Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
caci

Re: Мъри:Приказката за която мечтая е базата и новия стадион

Мнениеот caci » 04 авг 2013 11:53

Като знам какви ги говореха за Мъри преди да дойде в Ботев,а още по вече,когато се разбра,че ще ви става треньор,сега ми става смешно от разбирачите на тази игра.Доста мои приятели фенове на Ботев ми говореха,че тоя не бил никакъв треньор,особено когато беше национален такъв,бил тъп левскар и т.н. и не искали да идва в Ботев.Във форума също бяха така настроени,разбирачите.А сега вече друга песен пеят и са готови да му правят и по специални ласки. ;) :lol:
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 04 авг 2013 12:02

caci написа:Като знам какви ги говореха за Мъри преди да дойде в Ботев,а още по вече,когато се разбра,че ще ви става треньор,сега ми става смешно от разбирачите на тази игра.Доста мои приятели фенове на Ботев ми говореха,че тоя не бил никакъв треньор,особено когато беше национален такъв,бил тъп левскар и т.н. и не искали да идва в Ботев.Във форума също бяха така настроени,разбирачите.А сега вече друга песен пеят и са готови да му правят и по специални ласки. ;) :lol:

За съжаление си много прав :idea:

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 04 авг 2013 12:03

В момента Ботев е клубът, който има най-правилна стратегия за развитие! И ако тия неща ,които Мъри (най-добрия в БГ, заедно с Херо ) ги говори, Цв. Василев ги изпълни, дълго време ще им дишаме прахта!

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 04 авг 2013 12:19

caci написа:Като знам какви ги говореха за Мъри преди да дойде в Ботев,а още по вече,когато се разбра,че ще ви става треньор,сега ми става смешно от разбирачите на тази игра.Доста мои приятели фенове на Ботев ми говореха,че тоя не бил никакъв треньор,особено когато беше национален такъв,бил тъп левскар и т.н. и не искали да идва в Ботев.Във форума също бяха така настроени,разбирачите.А сега вече друга песен пеят и са готови да му правят и по специални ласки. ;) :lol:

Във форумите е пълно с екземпляри като теб които нямат грам мозък. :lol: Защо,ама после....Човекът се доказа като добър треньор и спечели нашето доверие.
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 04 авг 2013 12:52

Тоз правилния да не мисли, че след две години ще е в отбора
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 04 авг 2013 12:54

Agnostic front 1912 написа:

Във форумите е пълно с екземпляри като теб които нямат грам мозък. :lol: Защо,ама после....Човекът се доказа като добър треньор и спечели нашето доверие.

:o :o :o ... Щото преди това с "Левски" той не се беше доказал и отбора в групите на ШЛ го вкара баба ми... :lol: Единствената "грешка" на Мъри (включително като треньор на националния отбор) беше, че е левскар. Затова мразещите "Левски" (жълти, червени, зелени) също го мразехте и за вас той беше "каун", "хобит", "мърльо". Сега обърнахте палачинката и сте готови да целувате г**а на г-н Стоилов. ;) А приказката за "спечеленото доверие" можеш да я разкажеш на дечицата в детската градина, където (евентуално) ходи и твоето детенце... 8-)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 04 авг 2013 12:58

DrAvalanche написа:Явно го разбираш това с дъщерята, имаш опит.

Че как да нямам!?! НО! В тези неща,както и в ситуацията Неделв-Илиев е много важно да си от правилната страна на к*ра,ахахахаха....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 04 авг 2013 13:51

Има няколко цингета които се правят на отворковци.Недораслъци, общото между КТБ и ДПС е че банката отпуска лихвен кредит за медиен проект на дама чийто син е депутат от етническата партия.Проекта е факт,както и изплащането на заема с лихвите.Така е отпуснат заем на редица предприятия,заводи,корпорации и фирми.Е Цветан Василев е мургав,но не е турчин като Левент Назифоглу,Заки Байрям,жена му Гюлтен Топарлъ или техният мюсли бизнеспартньор Жинипотоку.Всеки банкер срещу правдоподобен обещаващ проект ще отпусне заем.Така е постоен и автозавода край Ловеч,така е отпуснат заем на петролната рафинерия.И не мога да разбера как от подопечени на ББ станахме отбор на ДПС.Същото ще е ако крайна дясна партия има влеяние върху Апоел Тел Авив.Не се правете на манипулатори,защото могат да ви повярват само такива като вас,жалки отрепки.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 04 авг 2013 13:54

Adrian Monk написа:
Agnostic front 1912 написа:

:o :o :o ... Щото преди това с "Левски" той не се беше доказал и отбора в групите на ШЛ го вкара баба ми... :lol: Единствената "грешка" на Мъри (включително като треньор на националния отбор) беше, че е левскар. Затова мразещите "Левски" (жълти, червени, зелени) също го мразехте и за вас той беше "каун", "хобит", "мърльо". Сега обърнахте палачинката и сте готови да целувате г**а на г-н Стоилов. ;) А приказката за "спечеленото доверие" можеш да я разкажеш на дечицата в детската градина, където (евентуално) ходи и твоето детенце... 8-)

Дали се е доказал с Левски,Ловеч или на Луната за нас няма значение.При нас той започна не от нулата,а под нея,заради средните пръсти като играч на Фенербахче!Но...има грешка-има и прошка.С победите,добрата игра и категоричния отказ да се върне в Левски си заслужи доброто отношение.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 04 авг 2013 13:59

slash1912 написа:Дали се е доказал с Левски,Ловеч или на Луната за нас няма значение.При нас той започна не от нулата,а под нея,заради средните пръсти като играч на Фенербахче!Но...има грешка-има и прошка.С победите,добрата игра и категоричния отказ да се върне в Левски си заслужи доброто отношение.

Изобщо братле....не теле се търси под вола, ми динозавърче, само и само да се "доказват" някви неща, да се умува, да се теоретизира, да се копа в миналото и въобще-да се излагат колко им е вътрешно на телета,прасета, банговасилци и секаква още сган...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Върни се в “Архив”