Не знам какво да кажа и напиша. През последните 2 години всички искаха Сър Алекс да се откаже защото бил издухан дядка,но това го искаха защото злобееха по таланта му и хъса му за победи. Сър Алекс никога не е прекланял глава и никога не е треперел пред който и да е бил отбор или треньор. А сега всички велики футболисти и треньори прекланят глава в негова чест защото той ще остане треньор номер едно за всички времена. Много се надявам да не стане сега работата както с Ливърпул да се сринем и да махаме мениджър след мениджър. Дано собствениците дадат пълна власт на нови бос в Юнайтед .
Ставам на крака и с огромен поклон се прекланям пред Сър Алекс.
Официално:Манчестър Юнайтед потвърди пенсионирането на Фърги
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Официално:Манчестър Юнайтед потвърди пенсионирането на Фърги
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SYRG3YDGLUM[/youtube]
Офтопик:
Офтопик:
Дано не е Мойс!Лично аз не го харесва,пък и за толкова години в Евертън,няма нито един спечелен трофей,да не говорим,че и опит във ШЛ няма!Тогава за какъв ще ни е там?ОК,че може да прави чудеса с малък бюджет съм съгласен,ама то май това ми е най-големия плюс.Пък и Мойс едва ли някога ще е бил в такова напрежение,че да му се налага да си печели всички мачове,и да се бори за титлата.Най-малкото пък не е работил с такива звезди като Гигс,Сколс,етc.Пък и някак си странно ми се вижда изведнъж Роналдо да се върне в МЮ,и да види,че новия мениджър ще е Мойс.Абсурдно,поне според мен.
Някак си виждам Моу.И ще ви кажа защо.Първо,изгониха го като мръсно куче,понеже не успя да попречи на доминацията на МЮ,и помня,че тогава Челси бяха на последно място в групите на ШЛ(макар че накрая ги прескочиха и стигнаха финала).Ок,може да е обичан от феновете на сините,но какво ще стане,ако пак не стане шампион?Дали Абрамович ще го задържи?НЕ!
А и да не забравяме колко пъти е казвал,че иска да води отбора след пенсията на САФ!Еми ето го момента!Спечелил е всичко,отлично познава опонентите,печелил е ШЛ,познава добре и МЮ(все пак играха заедно на 1/8 финал във ШЛ).Спорд мен той ще е идеален.
Обаче и той си има минуси-всички знаем как след като спечели нещо,после решава да замине и оставя отбора да се оправя както може.надявам се ако стане мениджър на МЮ,да не ни вземе за 2,3 години,а да остане повече.не ми се иска отбора да става като други отбори,менящи си трениорите постоянно.Това е от мен
Някак си виждам Моу.И ще ви кажа защо.Първо,изгониха го като мръсно куче,понеже не успя да попречи на доминацията на МЮ,и помня,че тогава Челси бяха на последно място в групите на ШЛ(макар че накрая ги прескочиха и стигнаха финала).Ок,може да е обичан от феновете на сините,но какво ще стане,ако пак не стане шампион?Дали Абрамович ще го задържи?НЕ!
А и да не забравяме колко пъти е казвал,че иска да води отбора след пенсията на САФ!Еми ето го момента!Спечелил е всичко,отлично познава опонентите,печелил е ШЛ,познава добре и МЮ(все пак играха заедно на 1/8 финал във ШЛ).Спорд мен той ще е идеален.
Обаче и той си има минуси-всички знаем как след като спечели нещо,после решава да замине и оставя отбора да се оправя както може.надявам се ако стане мениджър на МЮ,да не ни вземе за 2,3 години,а да остане повече.не ми се иска отбора да става като други отбори,менящи си трениорите постоянно.Това е от мен
- JackPackage
- Контакти:
Мечтайте си за Моу, мечтите са безплатни, пък и на стадиона ви му викат така... 
Казах го на Елвиса, ако някой червен иска и той може да се пробва на един бас, че Мойс ще е следващия ви мениджър!
Казах го на Елвиса, ако някой червен иска и той може да се пробва на един бас, че Мойс ще е следващия ви мениджър!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Накрая да не стане така, че синът на САФ да ни поведе 
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Eric_Cantona
- Контакти:
И Мойс да бъде мениджър не мисля че Роналдо би се завърнал да играе под ръководството на друг мениджър освен САФ-
Офтопик:
Офтопик:
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
Мойс каза "да" на Ман Юнайтед
Мойс ще е! Треньор без нито една спечелена купа в кариерата си! Идеален е за стиснатите гейзери! Няма да им реве и за скъпи звезди! Поне ще ни задържи в топ 4, но титла повече няма видим с тоя!Според мен ще се издъним още следващият сезон с него и то сериозно.
Мойс ще е! Треньор без нито една спечелена купа в кариерата си! Идеален е за стиснатите гейзери! Няма да им реве и за скъпи звезди! Поне ще ни задържи в топ 4, но титла повече няма видим с тоя!Според мен ще се издъним още следващият сезон с него и то сериозно.
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"-
tsvetomir01
- Контакти:
никой неможе да наследи съра ще се радвам да го наследи някой от най добрите тренюри като моуриню,хосеб гуардиола
надявам се и с новия миниджър да спечелим толкова титли колкото и съра и да привлечем добри играчи
но не мисля че сега мечтата ми ще се сбъдне (роналдо да се върне ман юнайтет)защото немисля че като САФ го няма ще си дойде
всички на крака пред съра да му окажем честа която заслужава
надявам се и с новия миниджър да спечелим толкова титли колкото и съра и да привлечем добри играчи
но не мисля че сега мечтата ми ще се сбъдне (роналдо да се върне ман юнайтет)защото немисля че като САФ го няма ще си дойде
всички на крака пред съра да му окажем честа която заслужава
vasilnv написа:Накрая да не стане така, че синът на САФ да ни поведе
Не бих се учудил въобще даже

"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
iliyan написа:vasilnv написа:Накрая да не стане така, че синът на САФ да ни поведе
Не бих се учудил въобще даже
Е той изпадна от Чемпиъншип.....колкото и да е с връзки, няма как да стане
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага