Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Спокойно момчета!!!

Мнениеот ehh » 20 авг 2009 13:29

Gateca написа:ehh Какво искаш да кажеш ? Да излезнем със свалени гащи в Будапеща ли .
ЛЕ е нищо . ШЛ е истината . Там са отборите , парите , там е всичко .
За това играем , за това се борим да сме шампиони.
Не сме Ливърпул , но винаги съм се възхищавал на този отбор , който и в най безнадеждната и отчаиваща ситуация е способен на чудо. Ще ни подценят и ние не трябва да изпускаме тази възможност.

Не, напротив.
В една друга тема писах, че мачът-реванш ще е коренно различен. Дебърцините могат да изгубят всичко, а не Левски. Сега вече се видя, как могат да играят унгарците. Продължавам да твърдя, че Левски се беше настроил да играе срещу някакъв коренно различен Дебърцен. Но на реванша ще е различно. Ако момчетата се съберат и успеят да поведат или пък резултатът стане 1:1 по някое време, унгарците ще им натежат крачетата.
Вчера се хвърлиха, защото нямаше, какво да губят; защото видяха изненадан Левски; защото така и така беше първи мач.
Забелязал ли си, какво прави боксьор, когато види съперника си разколе_бан и объркан? Това стана и вчера. Но, ако двамата боксьори отново играя, мачът ще се развие по съвсем друг начин.
Аз съм оптимист за реванша.
И, като заключение - нека някои дребни душици да си гледат техните отбори, това което им предстои на тях, положението на което са и т.н. и ще видят, че са някъде из задните дворове.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Йовов изпратен с аплодисменти, Г. Христов с освирквания

Мнениеот vladitol » 20 авг 2009 13:31

йовов ни провали
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Венелин
Контакти:

Re: Имате ли надежда за реванша

Мнениеот Венелин » 20 авг 2009 13:31

Много по-добре е, че няма да играем в Шампионска лига! (с този отбор там ни чакат нови 6 загуби!!)
Лошото е, че и в Лига Европа не виждам за къде сме!!!
А Гонзо не ще играчи - имаме си всичко... (Симонович ще зъпълни дупките)

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 20 авг 2009 13:31

Преди вчерашния мач санувах следното - 1:2 тук 1:2 там, но си мислих че пак сънувам лайна, защото миналия футболен сън ми беше как падаме от Ирландия с 10-0 там, но те тук ни биха с 1:2, сега остава по-трудното ние да бием там с толкова :lol: , пък и в съня си на дуспите ги биехме, а инече да оптимист съм и вярвам в класиране за ШЛ, но на дали това стига... :oops:
САМО ЛЕВСКИ!

evelinho
Контакти:

Re: Бой по трибуните!

Мнениеот evelinho » 20 авг 2009 13:31

someone написа:Не знаете за какво е станал боя, ама веднага почвате тези са такива, онези са не знам си какви в сектора... Има си причина за боя, както се вижда и от клипа по спортал има и фенове на сот-а в мелето, така че... :roll:

ако не си видял .. вече всеки мач си "има причини" :evil:

ivan_kalev
Контакти:

Re: Бой по трибуните!

Мнениеот ivan_kalev » 20 авг 2009 13:31

someone написа:Не знаете за какво е станал боя, ама веднага почвате тези са такива, онези са не знам си какви в сектора... Има си причина за боя, както се вижда и от клипа по спортал има и фенове на сот-а в мелето, така че... :roll:

винаги има причина за боя... кво беше направил един човечец дошъл да подкрепя отбора, който беше пребит щото бил с червена тениска??? или еди кой си щото бил цигаин ( даже не сте сигурни) И ЗА БЕЗБРОЙ ДРУГИ СЛУЧАИ, това не е изолиран инцидент????

mfca
Контакти:

Re: Нека спрем да се заблуждаваме

Мнениеот mfca » 20 авг 2009 13:33

vesodoc написа:Не, пич. Няма нужда да си посипваме главата с пепел.
Всичко е въпрос на устойчиво развитие. Това по принцип липсва като понятие глобално в България. Виж ги наистина маджарите - пет пъти са се мъчили поред ! да влезнат в ШЛ и все не е ставало! Някой у тях да ги нарича ЕВроидиоти? Обаче момчетата им знаят: всичко става с упоритост и постоянство, това е устойчивото развитие. Поставяш си една цел и я гониш. Проблемът ни е, че бързо се палим и бързо угасваме.
Не ценим собствения си труд, не можем да оценим и чуждия.
Сори, че правя такива обобщения. Обаче нещата тръгват наистина от народопсихологията.
Ясно е, че с тези безумни центрирания никога няма да стане. Ясно е, че трябват и по-класни попълнения. Никой ли не можа обаче да обясни на момчетата, че всеки мач е трупане на опит. Включително и този. Ако се вадят правилните изводи, ако се подходи разумно и с мисъл за психиката на тия играчи - утре може това да се промени. Напрежението винаги е излишно! Не бъдете толкова сигурни, че парите от ШЛ щяха да превърнат Левски в райска градина. Неслучайно Батков беше толкова доволен. На нас не ни трябва просто да сме в ШЛ. Трябва да влезнем там тогава, когато можем и там нещо да постигнем. Другото е самоцелно.

+1, и за мен всичко ни е сбъркано още в народопсихологията!
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Йовов изпратен с аплодисменти, Г. Христов с освирквания

Мнениеот groti » 20 авг 2009 13:33

феновете сме много крайни в оценките си. Обичаме да има кой да мразиме. Кой да нарочиме за виновен. Лично за мен Йовов вчера не беше по-слаб от останалите. Всъшност всички бяха еднакво слаби. С този начин на игра единствения нападател,който би паснал е Ян Колер..
110 години любов!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!

Мнениеот delpi » 20 авг 2009 13:34

Pro-European, нали обсъдихме нещата в другата тема. Мисля, че там стигнахме горе-долу до съгласие с теб.
Просто за момента Йовов няма алтернатива и повтарям за 100-тен път, не превъзнасям Йовов. Просто смятам, че критиките, освиркванията и простотията по негов адрес са неоснователни на фона на цялостното състояние на отбора в момента и както споменах по-горе на фона на алтернативите на Йовов в отбора. Да мразиш и освиркваш Йовов значи да мразиш и себе си и Левски!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
RED_FOX
Контакти:

Мнениеот RED_FOX » 20 авг 2009 13:36

А доктора какво ти каза?
Linky написа:Преди вчерашния мач санувах следното - 1:2 тук 1:2 там, но си мислих че пак сънувам лайна, защото миналия футболен сън ми беше как падаме от Ирландия с 10-0 там, но те тук ни биха с 1:2, сега остава по-трудното ние да бием там с толкова :lol: , пък и в съня си на дуспите ги биехме, а инече да оптимист съм и вярвам в класиране за ШЛ, но на дали това стига... :oops:

Върни се в “Архив”