Манчестър Юн. : Шампионска лига 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ШЛ:Възможните съперници на Юнайтед за 2-та фаза

Мнениеот smoothc » 20 дек 2012 14:33

rakiQ написа:
We play Everton and Norwich at home before our Real Madrid games. Real Madrid play Sevilla and Barcelona at home before their Man Utd games.

Определено звучи добре :)

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 20 дек 2012 14:39

Според мен Реал вече са отписали Примерата,така че не е от кой знае какво значение срещу кой ще играят.И все пак дерби срещу Барса,преди мач срещу нас си е доста трудна задача за Моу.
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 дек 2012 14:50

Може да прозвучи странно,но за Юнайтед е сериозно предимство да познава почти всеки детайл от играта на Роналдо-най-важният играч на Реал!
Разбира се,Реал не е само Роналдо,но по мое мнение отбора е доста по-силно зависим от неговата игра,в сравнение с другите топ отбори(зависещи от техния лидер),така че Юнайтед трябва да се възползва максимално от този факт...отделно,че за самият него(калкото и голям професионалист да е),ще има известна психологическа бариера,все пак сантиментите и чувствата към даден човек или отбор,трудно биха те напуснали(особено и когато си нямал конфликти),колкото и силен да изглеждаш психически ;)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 20 дек 2012 14:57

Супер , от 10 години го чакам този мач .:)

Потребителски аватар
Giggs
Контакти:

Мнениеот Giggs » 20 дек 2012 15:00

smoothc написа:Може да прозвучи странно,но за Юнайтед е сериозно предимство да познава почти всеки детайл от играта на Роналдо-най-важният играч на Реал!
Разбира се,Реал не е само Роналдо,но по мое мнение отбора е доста по-силно зависим от неговата игра,в сравнение с другите топ отбори(зависещи от техния лидер),така че Юнайтед трябва да се възползва максимално от този факт...отделно,че за самият него(калкото и голям професионалист да е),ще има известна психологическа бариера,все пак сантиментите и чувствата към даден човек или отбор,трудно биха те напуснали(особено и когато си нямал конфликти),колкото и силен да изглеждаш психически ;)

Аз пък се надявам да не е така.Ако всичко се насочи към Юнайтед,и ако си мислим че той е единствената опасност за нашата врата,ще бъдем неприятно изненадани,Реал не е случаен отбор и имат достатъчно добри играчи които да спасят положението ако Роналдо не е в пълния си блясък.

Офтопик:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 дек 2012 15:11

Giggs написа:
smoothc написа:Може да прозвучи странно,но за Юнайтед е сериозно предимство да познава почти всеки детайл от играта на Роналдо-най-важният играч на Реал!

Аз пък се надявам да не е така.Ако всичко се насочи към Юнайтед,и ако си мислим че той е единствената опасност за нашата врата,ще бъдем неприятно изненадани,Реал не е случаен отбор и имат достатъчно добри играчи които да спасят положението ако Роналдо не е в пълния си блясък.

Един Бензема например..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 дек 2012 15:17

DmG написа:Супер , от 10 години го чакам този мач .:)

+1 ;)
От онова 4:3 на Олд Трафорд и хеттрика на Феномена чакам реванш срещу Галактикос!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 дек 2012 15:18

Аз пък се надявам да не е така.

Мисля,че не ме разбираш добре!
Аз не казвам,че Роналдо е единствената опасност за нас,а просто констатирам факта,че за Юнайтед ще е голям плюс,че познава по-детайлно играта на Роналдо!
Последна промяна от smoothc на 20 дек 2012 16:39, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 дек 2012 15:21

Въобще никой не може да си позволи да подцени съперника си!!!! Реал си е Реал ;) Пък някой, ако си мисли, че Юнайтед е слаб, хубаво :)

Върни се в “Архив”