Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

пелинат

Re: толерирането в БГ шампионата

Мнениеот пелинат » 20 авг 2009 13:48

Съгласен съм напълно с мнението ти,но искам да прегледаш последните години съдийските отсъждания и ще видиш,че Левски е с пъти толериран спрямо ЦСКА.Преди години заради даден гол на Сакалиев с ръка съдията Г.Мускалев беше изхвърлен от футбола завинаги.Пролетта един съдия призна гол на Йовов срещу Беласица без топката да мине голлинията но никой не му направи дори забележка,камо ли да го наказват.За Локомотив Сф не беше дадена дузпа срещу ЦСКА и съдията сега свири във В група.На Левски-Сливен Ст.Тодоров не даде 2 дузпи за Сливен и не само ,че не беше наказан ами е и международен съдия.Снощи ми беше забавно да гледам как футболистите и публиката на Левски изпаднаха в шок след като разбраха,че френския съдия не се хвана на селските номера на българите и подминаваше симулациите,отсъждаше ударите с лакти и създаде на двата отбора равни условия за игра.От Левски трябва да са благодарни на съдията на първия мач в Баку ,че им удари такова рамо и ги спаси от резил.Така ,че със действията си българските съдии им правят мечешка услуга.А за толерирането от страна на БФС и отлагането всяка година на 2-3 мача на Левски нямам желание да коментирам,мисля че Н.Александров го е написал много точно.И тъй като очаквам ,че ще има доста хора на противното мнение нямам нищо против да ги чуя,но отбелязвам ,че не съм обидил никого и не желая да бъда обиждан.Искам един нормален диалог и да ми кажете кое не е вярно от това ,което съм дал като факти.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Имате ли надежда за реванша

Мнениеот PFC Litex » 20 авг 2009 13:50

За да има надежда на реванша трябва да вкарате ЗАДЪЛЖИТЕЛНО два гола :!:
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Батков намекна,че дава пари за някой играч,ама?

Мнениеот mistreated » 20 авг 2009 13:50

XTaz написа:
mistreated написа:Добре де, не мога да ви разбера какви са тия глупости с натрупването на коефициент в ЛЕ тази година и догодина атака на ШЛ. Че какво ви е на кофициента тази година?! Очаквате с по-голям коефициент да ви се паднат по-слаби отбори ли? От това по-надолу няма....

смисълът е да почнеш по-късно.
а слебите вече са българските отбори. то се видя. И като гледам юношите, направо майка плаче.

Какво значи по-късно?! Дали ще изиграеш 2 мача с отбори, като Санта Хулия или не няма особено значение. Даже е по-добре, спомага за обиграване.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Re: Бой по трибуните!

Мнениеот madhool » 20 авг 2009 13:54

То при тия нерви-видяхте ли какво става .Айде ония са еди-какви си,ама като трябва да се скача на някой,ако не са София-Запад сте умрели.А видяхте ли какво 10 м. меле имаше в сектор "А" или и те са от София-Запад .Извинявай ама на вчерашния мач бях в сектор"В" и зад мене имаше двама такива разбирачи,които цял мач плюваха отбора,че ако не бях със сина ми щех да ги смачкам.Не се нервирах толко на отбора-колкото на тях.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Нека спрем да се заблуждаваме

Мнениеот love_hurts » 20 авг 2009 13:56

vesodoc написа:Не, пич. Няма нужда да си посипваме главата с пепел.
Всичко е въпрос на устойчиво развитие. Това по принцип липсва като понятие глобално в България. Виж ги наистина маджарите - пет пъти са се мъчили поред ! да влезнат в ШЛ и все не е ставало! Някой у тях да ги нарича ЕВроидиоти? Обаче момчетата им знаят: всичко става с упоритост и постоянство, това е устойчивото развитие. Поставяш си една цел и я гониш. Проблемът ни е, че бързо се палим и бързо угасваме.
Не ценим собствения си труд, не можем да оценим и чуждия.
Сори, че правя такива обобщения. Обаче нещата тръгват наистина от народопсихологията.
Ясно е, че с тези безумни центрирания никога няма да стане. Ясно е, че трябват и по-класни попълнения. Никой ли не можа обаче да обясни на момчетата, че всеки мач е трупане на опит. Включително и този. Ако се вадят правилните изводи, ако се подходи разумно и с мисъл за психиката на тия играчи - утре може това да се промени. Напрежението винаги е излишно! Не бъдете толкова сигурни, че парите от ШЛ щяха да превърнат Левски в райска градина. Неслучайно Батков беше толкова доволен. На нас не ни трябва просто да сме в ШЛ. Трябва да влезнем там тогава, когато можем и там нещо да постигнем. Другото е самоцелно.

Знаеш ли защо ви наричат евроидиоти, защото вместо да си мълчите по време на жребия се започват едни изказвания от сорта на : "това трактористко отборче ще го прегазим" и т.н и т.н. С изключително голямо самочуствие подхождат всички БГ отбори, което разбира се е подкрепено от поръчковата журналистика и накрая какво става колко сте велики 1-2 срещу отбор, които е "преудолим". Извинявай ама ако в България направим отбор като Дебрецен той ще помита всичко тук. Един се беше изказал много умно с тия журналисти по случай футболното хулиганство и жените заляти с киселина и всичко от този тип. На тези неща не трябва да се дава гласност иначе някои друг изрод ще ги повтори. Иначе журналистите, ако си мълчат и се пишат съвсем нормални работи, футболистите няма да са пренавити и да се очакват чудеса от тях. Ако играчите бяха спокойни отдавна футбола ни щеше да е по-добър. Лично мое мнение, защото като не си под напрежение се справяш доста по-добре. Лично мое мнение.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
casualls
Контакти:

Мнениеот casualls » 20 авг 2009 13:56

Батквоия е замислил всичко >отпадаме от ШЛ и влизаме в ЛЕ където ще вземе нови попълнения и ще ни бият по -малко :!:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 авг 2009 16:53

Да имам надежда ,че ще паднем с малко.Просто нашите са кретени и немогат да ритат

samobotev
Контакти:

Re: толерирането в БГ шампионата

Мнениеот samobotev » 20 авг 2009 16:54

Абе прави сте момчета ама ме съмнява,че някой ще от сините привърженици ще чуе това което казвате.
Днеска и утре ще плюат Борат и компания а утре след първата победа в смешното българско първенство ще почнат пак да ги възхваляват и да разправят колко са големи велики и как другите да си затварят устите и да не обсъждат великия им отбор дето нямал равен по успехи (купени титли според мене ;) )

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: СЪРМОВ

Мнениеот zlatan » 20 авг 2009 17:02

изключително слаб,трагичен-средата ни бе като озоновата дупка АХ,ВЛАДИ ГАДЖЕВ КАК НИ ЛИПСВАШЕ СНОЩИ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 20 авг 2009 17:02

ЕМИЛ написа:Да имам надежда ,че ще паднем с малко.Просто нашите са кретени и немогат да ритат

Какво значи кретени..!!!Бяхме слаби и толкова стига с тия драми.Мен не ме е яд че са ни вкарали 2 гола-хубаво удала им се възможност къде с къмет къде с наши грешки но ме е яд за пропуските и то не само на Левски това е черта на всички български отбори.Трябва да се научиме да бъдем прагматици а не постоянно да го караме на мускули.В отсрещната посока има врата към която трябва да се стреля аз така знам!

Върни се в “Архив”