Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот doktora25 » 01 юни 2013 12:24

NO MERCY написа:Ама вие вярвате,че футболист от Примера Дивисион ще дойде в България ли? :mrgreen:

Калво нямаше ли мачове в Примера?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 юни 2013 12:39

TodorT написа:
THE G.A.M.E написа:Според мен е по добре да не се разпродава настоящият отбор, ама кой ме пита.

Мъри наследи от Георги Василев играчи, дето неможеха да бият Родопа и Вихрен, ама бяха от 2 г. заедно и знаем какво се случи на 3-тата ... ;)

Жоре, не знам дали просто така ми се иска, или има някаква друга причина, но този отбор ми напомня на онзи, който направи похода в Европа! Първо имаме непримирим дух! Ситуацията е горе-долу същата-никой не очаква много от играчите, отбора и треньора. Велев започна да играе добре, резервата Силва може да стане титуляр, Гари е добър, Даниел Димов може да е изненадата следващия сезон! Не знам защо си правя такива асоциации с онзи отбор. Може да гледам в съвсем грешна посока, но.... надявам се да съм прав. Стискам палци на отбора, но трябва да вземем и някакви класни играчи... малко да е, но трябва да вдигнем нивото. И на тези, на които не им се играе, да им бъдат предложени други клубове!

Напълно съгласен !
Но нас никой не ни пита ... Ще превличем отново между 5 и 8 нови, после през зимният транс. прозорец още 3-4 ... И ще чакаме тези да станат отбор. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 юни 2013 12:41

Харесаха ляв бек от Расинг

Ръководството на Левски ще започне преговори за привличането на левия бек Тиаго Пинто. Португалският бранител в момента защитава цветовете на Расинг Сантандер и е наблюдаван лично от Николай Митов и Вангелов в Испания. Последния мач, в който португалецът взе участие, бе срещу Гуадалахара (0:0) миналия уикенд. В него Тиаго Пинто записа пълни 90 минути, а играта му е била изкъсо следена от сините.
Тиаго Пинто е юноша на Бенфика и Спортинг Лисабон, като дори с вторите подписва професионален договор, но така и не записва мач. В момента левият бек е собственост на португалския Рио Аве, но играе под наем в Расинг Сантандер. Испанският втородивизионен тим се намира на незавидната 19-а позиция в класирането и ако не бие в неделя, ще изпадне.
Тиаго Пинто е бил национал в младежките гарнитури на Португалия до 19 години, като участва и на европейско първенство.

Име: Тиаго Мануел Байа Пинто
Роден на 1 февруари 1988 г. в Порто
Позиция: ляв бек
Състезава се за Расинг Сантандер (под наем от Рио Аве)

Юноша на Бенфика (2000–01) и Спортинг Л (2001-07)

Кариера
Сезон отбор мачове голове
2007–2009 Спортинг Л 0 (0)
2007–2008 Оливиас е Москавиде (наем) 36 (2)
2008–2009 Трофензе (наем) 18 (1)
2009–2010 Брага 0 (0)
2010– Рио Аве 49 (0)
2012–2013 Депортиво Ла Коруня (наем) 1 (0)
2013 Расинг Сантандер (наем) 16 (1)

Национален отбор
2006–2007 Португалия до 19 10 (0)
2008 Португалия до 20 8 (2)
2008–2009 Португалия до 21 2 (1)

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 01 юни 2013 12:45

milen.hristov написа:Харесаха ляв бек от Расинг

Ръководството на Левски ще започне преговори за привличането на левия бек Тиаго Пинто. Португалският бранител в момента защитава цветовете на Расинг Сантандер и е наблюдаван лично от Николай Митов и Вангелов в Испания. Последния мач, в който португалецът взе участие, бе срещу Гуадалахара (0:0) миналия уикенд. В него Тиаго Пинто записа пълни 90 минути, а играта му е била изкъсо следена от сините.
Тиаго Пинто е юноша на Бенфика и Спортинг Лисабон, като дори с вторите подписва професионален договор, но така и не записва мач. В момента левият бек е собственост на португалския Рио Аве, но играе под наем в Расинг Сантандер. Испанският втородивизионен тим се намира на незавидната 19-а позиция в класирането и ако не бие в неделя, ще изпадне.
Тиаго Пинто е бил национал в младежките гарнитури на Португалия до 19 години, като участва и на европейско първенство.

Кариера
2009–2010 Брага 0 (0)
2010– Рио Аве 49 (0)

Национален отбор

И пак е по-добър от повечето защитници, които сме имали.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 юни 2013 12:46

santiliana написа:
момчета, свалете си очилата на оптимизма, моля ви. Нима забравяте, че настоящите ни играчи не могат едно заучено положение да отиграят. Топката не умеят да спрат като професионални футболисти, нито пък пас да дадат...Класата им клони към абсолютната нула- без значение дали говорим за чужденците или за българите в отбора. В нито една линия нямаме грам качество и стабилност. Нито защитата е защита, нито халфовата линия, а за нападението просто да не говорим. Какъв дух, какви пет лева при положение, че в мача, в който трябваше дори да надскочат себе си и да грабнат титлата, те се осраха до ушите?! Дори и само заради тази грандиозна издънка заслужават да бъдат изритани до един. Йовов щял пък да става директор...Ами Боримиров лукова глава ли е или напротив? Този отбор, в този му вариант е обречен. Не бих се учудил още след първите два мача през юли месец да разберем, че отново сме открили някое ново европейско чудо във футболно отношение...

Всичките ли не стават ? :roll:
Съмнявам се, че при настоящите ни финансови възможности можем да привлечем по добри играчи от тези, дето разполагаме в момента.
Тогава, защо е нужно да махаме 7-8 човека ?
Така и не си научихме урока ...
От 4 сезона правим солидни ( като бройка ) ... Селекции и през 2-та трансферни прозореца.
Резултатът виждаме ли го ??

Никой не казва, че всичките ни настоящи играчи са супер.
Но ако искаме най-после отборът да има облик ( да, дори отбори с посредствени играчи могат да имат стил ) ... Не трябва да подменяме на 80 % състава си.
Имаме нужда от макс 4-6 нови, като едва 3 от тях ни трябват за титуляри.
Останалите за алтернативи ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 01 юни 2013 13:00

milen.hristov написа:Харесаха ляв бек от Расинг

Кариера
2009–2010 Брага 0 (0)
2010– Рио Аве 49 (0)

Национален отбор

Не е пускано на предишната страница! НЕ е! :geek:
1914

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 01 юни 2013 13:13

BadBoy написа:Златан в това, което си написал има 7 нови играчи, като поне половината за по-малко от 10К евро месечна заплата няма да дойдат, а в момента е ясно, че свежи пари в отбора няма.

новите са ми 5 нека бъдем точни-2централни,двама нападатели и десен външен,а 10Е мисля е нормалана сума.
Дали имаме пари не знам ама преди година като имахме кво стана.
LEVSKI_FOREVER

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 01 юни 2013 15:56

На вниманието на кретеноидните ни скаути,ако някой чете форума:
Jorge Ampuero
Unión Española

Matías Navarrete
Unión Española

Jop van der Linden
Go Ahead Eagles Deventer,

Iliass Bel Hassani
Sparta Rotterdam

Nemanja Nikolic
Captain from OFK Beograd

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 01 юни 2013 17:04

Според мен отбора има нуждаа от двама централни защитници, 2ма десни бека, двама опорни и едно ляво крило. Стига с тази селекция на килограм.
Да се махнат от отбора хора като Мулдер :evil: Карвальо, който вкарва само на анонимници, Пламен Илиев, добър е но се спира развитието на Мишо ИВанов, а Пламен за толкова монго години в Левски не спечели нищо :evil: , Димов за мен е един дърводелец, и в Европа с него се с потенциален картон, за това и той му е време да поиграе в чужбина малко и Гаджев и той е пълно дърво, писна ми само да псува феновете на Левски след всеки загубен мач, лайнара скапан, а нищо не играе :evil: дървар скапан.
Смятам, че не трябва да правим някви извращения, и да гоним и още 6-7 футболиста, и да почнем от начало, според мен играчите от последните 2 селекции, трябва да останат и да им се даде втори шанс.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 юни 2013 17:15

1242 написа:Според мен отбора има нуждаа от двама централни защитници, 2ма десни бека, двама опорни и едно ляво крило. Стига с тази селекция на килограм.
Да се махнат от отбора хора като Мулдер :evil: Карвальо, който вкарва само на анонимници, Пламен Илиев, добър е но се спира развитието на Мишо ИВанов, а Пламен за толкова монго години в Левски не спечели нищо :evil: , Димов за мен е един дърводелец, и в Европа с него се с потенциален картон, за това и той му е време да поиграе в чужбина малко и Гаджев и той е пълно дърво, писна ми само да псува феновете на Левски след всеки загубен мач, лайнара скапан, а нищо не играе :evil: дървар скапан.
Смятам, че не трябва да правим някви извращения, и да гоним и още 6-7 футболиста, и да почнем от начало, според мен играчите от последните 2 селекции, трябва да останат и да им се даде втори шанс.

И според мен има нужда от 7-8 нови футболисти, като се надявам повечето да не са чужденци, но ти си "нарочил" за гонене единствените, които според мен играят нещо (+ Гари де). Няколко човека виждам днес, че не харесват Мюлдер, какво е направил?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Архив”