Иде ми да вия от яд. Не защото загубихме един мач.
А защото сме с толкова ниско самочувствие! Яд ме е, че зад тупането ни по гърдите, зад гордостта ни и очакванията ни, постоянно прозира един тежък комплекс за малоценност.
Постоянно витае някакво чувство на обреченост. "Ако сега не стане, никога няма да стане!"
Не е така! Винаги може да стане. Финансовата криза е за всички - и за нас, и за британците, най-вече за унгарците. Ако знаете колко по-трудно от нас живеят маджарите, доста ще се учудите. Защо сме толкова задръстени? Да не оценяваме собствените си възможности, собствените способности?
Идеята ми е: ЛЕВСКИ Е ЗА ШАМПИОНСКА ЛИГА! Трябва да си повярваме, а не в дъното на душата да сме скептици и да си казваме "Хубаво, ама никога няма да стане!". Наистина имаме много добри футболисти, наистина можем да го направим. Въпросът е да подходим хладнокръвно. А не като асансьор - от висините, в тинята.
Верно, че апетитът идва с яденето. Но ние искаме пък отведнъж да прескочим. Без да сме полагали достатъчно усилия, без да сме градили нещо. Забравихте ли как цяло полувреме треперехме срещу Санта Жулия, преди да се почне серията от голове ?
Няма нужда да плюем по момчетата. Да ги оставим да работят - спокойно, но упорито. С ясното съзнание, че когато много се трудиш върху нещо, накрая ще бъдеш възнаграден.
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО ПЪТИ СА ТЕ ПОВАЛИЛИ НА ЗЕМЯТА, А КОЛКО ПЪТИ СИ СЕ ВДИГНАЛ!!!!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Това ли беше "отбора на народа"?!?!
това че Левски е отбора на народа е най-тъпото и нагло твърдение което може да съществува!!!
Нека спрем да се заблуждаваме
Нека спрем да се заблуждаваме, Левски е безумно слаб за Европа. Аз още след безумно слабия ни според мен мач в Перник, без да съм ги виждал изобщо тези футболисти от Дебрецен, ми стана ясно какво ни очаква.
Ние играем един тотално сбъркан футбол - пък и с тези футбористи не можем да искаме повече.
Зная, че някои много мразят Жаклин Михайлов, но той за мен е изключителен футболен капацитет. Прочетете това в *** "Нека спрем да се заблуждаваме" и нека оставим нещата в Левски на собствения им ход и да се надяваме на "чудо" другата седмица.
Иначе само нагнетяваме излишно обстановката.
Всички вкупом съгрешихме и всички вкупом излишни станахме!
Ние играем един тотално сбъркан футбол - пък и с тези футбористи не можем да искаме повече.
Зная, че някои много мразят Жаклин Михайлов, но той за мен е изключителен футболен капацитет. Прочетете това в *** "Нека спрем да се заблуждаваме" и нека оставим нещата в Левски на собствения им ход и да се надяваме на "чудо" другата седмица.
Иначе само нагнетяваме излишно обстановката.
Всички вкупом съгрешихме и всички вкупом излишни станахме!
Re: Срам, Позор или Свикнахме да сме Боклука на Европа
ЧерноМореВарна написа:delpi написа:ЧерноМореВарна, признай си, че снощи си се пукнал от кеф по време и след края на мача и да приключваме!
Кой кой дърпа и бута? Дай доказателства. И аз мога да кажа, че вашия отбор се ръководи от мафиотска организация, но не мога да го докажа. Нали?
Какви доказателства искаш ве, сладур? Въпроса е да можеш да си надскочиш говеждия манталитет и да се погледнеш отсрани. Иначе всички сте тънкообидни, раними.. Унгарците се оказаха супер симпатично тимче, но не съм умирал от кеф. Лошото е, че до седмица ще ви зарастнат дупетата и пак ще отворите големите балалайки.
Ти много ги разбираш само че човека ти казва нещо за твоя отбор какви структури го ръководят и нищо не кзваш....какъв ти е проблема а?Нали си имате там, някакъв отбор гледай си го него.Защо да не отворим балалайките?В послените 5 години Левски е играл 1/4 финал за купата на УЕФА,участие в груповата фаза на ШЛ ( ако е много лесно брой колко години ще минат до като това пак се случи) и сега сме единствения класиран български отбор за групите на лига Европа.Какъв ти е на теб проблема с великия Черно море а?Къде сте вие?...."ае уа" марш в рибарниците!!!
п.п Едно от най - скандалните съдииски решения миналото първенство е недаването на абсолютно очевадно нарушение в полза на Левски в наказателното поле на Черно море което се казва дузпа...говори още за бутане и дърпане....ве(селяк)

Имате ли надежда за реванша
Не знам дали е някакво предчувствие или така ми се иска,но мисля че все още нищо не е загубено и може да ги отстраним в реванша.Вчера бях на стадиона и ми направиха някои неща в играта на унгарците,скоито ако се справим в реванша няма да могат както се казва "да мръднат"Първото нещо е,че снощи много лесно ги допускаме да влизат в наказ поле,но това се дължеше на факта,че стояхме зле отзад,(най-вече Минев) и наличието на само един деф халф Сърмов ,на който му беше мн трудно сам да спира атаките на Дебрецен.За реванша обаче се връщаъ Живко и Рабех,което ще стабилизира отбраната,а присъствието на един Симонович до Сърмов би било умел ход.Ако затворим плътно пространствата унгарците ще разчитат само на далечните удари и този път едв ли ще имат късмет.А се видя,че и в отбрана са зле и при малко по стабилна игра може да имаме поне 5 положения за гол в Будапеща.Незнам,кажете си и вие мнението.Аз съм оптимист и мился,че Левски ще играе далеч по-стабилно във 2-рия мач.
- Lord VOODOO
Re: Това ли беше "отбора на народа"?!?!
Noq^ написа:1. 20 000 души не са празен стадион в разгара на летния сезон и ти много добре го знаеш.
2. Този, който отрича, че Дебрецен са ни надиграли, или не си е свалил сините очила или не е гледал мача.
Прав си, че можеше да ни вкарат и още. И да, това е отборът на народа. Това е отборът, който беше подкрепян до самия край, та и след това. Ние не си режем гредите на вратите и не си обиждаме футболистите след мачове докато се опитваме да ги пребием. Такъв е "Левски" - винаги му е трудно, винаги създава най-силните емоции - положителни или отрицателни.
Сектор "Б", а и другите два сектора ще подкрепяме отбора си независимо какво се случва с него. В Унгария можем да победим, наистина не всичко е решено окончателно. И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
1. Не бяхте 20000, максимално да сте били 17-18 хиляди!!! Не това е най-важното, все пак играхте с Дебрецен, нормално стадиона да не е пълен!
2. Къде казваш била подкрепата към отбора ви??? Явно вие сте най-малоумната и идиотска публика, защото подкрепяхте отбора си, само когато резултата беше равен!!! Като ви поведоха Дебрецен повикахте още 5 минутки и млъкнахте! После когато резултата стана 1:1 евала - изригнахте и се опитвахте да надъхате отбира за пълен обрат - така трябва, но когата маджарите вкараха за 1:2 и вие пак млъкнахте! Пак мълчахте като неми!
Е поправете ме, ако греша ама един отбор има най-голяма нужда от подкрепа точно тогава, когато изостава в резултата! Лесно е да подкрепяш като водиш, биеш или поне си наравно..... защо мълчахте като пукали, когато Дебрецен водеха?
3. Вие сте точно толкова "отбора на народа", колкото аз съм Господ и вие всички ми се молите на колене!!! Я ми обясни как хем сте "отбора на народа", хем сте най-мразеният отбор в България, защото феновете на всички други отбори мразят вас?!! Явно сте отбора на промитите мозъци! И понеже ви е много удобно да слушате как ББС ви нарича "отбора на народа" после не се сърдете като ви наричат "евроидиот", защото това също го ви измислиха западните журналисти, няма да се учудя да е тръгнало отново от ББС!!!
rhaegar написа:Нашия как беше пълен с Челси и Барса? По кръчмите да идете и 100 ще похарчите, ама за мач няма пари. Това са елементарни оправдания.
Кой вашия бе капут? Откога Националният стадион е собственост на ПФК Говедърлъ? А колкото до пълните трибуни по време на мачовете си с Барса и Челси трябва да си най-наивният глупак, за да си мислиш, че всики тези хора на стадиона бяха там, за да подкрепят жалкото ви отборче! Хората бяха на стадиона, за да видят Роналдиньо на живо, за да се порадват на действащият Европейски Клубен Шампион - Барселона, както и на милионерите на Абрамович! От всичките 40000 души на стадиона тогава максимално половината бяха левскари и всички останали бяха фенове на Барса или Челси!
/Само като си помисля, че бях заедно с още 109 човека от Варна в сектор "В" и всичките до един подкрепяха Барселона и накъдето се обърнех и който да попитахме всичките до един в сектор "В" подкрепяха Барселона, та сещайте се колко левскари имаше на мача!!!/
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Re: Имате ли надежда за реванша
аз не съм. няма повод. Досега винаги сме се проваляли. сега не виждам как няма да се случи отново
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш
-
- Контакти:
Re: Сгрешихме ли състава срещу Дебрецен
състава беше доста объркан. много разпиляна защита беше. Истината е че нямаше добра селекция. Трябваше да се вземат 2-3 класни играчи, не футболисти от Б група или като Ортега, който беше контузен почти целия минал сезон. Йовов не е съшия футболист, като преди 3 години.
-
- Контакти:
Re: Бой по трибуните!
ivan_kalev написа:жалка история... вече се замислям дали да ходя в "Б" , не че ме е страх, че мога да изям боя, просто не искам да се идентифицирам с подобни утрепки, псевдоЛевскарчета ( в действителност комплексирани безполезни утайки, имащи се за расисти) и които си нямат идея какво всъщност означава Левски, за ценностите и идеалите утвърждавани през почти вековната му история...
те според мене сами не знаят какво са!расисти ли са,нацисти ли са,националисти ли са,фашисти ли са...и на същите не им минава на ум,че като почнат с маймунските викания,това може да преебе клуба за години напред...ама те нали са фашисти,кво им пука!!!
-
- Контакти:
Re: Имате ли надежда за реванша
Естествено надежда има винаги.Пък и унгарците не са някоя световна сила един ранен наш гол там и нищо не се знае..както те ни унижиха тук, трябва да им го върнем тъпкано.