ПФК Левски - Шльонск Вроцлав
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ПФК Левски - Шльонск Вроцлав
Litex ако имаш работа , върви си я свърши ..... не си желан тук . Правиш се нещо на интересен , но не ти се получава !
- Adramelech
- Контакти:
ehh написа:Какви са тия гуми, дето се чуват да свирят
На лекарите на стадиона им е скучно и въртят кръгчета с линейката

[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
Добра контрола.
Имаме два отбора от които трябва да се направи един + родригес и пинто ( родригес ако дойде де)
Имаше и в двата отбора добри играчи. Нещата изглеждат повече от обещаващо.
Факт е, че не вкарваме от игра.
Схемата ни е прекалено дефанс. Не знам. Не съм треньор за да давам оценки но все пак ще кажа, че това което е Левски днес е мнооооого по добре от Левски през последните 3-4 години. Може би това е верният път.
А и Вутов много добре играе. Трябва да се налага повече и може и да израстне и ако след сезон два го пуснат на вън но не в Турция ще имаме играч за национала скоро.
Ми това е Левскари, дерзайте и чакайте да почнем първенството и дано тази година станем шампиони.
Имаме два отбора от които трябва да се направи един + родригес и пинто ( родригес ако дойде де)
Имаше и в двата отбора добри играчи. Нещата изглеждат повече от обещаващо.
Факт е, че не вкарваме от игра.
Схемата ни е прекалено дефанс. Не знам. Не съм треньор за да давам оценки но все пак ще кажа, че това което е Левски днес е мнооооого по добре от Левски през последните 3-4 години. Може би това е верният път.
А и Вутов много добре играе. Трябва да се налага повече и може и да израстне и ако след сезон два го пуснат на вън но не в Турция ще имаме играч за национала скоро.
Ми това е Левскари, дерзайте и чакайте да почнем първенството и дано тази година станем шампиони.
Далеч сме от истината все още!
PFC Litex написа:AN71 написа:78'
Шльонск получи правото на изпълни пряк свободен удар, след изпълнението футболист на поляците игра с глава и вкара топката във вратата. Голът му обаче беше отменен, защото страничният рефер вдигна засада. Странно главният съдия реши да отсъди дузпа. Диас застана зад топката, но прати кълбото високо над напречната греда------ литексче май ти замирса а?
Ако не даваха мача щеше да вярвам сляпо какво се пише.
Интересно е обаче, когато видимо не ви върви игра и всяко мнение което не съвпада с всеобщото се гледа като чума.
или на теб не ти изнася да ти правят забележки че не си прав

- ralka_levskarka
- Контакти:
Мисля, че през второто полувреме играчите на Левски не бяха толкова мудни. Като цяло хубав мач се получи, но бяхме с една идея по- добри от Шльонск, не знам защо Левски започнаха по този начин второто полувреме. След първия гол на Шльонск, не знам, имаха ли положение? Освен дузпата, която е меко казана смешна. На мен ми харесаха. Михелич добре се представи, Рамос също, не си личеше, че е отсъствал толкова.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- фифи перото
Много съм доволен от това, че можах да гледам поне второто полувреме.Така ми се изясниха доста неща.
Задавах си въпроса, дали треньора не знае, или футболистите не го разбират.
С това, което се случи-смяната на целият състав- получих отговор.
Явно за нашите контролите са да поразцъкат малко, да потичат, да се повеселят...
Не да се обиграе състава.
Обикновенно ,такива смени се правят, при абсолютно нов треньор, който не познава играчите.Целта е да се види кой как и защо...Ако някой ми опонира,че това е направено ,за да се види функционалното състояние, пак няма да е прав, защото ТОЗИ треньор присъства на тренировките и би трябвало да е наясно с всеки един.
Отново нямаше тактическа мисъл,повече от два паса също...
Зададох си и въпроса-защо нов играч, който едва вчера е пристигнал изпълнява статични положения?Той не познава другите по физиономия, камоли да знае кой какво може.
Да не досаждам повече , но през лятото трябва спешно един ключов трансфер-треньорски.
Иначе хубав мач за родните махленски стандарти.
Явно за нашите контролите са да поразцъкат малко, да потичат, да се повеселят...
Обикновенно ,такива смени се правят, при абсолютно нов треньор, който не познава играчите.Целта е да се види кой как и защо...Ако някой ми опонира,че това е направено ,за да се види функционалното състояние, пак няма да е прав, защото ТОЗИ треньор присъства на тренировките и би трябвало да е наясно с всеки един.
Зададох си и въпроса-защо нов играч, който едва вчера е пристигнал изпълнява статични положения?Той не познава другите по физиономия, камоли да знае кой какво може.
Да не досаждам повече , но през лятото трябва спешно един ключов трансфер-треньорски.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
-
- Контакти:
Много добър мач като за контрола. В това момче Вутов има много хляб, дано не се подведе по чалгаджийки и каките от "Студентски град". Дано новите наистина са класа.
фифи перото написа:Много съм доволен от това, че можах да гледам поне второто полувреме.Така ми се изясниха доста неща.
А не мислиш ли, че на тези играчи им трябва и малко игрова практика?От втория състав има доста кандидат-титуляри - Михелич, Василев, Силва, Рамос, Илиев.Освен тях за място в отбора могат да се борят Д. Димов, Ели, Вутов.Както и да го гледаш това си е половин отбор.Няма как да искаш конкуренция и да налагаш само 11 играча.Точно това е смисъла на конкуренцията - да играе този, който е в по-добра форма, а форма не се прави на скамейката.
А това, че не си видял повече от два паса - наистина не мисля че е редно да го казваш точно след този мач.От доста време не съм виждал нашите да задържат топката така успешно, няма как да отречеш, че напредъкът е значителен.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Отборът на Левски затвърди великолепните впечатления, които остави след първата си контрола срещу Локомотив Москва (2:0), като завърши на равно 2:2 срещу полския шампион Шльонск.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]