Левски - Черно Море - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
suarez
Контакти:

Re: Левски - Черно Море

Мнениеот suarez » 25 авг 2013 22:33

Мани другото, но Илиев да не може да хване топка от напръв поглед изпълнение от 35 метра е направо за подиграфка. Значи как в ШЛ и ЛЕ могат да ги хващат над 70% от вратарите, а нашия "тигър" да не може... Вече и тигър не мога да го нарека. Направо Монката го направи за СМЯХ! Да не говорим, че изпуснахме 30 чисти положения, заради това, че "закъсняват да тръгват".... Е к'во да ги гледам тия бездарници са, като дори и Йока го каза - "без желание и сърце трудно" ще победим... Дори и червените дето бяха до преди 1-2 месеца с крак и половина във "В" група сега се справят много по-добре, от един Левски, който трябваше в момента да се е класирал за Лига Европа и да е премазал Локото Пд, Берое, Черно море (за Ботев и Литекс нищо не казвам, защото щеше да са по-трудни мачовете) и да е на 2-3 място, да не кажа и първо... ама няма да кажа, щот тая година има 2-3-4 фактора в "А" група и те са Литекс, Ботев, Лудогорец... а в скоро време и ЦСКА ще се присъедини към тях и тогава не знам каква шампионска година ще дойде.. ама тая година ако Левски завърши 4-5-6 предлагам просто да отидем и да срутим и другите сектори и най-вече "Г" сектор, защото както виждате - никой не идва... 2-3ма заблудени моряци неска дойдоха... та почваме от СЕК-Б-ТОР, минаваме през "Г" и след това срутваме и "В"... така поне няма да си тровим живота да ходим и да ги гледаме. Освен това предлагам с едно открито писмо сините привърженици (не НКП София Запад, а истинските.. днеска в публиката видях в "Б" повече от половината голи глави и правещи се на някви... палячовци сте. Та - да продължа) ако Левски София завърши под 3-то място и не вземе поне КУПАТА на България - да се изгонят 90% от футболистите и да се налагат само юноши.. да обявят следващи 2-3 нулеви сезона и след това да премажем всички и да влезнем пак в ШЛ... и Йока да остане, защото този човек, разбира от футбол, но с наличното трудно ще постигне нещо! Та.. както и да е.. и все пак - нека този сезон публиката да подкрепи не ония некадърници, а дружеството "Левски" по случай 100 години и Йока... И Господ да е с повечето от тия дето носят сините фланелки долу на райграса, защото ако привържениците се решат - хем ше ги напердашат, хем ше ги изхвърлят от отбора.

И да... и Черно море не успяхме да бием. А после сините се подиграват на ЦСКА, че са зле и са щели да бъдат във "В" група. Ама това са предимно ония мозъци, които назначиха към 1-2 дузини да пазят входа за гостуващи в Пловдив с/у Ботев.

Срещу Литекс - да... харесаха ми момчетата. Ако бяха играли и тая вечер така - еми щяха да бият Черно Море с поне 2-3 гола разлика.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 25 авг 2013 22:33

Tommi написа:
СВОБОДЕН написа:Така наречеите фенклубове застанаха твърдо зад Йоканович. Но аз се питам с какво той подобри нещата в сравнение с Гонзо, Илиев и другите след Мъри. Защото от това което аз наблюдавам промяна няма. Някои ще кажат, че той е отскоро и не е правил лятна подготовка. Но след като беше представян с голяма визитка, то какво трябва да стане за като спечелим срещу отбори като Черно Море и Берое на герена с човек по малко? Славиша отговори, защото е време да го сториш? Не може само, вземи този, доведи ми онзи. И аз, ако ми доведат едни двама ще стана шампион. Треньорът след като е такъв майстор трябваше да намери начин да спечели тези два мача при създалите се обстоятелства.

Аз съм го казал преди няколко години: В Левски няма нормални футболисти, а при това положение е без значение кой ще е треньор. Треньорите досега могат да бъдат обвинявани единствено за селекцията, която правят, друг е въпросът дали те я правят или някой друг.

Изключително важно е кой е треньор. Аз не казвам, че трябва да го махаме защото ми писна да гоним треньори. Но не виждам промяна в стила на играта. Едни центрирания към Генков, амо то всички ни разбраха. И нека, ако обича да спре да мрънка. Ще го изчакаме поне до края на сезона. Ако е добър треньор, то до тогава трябва да има положителна промяна в играта.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 авг 2013 22:34

mistreated написа:
sin4ec написа:Ма верно? Днес Левски нямаше ни един шанс за гол... Аз трябваше сигурно да сляза долу да вкарам. Генков не беше на 3 м сам, ама хич. Мач за 4-0 ние го правим 1-1. Но случва се, продължаваме напред. :)

Тоест искаш да ми кажеш, че защитниците нямат вина, че допуснаха гол с човек повече. Искаш да ми кажеш, че ако не беше Перес покрил Даниелчо, сега нямаше да го псуваш, че по толкова елементарен начин остави Райков да го мине, като малка гара?

Там беше контра и трябва да има подсигуряване. Алехандро един път трябваше да се намеси сериозно, и го направи. Изводи за качествата му не мога да правя. Колкото до Тигърчето, ако другият пазеше от началото, днес щяхме да сме с 10-13 точки. Де юре и дефакто всеки удар в очертанията на вратата ни е гол. Спор няма. Но проблемът ни е,че не вкарваме, а не че пускаме по гол.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 авг 2013 22:35

СВОБОДЕН написа:
Tommi написа:
СВОБОДЕН написа:Така наречеите фенклубове застанаха твърдо зад Йоканович. Но аз се питам с какво той подобри нещата в сравнение с Гонзо, Илиев и другите след Мъри. Защото от това което аз наблюдавам промяна няма. Някои ще кажат, че той е отскоро и не е правил лятна подготовка. Но след като беше представян с голяма визитка, то какво трябва да стане за като спечелим срещу отбори като Черно Море и Берое на герена с човек по малко? Славиша отговори, защото е време да го сториш? Не може само, вземи този, доведи ми онзи. И аз, ако ми доведат едни двама ще стана шампион. Треньорът след като е такъв майстор трябваше да намери начин да спечели тези два мача при създалите се обстоятелства.

Аз съм го казал преди няколко години: В Левски няма нормални футболисти, а при това положение е без значение кой ще е треньор. Треньорите досега могат да бъдат обвинявани единствено за селекцията, която правят, друг е въпросът дали те я правят или някой друг.

Изключително важно е кой е треньор. Аз не казвам, че трябва да го махаме защото ми писна да гоним треньори. Но не виждам промяна в стила на играта. Едни центрирания към Генков, амо то всички ни разбраха. И нека, ако обича да спре да мрънка. Ще го изчакаме поне до края на сезона. Ако е добър треньор, то до тогава трябва да има положителна промяна в играта.

С кого да има промяна?
Посочи ми поне ЕДИН, който може да поведе отбора ?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 авг 2013 22:38

sin4ec написа:
mistreated написа:
sin4ec написа:Ма верно? Днес Левски нямаше ни един шанс за гол... Аз трябваше сигурно да сляза долу да вкарам. Генков не беше на 3 м сам, ама хич. Мач за 4-0 ние го правим 1-1. Но случва се, продължаваме напред. :)

Тоест искаш да ми кажеш, че защитниците нямат вина, че допуснаха гол с човек повече. Искаш да ми кажеш, че ако не беше Перес покрил Даниелчо, сега нямаше да го псуваш, че по толкова елементарен начин остави Райков да го мине, като малка гара?

Там беше контра и трябва да има подсигуряване. Алехандро един път трябваше да се намеси сериозно, и го направи. Изводи за качествата му не мога да правя. Колкото до Тигърчето, ако другият пазеше от началото, днес щяхме да сме с 10-13 точки. Де юре и дефакто всеки удар в очертанията на вратата ни е гол. Спор няма. Но проблемът ни е,че не вкарваме, а не че пускаме по гол.

Ти не искаш да вденеш смисъла на цялото изказване. Такива коментари дори капитаните на отборите рядко си позволяват да правят спрямо съотборниците си, камо ли един играч, с нищо не доказал, че става за Левски. Всъщност благодарение на същия играч вие обрахте може би най-големият си срам в ЕКТ в историята ви. И ти твърдиш, че подобно изказване е нормално и не говори за лоша атмосфера в съблекалнята...
Явно разбираме думата "отбор" по различен начин.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 авг 2013 22:39

helic написа:играта е резултат от идиотската трансферна политика и селекция. Имаме двама нападатели на кръст, никаква алтернатива там. Същевременно колко броя дефанзивни халфа - Даниел Димов, Стефан Велев, Бру, Гаджев, Ангелов. За офанзивен халф - 17 годишния Вутов. Това сериозно ли е???

Не е идиотска, за без пари и със свободни агенти - толкова. Като гледам и Левски и ЦСКА какви отбори вадят, си мисля какви ли циркове ни чакат при оформянето на седмиците. И какво ще става ако някой от тях не влезе, за сметка на Любимец, примерно.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 25 авг 2013 22:39

фифи перото написа:Раев , тръгвай си!
Отивай в захарната тръстика при жена си!

Наско лесно може да си тръгне. Миналия път когато си тръгна след това не видяхме нищо добро. След като на съмнителния треньор йоканович се дава първа подкрепа, то какво остава за директора който има четвъртфинал за УЕФА и участие в групите на ШЛ. А и между другото кой ще дойде на негово място? Гонзо, Боримиров? Хайде стиге бе?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 25 авг 2013 22:40

Проблема в левски са халфовете и нападателите , стига сте обвинявали Тигъра за гола , няма кой да вкарва в Левски . И повтарям много лошо позициониране на играчите по терена за втори мач го наблюдавам. Тука виновен е треньора.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 авг 2013 22:41

защо написа:
helic написа:играта е резултат от идиотската трансферна политика и селекция. Имаме двама нападатели на кръст, никаква алтернатива там. Същевременно колко броя дефанзивни халфа - Даниел Димов, Стефан Велев, Бру, Гаджев, Ангелов. За офанзивен халф - 17 годишния Вутов. Това сериозно ли е???

Не е идиотска, за без пари и със свободни агенти - толкова. Като гледам и Левски и ЦСКА какви отбори вадят, си мисля какви ли циркове ни чакат при оформянето на седмиците. И какво ще става ако някой от тях не влезе, за сметка на Любимец, примерно.

Като не влезат, не влезат.
Къде е драмата?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 25 авг 2013 22:41

защо написа:

абе то и свободни агенти като събираш пак може да направиш прилична селекция. Дай сега всеки дефанзивен халф дето е свободен агент да го взимаме щото е без трансферна сума :)

Върни се в “Архив”