак ще вкара.
Вратарят на „Байер” (Л) Бернд Лено за централния нападател на Аспирините Щефан Кислинг, който вкара след 859 минути без гол
Нападателите ни помагат много в защита. Значи и ние трябва да им помогнем в атака.
Защитникът на „Майнц” Щефан Бел демонстрира добро настроение след първия си гол в Бундеслигата при 2:2 с "Фрайбург"
Разменям червен килим за зелен терен.
Националният селекционер Йоахим Льов не е никак очарован от глезотиите за бундестима на премиерата на филма „Отборът”, пуснат по повод световната титла на Мондиал 2014
Надявам се, че това е била последната ми нощ като треньор на последно място в класирането.
Треньорът на „Борусия” (Д) Юрген Клоп се радва на една от малкото си шампионатни победи през есента
Все ми е едно кой вкарва головете, важното е да вкарваме някакви. И вратарят ни да вкара, пак ще съм доволен.
Треньорът на „Шалке” Роберто ди Матео така и не похвали Клаас-Ян Хунтелаар за хеттрика му при 4:1 срещу „Майнц”
Като видях топката да влиза във вратата, си казах: Голяма глупост!
Немският национал Кристоф Крамер след фамозния си автогол от 45 метра във вратата на „Борусия” (М) при гостуването в Дортмунд
От тази гледна точка сме пълна катастрофа.
Треньорът на „Байерн” Пеп Гуардиола признава, че слабото място на отбора му са корнерите. Питомците му така и не вкараха при изпълнението на първите 100 от тях през есента
Стилът на Карл-Хайнц Румениге е много висока класа по скалата на лицемерието.
Шефът на „Борусия” (Д) Ханс-Йоахим Вацке атакува шефа на „Байерн” заради опитите му да прилапа Марко Ройс
Това преди паузата си беше същински лов.
Треньорът на „Байер” (Л) Рогер Шмид плаче от балтиите на противниците след 0:1 срещу „Хамбургер”
Аз съм този, който по принцип намира косми в супата. Днес обаче задачата ми ще бъде тежка.
Мениджърът на „Волфсбург” Клаус Алофс е поставен в неловко положение след 4:0 срещу „Щутгарт”
Малко съм разочарован от Филип, исках от него хеттрик! Може и да не го пусна в следващия мач...
Треньорът на „Байерн” Пеп Гуардиола се гаври с капитана си Филип Лам, който за сефте в кариерата си вкара 2 гола в един мач – при 6:0 срещу Вердер
Който поставя под въпрос настройката ни, има алцхаймер.
Треньорът на "Борусия" (Д) Юрген Клоп ръмжи след медийни обвинения, че питомците му се пестят в първенството за сметка на Шампионската лига
Ако не успеят да станат шампиони през февруари, ще станат през март.
Австрийският треньор на „Кьолн” Петер Щьогер няма никакви съмнения, че „Байерн” пак ще бъде №1 в Бундеслигата
Никой не заслужаваше да победи. Най-важните моменти от мача могат да се съберат в 30 секунди...
Нико Бунгерт от „Майнц” не остана особено очарован от 0:0 срещу "Хофенхайм"
Днес не съм в настроение за толкова много ирония.
Нападателят на „Байерн” Томас Мюлер отсвирва въпрос за предстоящото „дерби на върха” в Бундеслигата срещу "Падерборн" през септември
Добра крачка в правилната посока! Само не трябва да прекаляваме с шутовете в облаците...
Халфът на „Хамбургер” Люис Холтби след домакинското 0:0 с "Байерн"
Какво е ръка и какво не е? Какво е умисъл и какво не е ? Какво е естествено движение на ръката? Какво е отблизо? Метър и 30 или метър и 40? Толкова пъти променяха правилата, че вече не си спомням какви бяха едно време...
Треньорът на „Айнтрахт” (Франкфурт) Томас Шааф размишлява дълго по въпроса с отсъждането на дузпи след игра с ръка
Толкова бях настръхнал, че якето ми се наду.
Треньорът на „Борусия” (Д) Юрген Клоп разкрива емоциите си при завръщането на Шинджи Кагава в отбора
Шаби Алонсо е на 33. Ако владеем играта, той може да играе на всеки 3 дни. Но ако тича непрекъснато напред-назад, ще умре до месец.
Треньорът на „Байерн” Пеп Гуардиола не е с добри впечатления от кондицията на баския си халф
Продължава да се налага да си плащам сметките в ресторантите, кафето също.
Селекционерът на Германия Йоахим Льов разбива мита, че всичко му е на аванта след световната титла на Мондиал 2014
Ние направихме Синан Курт. Имам предвид, че му направихме договора. Правил го е някой друг.
Спортният директор на „Байерн” Матиас Замер се е замаял леко покрай привличането на поредния немски талант
Не ни трябва гадина, а лидер.
Вече бившият треньор на Щутгарт Армин Фе в търсене на водещ играч за отбора си
Може да вземем и Роналдиньо.
Халфът на „Борусия” (Д) Себастиан Кел споделя очакванията си за летния трансферен прозорец
Той също има две очи и два крака.
Треньорът на „Байерн” Пеп Гуардиола след журналистическа молба да опише детайлно новия си защитник Мехди Бенатия
Този мач и аз нямаше да го нарисувам по-добре.
Треньорът на „Байер” (Л) Рогер Шмид след победата с 2:0 при гостуването на „Борусия” (Д), когато питомците му поведоха още в 11-ата секунда
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 02 яну 2015 15:50

MCMXIII написа:Бисерчета свързани с "швабски" футбол, изречени лани.

Не знаех, че мога да ритам топката толкова надалеч.
Халфът на „Падерборн” Мориц Щопелкамп, след като вкара на "Хановер" от рекордните 82,3 метра

Човек всеки ден научава нещо за себе си :!: :lol:

На Оказаки може да му хвърлиш и каса бира в наказателното поле. Той ще я нацели и ще вкара гол и с нея.
Треньорът на „Хофенхайм” Маркус Гиздол завижда на головата серия на нападателя на „Майнц” Шинджи Оказаки

Играли сме футбол с медицинска топка в училище, ама това ще да е по-болезнено :lol:

Когато завали сняг, ще се заключа вкъщи. Все пак не съм пингвин.
Бразилският защитник на „Хамбургер” Клебер не се радва особено на първата си зима в Германия

Подкрепям напълно :!:

Стилът на Карл-Хайнц Румениге е много висока класа по скалата на лицемерието.
Шефът на „Борусия” (Д) Ханс-Йоахим Вацке атакува шефа на „Байерн” заради опитите му да прилапа Марко Ройс

Право Руме в очи :mrgreen:

Ако не успеят да станат шампиони през февруари, ще станат през март.
Австрийският треньор на „Кьолн” Петер Щьогер няма никакви съмнения, че „Байерн” пак ще бъде №1 в Бундеслигата

Австрийският треньор на „Кьолн” Петер Щьогер бърка с един месец, март или април ще е неизбежното.

Продължава да се налага да си плащам сметките в ресторантите, кафето също.
Селекционерът на Германия Йоахим Льов разбива мита, че всичко му е на аванта след световната титла на Мондиал 2014

Поне да му разрешат да не перфорира билетче в градския транспорт, стипци със стипци!!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 яну 2015 17:17

http://gong.bg/football-sviat/germania/ ... eli-310827

Защо бе, защо? Поне да отсъпят местата на доброволци, аз ще се жертвам :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 яну 2015 17:34

rhaegar написа:http://gong.bg/football-sviat/germania/yellow/futbolen-klub-otkaza-lager-zaradi-400-ruski-modeli-310827

Защо бе, защо? Поне да отсъпят местата на доброволци, аз ще се жертвам :lol:

Само си го представи за миг- млади мъже спортисти и рускини в един хотел. Просто няма място за футбол :)
Адмирации за идеята ти! Я също бих се записал доброволец.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 03 яну 2015 10:01

Мярнах снимки на Лукас Подолски с шал на Интернационале Милано, можем да приемем, че е техен играч вече.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 яну 2015 13:10

MCMXIII написа:Мярнах снимки на Лукас Подолски с шал на Интернационале Милано, можем да приемем, че е техен играч вече.

Прост човек и силен ветер не можеш да ги спреш :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 03 яну 2015 14:15

rhaegar написа:
MCMXIII написа:Мярнах снимки на Лукас Подолски с шал на Интернационале Милано, можем да приемем, че е техен играч вече.

Явно му се играе на момчето, а такава възможност при Венгер нямаше. Дано си възроди кариерата!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 03 яну 2015 15:16

rhaegar написа:

Хич не е прост, ще играе в много по-голям клуб от моментния и най-важното ще играе редовно.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 03 яну 2015 22:14

[center]Борусия Дортмунд се подсили със словенски национал от Ред Бул Залцбург[/center]
[center]Изображение[/center]
24-годишният Кевин Кампъл е офанзивен полузащитник със 109 мача, 29 гола и 54 асистенции за Залцбург. Има 14 мача и 1 гол за националния отбор на Словения. Договорът му е до 2019 г., а спряганата трансферна сума - 12 млн. евро. Според Bild, на Кампъл ще се разчита да заменя успешно цели 5 от звездите на Борусия - Мхитарян, Ройс, Кагава, Обамеянг и Блашчиковски.

http://www.bvb.de/News/Uebersicht/Borus ... urgs-Kampl
http://www.bild.de/sport/fussball/borus ... .bild.html
Изображение Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 03 яну 2015 23:47

Майната им на тия катилчета БВБ пак се уредиха... :evil: На Кампъл му пожелавам да има нов отбор от лятото ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Архив”