dunavfc написа:Бате,ти си верно скандален дебил и си готов на всякакви манипулации и въртележки само и само да очерниш някого,колко познато...
Какво в мнението ми по-горе има някаква нотка на защитава на ГЕРБ и на политиката им

Това ми мнение съм го поддържал винаги и го поддържам и сега.Няма от какво да се срамуваме,защото се конкурираме с най-великите държави на света и да си на 27 място сред тях не е срамно,още повече,след като 45 год. сме били тотално изолирани от света.Лошо ли е човек да има национално самочувствие ?
Относно побоя над "патриотите","анархистите" и "провокаторит" естествено,че ми прави кеф,когато биват смазвани от бой. Да се радвам на малоумници като тези от ВМРО,НФСБ и АТАКА ли ? Които отиват в някоя джамия и я преобръщат наопаки и се бият с хората,без никаква причина ? Естествено,че ми прави кеф,когато им виждам,зачервените главички.... За анархистите,има ли смисъл да говоря,толкова си тъп,че не можеш да проумееш,че това са едни гадни,безсмислени същества,които тежат на всяка една страна ? Самият етикет "провокатор" е нещо негативно,така че има ли смисъл да ти се обяснявам и за това ?
За пореден път обаче се убедих,че си майстор на манипулациите,провокациите и на конфронтациите,а аз съм далеч от тия неща,затова гледай да се ограничаваш относно изявите ти с мен в форума.Нито аз имам интерес да обсъждам каквото и да е било с теб,нито ти с мен,така че,кой от къде е....