Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
caci написа:Като знам какви ги говореха за Мъри преди да дойде в Ботев,а още по вече,когато се разбра,че ще ви става треньор,сега ми става смешно от разбирачите на тази игра.Доста мои приятели фенове на Ботев ми говореха,че тоя не бил никакъв треньор,особено когато беше национален такъв,бил тъп левскар и т.н. и не искали да идва в Ботев.Във форума също бяха така настроени,разбирачите.А сега вече друга песен пеят и са готови да му правят и по специални ласки.![]()
caci написа:Като знам какви ги говореха за Мъри преди да дойде в Ботев,а още по вече,когато се разбра,че ще ви става треньор,сега ми става смешно от разбирачите на тази игра.Доста мои приятели фенове на Ботев ми говореха,че тоя не бил никакъв треньор,особено когато беше национален такъв,бил тъп левскар и т.н. и не искали да идва в Ботев.Във форума също бяха така настроени,разбирачите.А сега вече друга песен пеят и са готови да му правят и по специални ласки.![]()
Agnostic front 1912 написа:caci написа:Като знам какви ги говореха за Мъри преди да дойде в Ботев,а още по вече,когато се разбра,че ще ви става треньор,сега ми става смешно от разбирачите на тази игра.Доста мои приятели фенове на Ботев ми говореха,че тоя не бил никакъв треньор,особено когато беше национален такъв,бил тъп левскар и т.н. и не искали да идва в Ботев.Във форума също бяха така настроени,разбирачите.А сега вече друга песен пеят и са готови да му правят и по специални ласки.![]()
Във форумите е пълно с екземпляри като теб които нямат грам мозък.Защо,ама после....Човекът се доказа като добър треньор и спечели нашето доверие.
DrAvalanche написа:Явно го разбираш това с дъщерята, имаш опит.
Adrian Monk написа:Agnostic front 1912 написа:caci написа:Като знам какви ги говореха за Мъри преди да дойде в Ботев,а още по вече,когато се разбра,че ще ви става треньор,сега ми става смешно от разбирачите на тази игра.Доста мои приятели фенове на Ботев ми говореха,че тоя не бил никакъв треньор,особено когато беше национален такъв,бил тъп левскар и т.н. и не искали да идва в Ботев.Във форума също бяха така настроени,разбирачите.А сега вече друга песен пеят и са готови да му правят и по специални ласки.![]()
Във форумите е пълно с екземпляри като теб които нямат грам мозък.Защо,ама после....Човекът се доказа като добър треньор и спечели нашето доверие.
![]()
![]()
... Щото преди това с "Левски" той не се беше доказал и отбора в групите на ШЛ го вкара баба ми...
Единствената "грешка" на Мъри (включително като треньор на националния отбор) беше, че е левскар. Затова мразещите "Левски" (жълти, червени, зелени) също го мразехте и за вас той беше "каун", "хобит", "мърльо". Сега обърнахте палачинката и сте готови да целувате г**а на г-н Стоилов.
А приказката за "спечеленото доверие" можеш да я разкажеш на дечицата в детската градина, където (евентуално) ходи и твоето детенце...
slash1912 написа:Дали се е доказал с Левски,Ловеч или на Луната за нас няма значение.При нас той започна не от нулата,а под нея,заради средните пръсти като играч на Фенербахче!Но...има грешка-има и прошка.С победите,добрата игра и категоричния отказ да се върне в Левски си заслужи доброто отношение.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта