И за това наказание ще говорят поне 15 години. Може би ще стане легендарен като автогола на Легендата
И ми е интересно как виждат идеално положението, а на Присо записа миналия сезон нищо не виждаха
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vratar4eto написа:Директиватаааа !!!![]()
![]()
Сега сериозно - най-доволни сега според мен са цесекарите. Имат си оправдание не само за мача, а и до края на сезона. Те как да играят като Гаджев е наказан само 1 мач.
И за това наказание ще говорят поне 15 години. Може би ще стане легендарен като автогола на Легендата![]()
И ми е интересно как виждат идеално положението, а на Присо записа миналия сезон нищо не виждахаНякак си избирателно виждат ми се струва
Captain Stottlemeyer написа:mite.1979 написа:"Най-точното определение е груба игра" игра с какво бе г-н Куев, каква е тая подуенска игра,защото футбол не е?
Ако беше малко по-интелигентно и образовано, щеше да знаеш поне това, че кварталът се нарича "Подуяне", Мите набор 79-ти.За футболните правила е излишно да те питам, то трябва и малко акъл за тях, за да вденеш...
dimo95bs написа:Captain Stottlemeyer написа:mite.1979 написа:"Най-точното определение е груба игра" игра с какво бе г-н Куев, каква е тая подуенска игра,защото футбол не е?
Ако беше малко по-интелигентно и образовано, щеше да знаеш поне това, че кварталът се нарича "Подуяне", Мите набор 79-ти.За футболните правила е излишно да те питам, то трябва и малко акъл за тях, за да вденеш...
Божеее, колко си неграмотен. Ти български език учил ли си? "Подуяне" е кварталът, а ето ти едно полезно четиво, малко да се поизучиш. Че да не правиш и некомпетентни забележки на хората и да ставав за смях на грамотната аудитория. http://znam.bg/com/action/showArticle;j ... =323531034
П.С. Съветва комисията да премахне наказанието на Рамос, а и ПФК "Левски" да започна с 2 гола преднина в мача, че да няма изненади.
BadBoy написа:точно тези решения пречат на развитието на футболът ни.
с мека ръка и мек к** работа не се върши.
нашите плачат и се жалват от съдиите в Европа защото са свикнали тук да ги жалят
ръководните органи трябва да са безскруполни и твърди.
Гаджев бил играл грубо, та получил ли е директен червен картон, получил е, в правилника пише ли опит за удар, пише, та опита за удар не е ли груба игра?
[/center]BadBoy написа:daniel875, Рамос на получи червен картон в мача ви с Ловеч?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта