Анкета за трансферите ни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- football_fb
- Контакти:
Re: Официално! Ботев привлече Иван Цветков
Мога да кажа само, че няма по-добър футболист в българското първенство от Цветков! Ботев удариха 6-ца!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!
Re: Ботев с нов трансферен удар, привлече испански халф
Туше тук е форум за футбол.А не форум "Нека се изтъкнем".
- sorcererals
- Контакти:
Пришълците дето изведнъж станаха пловдивчани, като влизате в чужд дом си събувайте налъмите, не влизайте с калта.
- Древен и Вечен
ТУШЕ : Не съм от фамилията Петкови. Но с името на мой роднина има кръстена улица във ... кажи-речи всеки български град, тук-таме и паметник. Ако човек с такова потекло наречеш "рязан", само защото ти задава елементарен въпрос, това прави ли те по-българин?[/quote]
Е КВО ДА НАПРАВИМ СЕГА?И аз съм представител на стара и много известна пловдивска фамилия.Като деца в Пловдив даже не знаехме ,че съществува отбор с името Локомотив Пловдив."Циганския отбор" както го наричаха на времето нямаше абсолщтно никакви фенове и беше последен по успехи и популярност в нашия град.Вашата жалка история започна когато Жоро-морето докара Велбъжд тук!
Е КВО ДА НАПРАВИМ СЕГА?И аз съм представител на стара и много известна пловдивска фамилия.Като деца в Пловдив даже не знаехме ,че съществува отбор с името Локомотив Пловдив."Циганския отбор" както го наричаха на времето нямаше абсолщтно никакви фенове и беше последен по успехи и популярност в нашия град.Вашата жалка история започна когато Жоро-морето докара Велбъжд тук!
- sir George
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Само аз ли забелязвам, че на клипа Азис е облякан с цветовете на Ботев?!![]()
Жълто-Зелено!

Туше ти ходил ли си на училище?Как да ти отговори някой на въпрос,който е зададен неграмотно.Може ли в едно изречение да напишеш една дума 3 пъти?Сигурен съм,че сам не може да си разбереш въпроса.
- Древен и Вечен
Re: Официално! Ботев привлече Иван Цветков
football_fb написа:Мога да кажа само, че няма по-добър футболист в българското първенство от Цветков! Ботев удариха 6-ца!
мНОГО ТОЧНО КАЗАНО!
не мога да разбера,чии го дирят тука в тази тема феновете на Ювето?Това е тема за евентуален нов трансфер на играч в Ботев и пак трябва да четем на Ванчето безмозъчните напъни да пише(как я няма Бианка не знам , сигурно е яла банан
)и разни други шмекери да ни убеждават кой какъв бил!
Хайде понапръскайте си миризливите некъпани г...ве с Рефанче, че смърдите ,пуснете си Азис и Ванко за лека нощ и заспивайте сънувайки мечтани сънища за Христолов!

Хайде понапръскайте си миризливите некъпани г...ве с Рефанче, че смърдите ,пуснете си Азис и Ванко за лека нощ и заспивайте сънувайки мечтани сънища за Христолов!
ТУше написа:...... Ако човек с такова потекло наречеш "рязан".....
Ти се изкара на Кралица Елизабет внук.Потекла,синя кръв.Аз като ти казвам,че си във филма...
- sorcererals
- Контакти:
Айде пишете по темата, за следваща глупост получавате банан.