Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30

Мнениеот ralka_levskarka » 17 ное 2012 19:05

siniq_fen написа:Е да де, ама Черноморец тогава бяха много слаби, а ние бихме с кански мъки ;)

Но бихме, Херо е добър треньор.
Всеки си е направил някакви крайни оценки за утре.. Как?! Гледаха ли мача вече? А ако утре Василев направи страхотен мач? А ако Карвальо направи един от най- добрите си мачове? А ако Йорданов вкара гол? А ако бием?! Всички ще са играли добре, ще се забравят изписаните простотии дотук с изключение на един човек, който просто не спира и това ще е. Дано тогава блу-то излезе и отново ни представи стената на срама, иначе и аз съм го дала 1:1
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 ное 2012 19:15

ralka_levskarka написа:
siniq_fen написа:Е да де, ама Черноморец тогава бяха много слаби, а ние бихме с кански мъки ;)

Всеки си е направил някакви крайни оценки за утре.. Как?! Гледаха ли мача вече? А ако утре Василев направи страхотен мач? А ако Карвальо направи един от най- добрите си мачове? А ако Йорданов вкара гол? А ако бием?! Всички ще са играли добре, ще се забравят изписаните простотии дотук с изключение на един човек, който просто не спира и това ще е. Дано тогава блу-то излезе и отново ни представи стената на срама, иначе и аз съм го дала 1:1

Примера с Черноморец е неудачен!Мачът ви беше в първи кръг и се водеше за дерби заради предното първенство!Реално Акулите бяха с нов отбор!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 ное 2012 19:17

BRF написа:
ralka_levskarka написа:

Примера с Черноморец е неудачен!Мачът ви беше в първи кръг и се водеше за дерби заради предното първенство!Реално Акулите бяха с нов отбор!

Защото при нас всичко беше наред, нали :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 ное 2012 19:17

ralka_levskarka написа:
BRF написа:Този мач е ясен:чиста победа за Лудогорец!Ако стане някакво чудо,може да направите един Х!

И срещу Ботев Враца беше много ясен ;)
П.С. и двамата знаем, че когато Левски и ЦСКА са смятани за най- слаби, то точно тогава те са най- силни.

Честно не схванах това за Ботев Враца!Прогнозата ми е реална,поне така го виждам аз мача!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 ное 2012 19:19

BRF написа:
ralka_levskarka написа:
BRF написа:Този мач е ясен:чиста победа за Лудогорец!Ако стане някакво чудо,може да направите един Х!

И срещу Ботев Враца беше много ясен ;)
П.С. и двамата знаем, че когато Левски и ЦСКА са смятани за най- слаби, то точно тогава те са най- силни.

Честно не схванах това за Ботев Враца!Прогнозата ми е реална,поне така го виждам аз мача!

Кое имаше да му схващаш? Всички очакваха, дори и аз, Лудогорец да бие.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 ное 2012 19:20

ralka_levskarka написа:Но бихме, Херо е добър треньор.

Примера с Черноморец е неудачен!Мачът ви беше в първи кръг и се водеше за дерби заради предното първенство!Реално Акулите бяха с нов отбор![/quote]
Защото при нас всичко беше наред, нали :lol:[/quote]
Еми мач в София е наполовина спечелен за всеки от грандовете!
Както и да е смятам,че няма да вкарате гол,ако имате късмет 0:0!Ако Илиян Илиев реши да се надиграва-3:0!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 ное 2012 19:22

ralka_levskarka написа:П.С. и двамата знаем, че когато Левски и ЦСКА са смятани за най- слаби, то точно тогава те са най- силни.

Честно не схванах това за Ботев Враца!Прогнозата ми е реална,поне така го виждам аз мача![/quote]
Кое имаше да му схващаш? Всички очакваха, дори и аз, Лудогорец да бие.[/quote]

Тук много грешиш!Предвидих го този равен,а колегите от Разград го приеха за заяждане ;) !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 ное 2012 19:25

BRF написа:
ralka_levskarka написа:П.С. и двамата знаем, че когато Левски и ЦСКА са смятани за най- слаби, то точно тогава те са най- силни.

Кое имаше да му схващаш? Всички очакваха, дори и аз, Лудогорец да бие.[/quote]

Тук много грешиш!Предвидих го този равен,а колегите от Разград го приеха за заяждане ;) ![/quote]
Много греша? Не е за тук тая тема, ама когото и да попиташ 90 процента от хората са очаквали победа за разградчани ;) Иначе браво, аз им предвидих загубата от Черноморец и Х- са със Славия.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 17 ное 2012 19:28

ralka_levskarka написа:

Публиката на Левски като цяло е претенциозна и не се задоволява само с победи. Иска се игра, мощни атаки и непримиримост! Колко пъти все се повтаря тва. Разберете, че дори да бием, което ми се иска, пак ще има недоволни. Трябва левскарски дух, а не да се движат по терена като неориентирани и да грешат всеки втори пас. Аз мога да ловя бас, че левия ни бек пак ще е Старокин и пак ще има сума неточни подавания между него и Йорданов. Иска ми се да излезем с де Карвальо и Силва в атака, и без Марсиньо, но надали. САМО ЛЕВСКИ!

ПС: Тези нещастници от БНТ и ТВ7 пак се изложиха. Утре пак ще се дирят кръчми с булсат.
Последна промяна от Levski4Ever на 17 ное 2012 19:29, променено общо 1 път.
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 17 ное 2012 19:28

Една победа срещу разград няма да ми затвори "мръсната" уста . След Сараево , който и да бием ми е все тая .
За жалост с течение на времето , феновете на Левски се израждат , а критериите са им толкова ниски , че вече са и няколко нива под нулата . Ясно е че малко или много губим от идентичността си заради подрастващите , които растат почти неграмотни , което е достатъчен повод да бъдат лесно манипулируеми . Прочитат се няколко мнения на хора , които са след 85-та и човек спира да се надява на какото и да било от тях . Абе пълна нула ! Гледали някой друг мач на Левски и вече не може човек да им запуши ла*няните усти . Толкова са глупави , че даже не могат да осъзнаят сами за себе си , че за да се даде мнение по даден въпрос , трябва да имаш най-малкото изградена база за сравнение . Абе смех !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Архив”