Локомотив (Пловдив) - Левски - 3:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

santi_santi
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Левски | 6.05.2012г. | 17:45

Мнениеот santi_santi » 06 май 2012 19:09

Кво овиквате Иванов перфектен срещу ЦСКА и следващият мач Ясен капацитета го пуска бек сякаш нямаме бекове Башлиев Станчев,но нали трябва да играе Милиев :twisted:

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 06 май 2012 19:09

Anyway написа:Иво да го линчуват пореден важен мач подарява на съперника ......

До 5 минути чакам Вутов иначе.... не знам

Ако Таско си беше свирил, като хората, нямаше Иво да бъде виновен за "подареният" мач.
Таско иска да ви го подари, така както Никито го направи, но Локото за разлика от ЦСКА си вкараха положенията :) :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 май 2012 19:11

ralka_levskarka написа:
Blue Mind написа:
RedeviL написа:Срещу Славия за подобно нарушение дадоха ЧК.И това ако не е двоен аршин здраве му кажи..

Нали падаме и сме вън от Европа,кво повече искаш ?

Те все са недоволни ;) В момента вместо да се радват, че са първи дори и с такъв отбор, пак с омразаа пааак :mrgreen:

Къде видя омраза в поста ми, че не разбрах?За това че казвам абсолютен факт ли?Най-много "обичам" когато някой говори наизуст!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 06 май 2012 19:11

Лелеле, тия Локомотивците много тихи бе!!! Ужас! Т'ва ако бяхме ние просто незнам кфо щеше да става...
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 06 май 2012 19:12

santi_santi написа:Кво овиквате Иванов перфектен срещу ЦСКА и следващият мач Ясен капацитета го пуска бек сякаш нямаме бекове Башлиев Станчев,но нали трябва да играе другата пловдивска мастия Милиев :twisted:

Е вие луди ли сте бе ... това ако ще и вратар да играе по принцип би трябвало да може да ритне топката на 20 метра ... това не е до къде играе, защото Иво където и да го сложиш е способен на малоумна грешка ... айде стига с оправданията и дано да играе метлата

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 май 2012 19:12

MagicMoments написа:Рали виж положението на Левски остави ги другите,80% от мача се играе прен нащо наказателно,халфовете ни играят като защитници,без чисто голово положение сме,без чист нападател сме,а пък се надяваме да играем в Европа,при 2-0 ни вкарват 3 гола при това и ни бутат,защото резултата можеше да е 4 или 5-2 и да сме с 10 и без Пламен за мача с Берое... :evil:

От мноооого отдавна съм казала, че Левски този сезон, не заслужава да играе в Европа, много хора ме упрекнаха и не виждам защо :) По- добре Илиан да дойде, да оправи всички неразбории, да махне всеки некадърник и да се започне на чисто. Ако някой може да ме опровергае, нека ми даде доводи, защо Левски трябва да играе в Европа?!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 май 2012 19:14

ralka_levskarka написа:
MagicMoments написа:Рали виж положението на Левски остави ги другите,80% от мача се играе прен нащо наказателно,халфовете ни играят като защитници,без чисто голово положение сме,без чист нападател сме,а пък се надяваме да играем в Европа,при 2-0 ни вкарват 3 гола при това и ни бутат,защото резултата можеше да е 4 или 5-2 и да сме с 10 и без Пламен за мача с Берое... :evil:

От мноооого отдавна съм казала, че Левски този сезон, не заслужава да играе в Европа, много хора ме упрекнаха и не виждам защо :) По- добре Илиан да дойде, да оправи всички неразбории, да махне всеки некадърник и да се започне на чисто. Ако някой може да ме опровергае, нека ми даде доводи, защо Левски трябва да играе в Европа?!

а тогава защо се пенявите толкова много като не искате да играете във Европа и като знаете ,че Левски е слаб?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 май 2012 19:14

ralka_levskarka написа:Деляне Тасков ако обича Левски всеедно казваш за Йорданов че обича ЦСКА :lol:

Не съм казал,че е левскар,ама сега всички видяхме,че имаше дузпа за Локо първото полувреме(дори и коментаторите(т.е. левскарите) по Дарик го казаха)!
Тук Пламен Илиев просто си беше за нарисуван червен картон!
Само казвам!Аз ти казах,че на мен тоя мач ми е се тая как ще завърши!Даже го спрях някъде към 40-стата минута като стана 2:2 и си пуснах Дарик,тъй като си имам работа!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

kimi8311
Контакти:

Мнениеот kimi8311 » 06 май 2012 19:15

По добре да не играем в Европа, защото ще се изложим доста.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 май 2012 19:15

POPCORN написа:
ralka_levskarka написа:

а тогава защо се пенявите толкова много като не искате да играете във Европа и като знаете ,че Левски е слаб?

Да седим и да ви търпим ли? :?
Аз никъде не съм казвала или писала, че Левски е силен.. :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”