Gateca написа:ehh Какво искаш да кажеш ? Да излезнем със свалени гащи в Будапеща ли .
ЛЕ е нищо . ШЛ е истината . Там са отборите , парите , там е всичко .
За това играем , за това се борим да сме шампиони.
Не сме Ливърпул , но винаги съм се възхищавал на този отбор , който и в най безнадеждната и отчаиваща ситуация е способен на чудо. Ще ни подценят и ние не трябва да изпускаме тази възможност.
Не, напротив.
В една друга тема писах, че мачът-реванш ще е коренно различен. Дебърцините могат да изгубят всичко, а не Левски. Сега вече се видя, как могат да играят унгарците. Продължавам да твърдя, че Левски се беше настроил да играе срещу някакъв коренно различен Дебърцен. Но на реванша ще е различно. Ако момчетата се съберат и успеят да поведат или пък резултатът стане 1:1 по някое време, унгарците ще им натежат крачетата.
Вчера се хвърлиха, защото нямаше, какво да губят; защото видяха изненадан Левски; защото така и така беше първи мач.
Забелязал ли си, какво прави боксьор, когато види съперника си разколе_бан и объркан? Това стана и вчера. Но, ако двамата боксьори отново играя, мачът ще се развие по съвсем друг начин.
Аз съм оптимист за реванша.
И, като заключение - нека някои дребни душици да си гледат техните отбори, това което им предстои на тях, положението на което са и т.н. и ще видят, че са някъде из задните дворове.