Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!

Мнениеот groti » 20 авг 2009 13:36

delpi написа:Pro-European, нали обсъдихме нещата в другата тема. Мисля, че там стигнахме горе-долу до съгласие с теб.
Просто за момента Йовов няма алтернатива и повтарям за 100-тен път, не превъзнасям Йовов. Просто смятам, че критиките, освиркванията и простотията по негов адрес са неоснователни на фона на цялостното състояние на отбора в момента и както споменах по-горе на фона на алтернативите на Йовов в отбора. Да мразиш и освиркваш Йовов значи да мразиш и себе си и Левски!

АКо позволиш ще ти допълня последното изречение. Нека уважаваме себе си като фенове,като показваме уважение към футболистите ни.
110 години любов!

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Имате ли надежда за реванша

Мнениеот love_hurts » 20 авг 2009 13:40

Освен да напиша Ха-Ха-Ха друго не виждам какво да кажа. В София ви разбиха по всеки показател, но в Унгария ще ги биете с 3-1, важното е да си вярваш и всяка вечер да заспиваш с тази мисъл и може да се случи. Ако се напрегнете всички и го правите и затворите чалга заведенията тази седмица може и да се справите !
Да забравих наемете още психиатри, личи че Левски е по-добрият отбор просто има нещо психологическо. Довечера като думнат и ЦСКА очаквам още бисери, някои и там живее с илюзията, че можем да ги бием.
Последна промяна от love_hurts на 20 авг 2009 13:43, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!

Мнениеот delpi » 20 авг 2009 13:41

Да позволявам! ;)
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 20 авг 2009 13:41

С Рабех и Живко няма да им е толкова лесно да влизат в наказ поле.Ще разчитат май само на удари отдалеч.Тоя път обаче няма да се получи,то не всеки ден става ;)

samo levski
Контакти:

Мнениеот samo levski » 20 авг 2009 13:43

ами има надежди ако се стегне малко защитата и най хубавото е че петков не е наказан

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 20 авг 2009 13:44

За мен Левски няма шанс да отстрани Дебрецен. Освен играта, трябва да имаме предвид и статистиката ни на чужд терен - имаме само 11 победи в Евротурнирите и то над слаби отбори. Единствената ни по-читава победа като гост е над Артмедия. Така че, не съм оптимист. Максимум равен може да направим.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 20 авг 2009 13:45

Djack_84 написа:С Рабех и Живко няма да им е толкова лесно да влизат в наказ поле.Ще разчитат май само на удари отдалеч.Тоя път обаче няма да се получи,то не всеки ден става ;)

Рабех в събота вечер е на почерпка. Мисли този път да се начерпи, но без да кара кола, защото ако го хванат пак в това положение Гонзо изобщо няма да го мисли за мъж и той ще е дълбоко разстроен. Затова само почерпка максимум до 2 промила в кръвта.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Re: Йовов изпратен с аплодисменти, Г. Христов с освирквания

Мнениеот INZAGHI_99 » 20 авг 2009 13:45

Няма спор дали Г.Х има качества, друго е дали има манталитет за ЛЕВСКИ- според мен НЯМА.
И за това той не е за нас!!!!! Горе написаха цял мач с гръб към вратата, нито едно спечелено единоборство, той просто бе 12 играч на Дебрецен, лошото е че в повечето мачове е така. Направете сравнение с него и Ортега- момчето влезе и веднага почна да снове по целият терен, бори се за всяка топка, еми той за 15 мин игра имаше повече успех от колкото Г.Х не ме хулете аз също го освирквах, така ли трябва да играе Ц.Нападател на ЛЕВСКИ????? като него???
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 20 авг 2009 13:45

Горе главата! Има още надежда, аз съм оптимист, макар и умерен. Но Дебрецен не са непреодолими. На контраатаки особено са уязвими.

honda
Контакти:

Re: Срам, Позор или Свикнахме да сме Боклука на Европа

Мнениеот honda » 20 авг 2009 13:46

И мен като всички ме боли,но да говорим кой е виновен май е малко късно- всеки има своята вина и Батков , и Достанич , и Гонзо, и Кокала, и Боримиров, и всички които вчера играха в сини екипи. И ако искаме да има колкото се може по-малко такива мачове то трябва да реагираме (поне според мен) малко по-трезво.
Според моето скромно мнение трябва да се направят някои изводи и след тези изводи да се предприемат и съответните действия. Според мен трябва на първо място да се намали цялата ни А група на най-много 12 ,а още по-добре 10 отбора -така ще има повече истински мачове . Да има една Б група с най-много 16 отбора ,като в Б група да нямат право да играят чужденци, така ще се даде възможност да се обиграват млади момчета , а и без друго реално във всяка от Б групите има по максимум 4-5 отбора които имат възможност да издържат отбори . Да се задължат всички отбори да влагат определен процент от бюджета си в ДЮШ и базата си.
Според мен ако не се обърне внимание на школите, то мачове като вчерашния ще бъдат все повече и повече. защото изоставането ни при подрастващите от връстниците им от другите страни е и по-голямо от отколкото при представителните отбори.
А сега за "Левски"- ако искат шефовете да развиват "Левски" трябва спешно да се вземе (поне) един специалист от типа на Ян Диркс който да работи с юношите и да пренесе методиката за подготовка било от Холандия, било от Испания, било от Франция или Италия.
А за вчерашния мач (колкото и да не исках да давам персонални оценки)- по-безумно решение от поставянето на Минев на десния флаг не бях виждал,а и също нашите бяха ли разузнавали унгарците? - и ако бяха защо не бяха вземи никакви мерки за опазването на този Колибали -по предварителните коментари въобще го нямаше,а той си правеше точно каквото си пожелае по терена.
Иначе има и втори мач и нека нашите го изиграят така че да не се срамуваме след него- а за влизане в ШЛ- явно (колкото и да ни боли )не ни е там мястотто- не ми се мисли ако на мястота на "Дебрецен" беше примерно някои от грандовете в Европа-тогава можеше и да загубим с ханбален резултат.

Върни се в “Архив”