Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

runnersa
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 19:31

W84me написа:Дават за нашия Дунавчо по ТВ7 :mrgreen: Чак сега разбирам защо толкова обича герберчетата! :mrgreen:

Аз го гледах на живо от Братята ли беше? :mrgreen:
http://www.novini.bg/news/139727-посрещнаха-бареков-с-плакати-лай*ян-дудук-и-направи-ли-си-сюнета.html?utm_source=flip.bg :mrgreen:
Това е агитката на герб в Русе - тези дето ги дават в момента и "Братята Роми "с плакатите :mrgreen:
Последна промяна от runnersa на 02 юни 2013 19:44, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:33

FLANKER написа:
dunavfc написа:Чисто физически е нямало как да имам,нито моите родители са имали,но мнозинството от българи,които са имали,не са го правили заради някакви възгледи или принципи свързани с комунизмът,а чисто заради лични интереси.
Никога няма да спра да повтарям,Иван Костов е бил член-кандидат на БКП,това прави ли го комунист ?

Да те допълня,и е завършил в Москва. ;)

Да,няма да се учудя,ако за някой и това е аргумент,че някой е комунист :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:33

fr3ak_boy написа:
dunavfc написа:Чисто физически е нямало как да имам,нито моите родители са имали,но мнозинството от българи,които са имали,не са го правили заради някакви възгледи или принципи свързани с комунизмът,а чисто заради лични интереси.
Никога няма да спра да повтарям,Иван Костов е бил член-кандидат на БКП,това прави ли го комунист ?

Не, бе, аз питам за жълта. Тази на БКП не ме интересува. ;)

Като се правиш на оригинален и забавен,кво печелиш освен малоумното +1 от хора като сканди,w84 и други дебили ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:35

runnersa написа:
dunavfc написа:
runnersa написа:
dunavfc написа:Рънърс,имам силни съмнения,че имаш някакви познания по комунизъм...
Как разбра,че ББ е комунист ? Само защото е имал партийна книжка ? Те тогава 80 % от българите са били комунисти до 89 год. интересно тогава,кой ги свали тогава ?

Е кой охранява Бай Тошо бе - Аз ли? Ти ли? Кой се опитва да управлява 4 години като него? Той е пример за подражание на Бойко! ;)
Това ми е аргумента не партийната книжка!

Така,чакай да схвана логиката...Охраняваш бай Тошо,значи си комунист,охраняваш Царя,значи си монархист,добре че ББ не е охранявал и Костов,че тогава вече щяж да се объркам тотално ! Да,точно като него управляваше,затова и си подаде оставката,както направи и Бай Тошо нали ?

Ей това са двата малоумни аргумента,които 4 год. се въртят като плоча - имал партийна книжка и бил охрана на Тодор Живков...
За 4 год. не видях,някой да извади един сериозен довод,който да потвърждава това,че ББ е комунист,но нищо де лайте,то кервана си върви..

Като видиш че народа е въстанал 2 месеца преди изборите нямаш изход иначе и 4% няма да имаш!
Поведенчески Бойко е много по - голям Комунист и Туркофил дори от сегашните като не си го проумял не мога да ти помогна! ;)

Ех,как дори и положителните неща,могат така да се завъртят само и само да ни отърва ;) И най-големите му противници признаха,че постъпката му тогава,заслужава уважение и,че постъпи мъжко,но не пак се търси,нещо гнило,той не може да направи такава достойна постъпка,имал е някаква користна цел !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 юни 2013 19:37

Дунавчо, за твоите заменки ли гледаме в момента по ТВ7? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:38

Да за мен гледаш разбира се,аз съм пълен с пари и въртя далавери за милиони,нищо че си губя времето в някакъв форум,вместо да се излежавам на Малдивите ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 юни 2013 19:40

С тия герберски далаверки в Русе, няма да се очудя :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: АНКЕТА: Ще излезете ли на протест ?

Мнениеот CTAHKO » 02 юни 2013 19:45

dunavfc написа:Бате,ти си верно скандален дебил и си готов на всякакви манипулации и въртележки само и само да очерниш някого,колко познато...
Какво в мнението ми по-горе има някаква нотка на защитава на ГЕРБ и на политиката им :shock: :shock: :shock: Това ми мнение съм го поддържал винаги и го поддържам и сега.Няма от какво да се срамуваме,защото се конкурираме с най-великите държави на света и да си на 27 място сред тях не е срамно,още повече,след като 45 год. сме били тотално изолирани от света.Лошо ли е човек да има национално самочувствие ?

Относно побоя над "патриотите","анархистите" и "провокаторит" естествено,че ми прави кеф,когато биват смазвани от бой. Да се радвам на малоумници като тези от ВМРО,НФСБ и АТАКА ли ? Които отиват в някоя джамия и я преобръщат наопаки и се бият с хората,без никаква причина ? Естествено,че ми прави кеф,когато им виждам,зачервените главички.... За анархистите,има ли смисъл да говоря,толкова си тъп,че не можеш да проумееш,че това са едни гадни,безсмислени същества,които тежат на всяка една страна ? Самият етикет "провокатор" е нещо негативно,така че има ли смисъл да ти се обяснявам и за това ?

За пореден път обаче се убедих,че си майстор на манипулациите,провокациите и на конфронтациите,а аз съм далеч от тия неща,затова гледай да се ограничаваш относно изявите ти с мен в форума.Нито аз имам интерес да обсъждам каквото и да е било с теб,нито ти с мен,така че,кой от къде е....

Нямаш право да говориш за протести,платена герберска подлого 8-) Нямаш право и да пишеш тук,но подобно на твоя работодател Б.Б. не съм се и надявал да си изпълниш обещанията 8-) Какво съм манипулирал :? Само съм постнал твои мнения.Ти ли си ги писал...ти си ги писал и то обратно на твоите моментни твърдения и "обещания" как никога не бил писал такива неща и как щял да спре да пише ;) Ккакво се оказва...кой,кого манипулира.Ясен си на всички.

П.П. Мислиш се за "Дунавска коприна",но все още си само един пашкул,мечтаещ един ден да се превърне в "Дунавска коприна".Мечтай си,бъдещето е пред теб 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 02 юни 2013 19:47, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 02 юни 2013 19:46

Не мога да разбера кой нормален гледа ТВ7, тея са на Делян Пеевски и са супер манипулируеми и смешни, аз отдавна не ги гледам. Ако човек иска истината, това далеч не е телевизията, която ще му я предостави...

Boza
Контакти:

Мнениеот Boza » 02 юни 2013 19:49

@dunavfc

ГЕРБ на няколко пъти замрази цените на различни стоки. Дай пример за западна демокрация, която използва подобни комунистически средства. Когато държавата започне да се намесва в ценообразуването си е чист комунизъм! Ти ще се окажеш първия комунисто-фашист, истински пионер :)

Върни се в “Архив”