iliev72 написа:enguerino написа:Аз искам да е сухо и само ако Ферарито не върви да завали
Сухо - мокроМай Ферари еднакво ще вървят
Някъде след 6-8 място
Ей голям комплекс от Ферари ей...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iliev72 написа:enguerino написа:Аз искам да е сухо и само ако Ферарито не върви да завали
Сухо - мокроМай Ферари еднакво ще вървят
Някъде след 6-8 място
MuFc1878 написа:enguerino написа:Аз искам да е сухо и само ако Ферарито не върви да завали
Освен да пуснеш и малко вятър берем потръгнат талигите
enguerino написа:MuFc1878 написа:enguerino написа:Аз искам да е сухо и само ако Ферарито не върви да завали
Утре всички ще лазят пред Ферари![]()
[offtopic][/offtopic]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:enguerino написа:MuFc1878 написа:enguerino написа:Аз искам да е сухо и само ако Ферарито не върви да завали
Утре всички ще лазят пред Ферари![]()
[offtopic][/offtopic]
Дано само не е Ферари да гледа задниците на всички![]()
![]()
iliev72 написа:THE G.A.M.E ще се обсъждаме ли прогнозите ?! Може да ме по търсиш на скайпа от профила
THE G.A.M.E написа:iliev72 написа:THE G.A.M.E ще се обсъждаме ли прогнозите ?! Може да ме по търсиш на скайпа от профила
Не ползвам скайп братле.
Аз предлагам всеки от нас да си дава прогнозите според вижданията си, а вече в течение на сезона може да правим консултации, в зависимост от представянията ни.
iliev72 написа:Само не ме карай за ползвам лицевата книга
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта