Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: Срам, Позор или Свикнахме да сме Боклука на Европа

Мнениеот ЧерноМореВарна » 20 авг 2009 12:34

delpi написа:ЧерноМореВарна, признай си, че снощи си се пукнал от кеф по време и след края на мача и да приключваме!

Кой кой дърпа и бута? Дай доказателства. И аз мога да кажа, че вашия отбор се ръководи от мафиотска организация, но не мога да го докажа. Нали?

Какви доказателства искаш ве, сладур? Въпроса е да можеш да си надскочиш говеждия манталитет и да се погледнеш отсрани. Иначе всички сте тънкообидни, раними.. Унгарците се оказаха супер симпатично тимче, но не съм умирал от кеф. Лошото е, че до седмица ще ви зарастнат дупетата и пак ще отворите големите балалайки.

Потребителски аватар
Noq^
Контакти:

Re: Бой по трибуните!

Мнениеот Noq^ » 20 авг 2009 12:35

В Сектор "Б" бой ще има до момента, в който не изчезнат едни определени типове. Всички ги знаем кои са. На мен ми е по-интересно в Сектор "А" за какво се сбиха? :)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Трансферната политика и Батков

Мнениеот groti » 20 авг 2009 12:39

nadal_11 написа:
groti написа:
Бижутера написа:Има и реванш бе хора...ами ако сърмов я ритне тогава топката в 12-та минута с куция ботуш и тя авземе та влезе кво прайм?

Ще инкасираме загуба с 3:1 . Ако играта не се промени коренно (а това няма как да стане,като гледам стила на отбора в последните 4-5 мача) ,само безумен късмет може да ни отърве. А вчера не го заслужихме. Имахме късмет срещу смешниците от Баку. Тогава хората се насраха да хвалят Ратко и отбора. Дори и след като в първия мач се измъкнахме. Тогава решихме да величаеме Баку. След втория мач в еуфорията,никой не спомена как играхме. Как за пореден път топката се изсипваше в наказателното поле на противника. Същото беше и след мача с Литекс за СК. Имаше оправдания. Предстоят важни мачове,бръм бръм и така нататък. Победата срещу Ботев ни замаза очита,а срещу миньоро бяхме по-заети да псуваме полу-човеците,отколкото да обърнеме внимание на играта.

Вярно е, че изсипването на топки пред и в наказателното поле е глупост, но и унгарците играят маса малоумно, чистят като ги натиснем се вижда, че можем да ги бием, вкараме два - три гола и те ще почнат да се изнервят! :)

Брат...ти вчера не видя ли как ни надиграха? Бяха абсолютни господари на терена. Те диктуваха темпото. Нали знаеш,че това което казваш е двустранно? Те били малаумни при положение,че им вкарахме 1 гол и изпуснахме 3-4 положения. Ами ние какви бяхме тогава при положение,че ни вкараха 2 и изпуснаха още 5-6 ? При това като гости.
Ако тренера им е по-грамотен от Достанич (което ясно се видя снощи),те вече знаят какво да правят. Затварят се срещу нас и ни почват на контри.Ние трябва да гониме 2 чисти гола,не те. Ние си изсипваме топки в наказателното им,техните високи защитници ги прибират и бързите им халфове и нападатели... Аз не виждам никакви шансове. Просто разполагат с по-добър тренер и отбор. Когато фактите са такива,не е срамно да си признаеме. Шансовете ни са никакви.
110 години любов!

Потребителски аватар
z_to
Контакти:

Мнениеот z_to » 20 авг 2009 12:40

АБЕ ТИЯ ОТ ЛЮЛИН ЩО НЕ ДОЙДАТ ВЪВ ВАРНА ДА СЕ СБОРИМ МАЛКО С ТЯХ ? ИДВАТ САМО 5 ЧОВЕКА. ЗНАМ ГИ КОИ СА. ЛОШОТО Е, ЧЕ ВАРНЕНСКАТА ПУБЛИКА НЕ ЗНАЕ КАКВЕ ГИ ВЪРШИ В СОФИЯ. ОТ ВАРНА СЪМ И РАБОТЯ В СОФИЯ. ХОДЯ НЯ ВСЕКИ ДОМАКИНСКИ МАЧ И ВИЖДАМ КАКВО СТАВА. ДА УТОЧНЯ:
СОФИЯ-ЗАПАД (ЛЮЛИН И СИЕ) ВЛИЗАТ 10-15 МИН. СЛЕД КАТО Е ЗАПОЧНАЛ МАЧА. ТЯХНОТО МЯСТО НЕ СЕ НАРУШАВА.
В ЦЕНТЪРА СЕДЯТ ХОРА ОТ ЦЕНТРАЛНИТЕ КВАРТАЛИ.
В ДЯСНО ОТ ИСТОЧНИТЕ КВАРТАЛИ.
ТА ВИНАГИ, КОГАТО ИМАШ ДРУГО МНЕНИЕ ЗА ТРЕНЬОРА, ИГРАЧИТЕ И ДР. ОТ ТЯХ ЗАПОЧВА БОЯ. ЛЕКО-ПОЛЕКО ИДВАТ УЖ ПОЧВАТ ДА СЕ БУТАТ ПО МЕЖДУ СИ И В СУМАТОХАТА И ТИ СИ ВЪВЛЕЧЕН И ПОЧВА БОЯ.
АБЕ ГОЛЬОВЦИ ОТ ЛЮЛИН, В ЛЮЛИН ЖИВЕЯТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЧОБАНИ, ОФЧАРИ И КЮРДИ В СОФИЯ, ЩОТО НЯМАТЕ ПАРИ ЗА ПО-ХУБАВО ЖИЛИЩЕ. МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ ВИ СЕ ТРЕПЯТ ОТ БАЧ, ТА КАТО СИ ОТИДЕТЕ НА СЕЛО ДА ИМ КАЖЕТЕ, ЧЕ СТЕ ОТ СОФИЯ.
НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО В СОФИЯ Е ТАБЕЛАТА ЗА ВАРНА .
ВАРНА Е СИНЯ, ЗАЩОТО ЛЕВСКИ ГО ИМА

Потребителски аватар
lilweezy
Контакти:

Мнениеот lilweezy » 20 авг 2009 12:42

И в "А" ли са се били :lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!

RED MAGIC
Контакти:

Re: Това ли беше "отбора на народа"?!?!

Мнениеот RED MAGIC » 20 авг 2009 12:43

Вижте сега. Знам, че ви е тежко. Въобще не съм се гаврил или бъзикал с вас след снощния мач. Няма и да го направя. Но да ми твърдите, че имало над 20 000 на стадиона е нагло. Във всички вестници сутринтта пишеше 18 000. Знаете дори, че винаги се надценява.
И явно този мач с Ливърпул ще ви топли още дълго. Да, имаше 16 000 на мача. Най-евтините билети бяха 15 лв. За мен дори да са много ще ги дам, но за някои наистина са много.
Ето, вчера един мой приятел не можа да отиде на мача, защото нямаше 5лв. Все пак аз му дадох 5 лв, защото знам как ще се чувствам аз ако нямам пари за вход на подобен на ЦСКА. Просто ще полудея.
За съжаление парите са по-важни за масата футболни фенове.
Иначе сега ние като съберем 25 хил. на мача с Динамо какво става? Трябва да кажем, че вие сте "смешни", ние сме "отбора на народа" или "хаха не можете да напълните стадиона си на мач за груповата фаза на ШЛ".
В България има три вида футболни фенове:
1. Такива които винаги са на стадиона, дали с Родопа или в Европа. Те са по 1000-2000 максимум.
2. Такива които ходят само в Европата и дербитата и след мача казват, че повече няма да стъпат на тези лигльовци. И...
3. Такива които само се джвакат на вечната тема, плюят се, от всичко разбират, но като има мач той е пред телевизора и вече е на 3 ракии и разбира резултата като изтрезнее.
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

someone
Контакти:

Re: Това ли беше "отбора на народа"?!?!

Мнениеот someone » 20 авг 2009 12:46

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-gtpfgsfSA8[/youtube]

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 20 авг 2009 12:49

Е аз снощи го написах по повод на друга тема , но за мен виновните за загубата на Левски са абсолютно тези 10-20-30-40 човека долу до оградата , които задължително защитават чужди интереси ! И с бомбите с/у Сиони и за тъпите викове ОСТАВКА , когато Левски победи Цска и стана шампион ... Защо сега сектора не скандира оставка ? Защото тия 20-30 тъпанари мълчат , а да виждате някаква промяна в играта с новия треньор ??? Те са малоумни , на мача с Кипър бях точно до тях и да ви кажа честно се отказвам да ходя на мач на националния отбор в сектор Б :evil: Те не знаеха кой мач гледат , даже не знаеха какво правят там ! Един приятел извади апарат да снима футболистите на химна и едва не се почна мелето , защото са "HOOLS" и може да ги снима за полицията .. Когато тези смешници " ТАРТОРИТЕ " на тази агитка ги изчистят и ги вкарат в затвора , където им е мястото , тогава няма да има бой и груби селски прояви !!! Познавам и доста свестни момчета , които са на всеки мач , но заради тези 20-30 човека всеки е на мнение , че на мачовете ходят само хулигани , наркомани и пропаднали алкохолици !

ivan_kalev
Контакти:

Мнениеот ivan_kalev » 20 авг 2009 12:49

жалка история... вече се замислям дали да ходя в "Б" , не че ме е страх, че мога да изям боя, просто не искам да се идентифицирам с подобни утрепки, псевдоЛевскарчета ( в действителност комплексирани безполезни утайки, имащи се за расисти) и които си нямат идея какво всъщност означава Левски, за ценностите и идеалите утвърждавани през почти вековната му история...

provincial
Контакти:

толерирането в БГ шампионата

Мнениеот provincial » 20 авг 2009 12:49

Това е основната причина за неуспехите на нашите отбори в Европа.
От това толериране страда съдийството което се стреми да угоди на
псевдограндовете ни - Левски и ЦСКА и се получава така, че отборите
ни не знаят как да играят срещу освободени и необременени с манталитет
привидно слаби отбори от обединена Европа.
Съдиите в Б-я много добре усещат как трябва да свирят и като цяло те са
добри професионалисти, но си дават сметка, че ако ощетят някой от грандовете
ще бъдат жестоко наказани, докато същите пропуски но за другите отбори се
наказват както майка наказва сина си - с леко намусване и укори.
Затова критериите за самата игра са доста различни в А-група.
Освен това съдии, които ощетяват повече псевдограндовете ни започват
да се гледат с друго око, да се търси някакъв заговор и просто те отпадат
от ранглистата, а тези които ги подпират растат в ейерархията, дават им
се хубави наряди, номинират се за международници и т. н.
Затова не трябва да се учудваме че те предпочитат да бутат ЦСКА и Левски
вместо алтернативата да бъдат жестоко наказвани и хулени, а малките отбори
кучета ги яли.
Освен това футбола е игра на единоборства. Едно съприкосновение може да се
тълкува от съдията като нарушение но може и да не е. Тънките моменти при
авантажите, засадите, дузпите и други се интерпетират винаги в интерес на
псевдограндовете ни и това отношение има двуяко последствие.
От една страна футболистите губят реална представа кое е фаулкое не, кое
е дузпа, кое е твърда, груба, позволена и непозволена игра, въобще критериите
са доста различни и непостоянни.
От друга в малките отбори се насажда и култивира чувство на малоценност и те
не могат да разгърнат много от своите качества. Съвсем друго се получава
когато отидат в псевдограндовете ни. Там изведнъж стават звезди, национали
и цената им нараства неимоверно.Изключение е единствено Георги Христов.
Същото се отнася и за комисиите- дисциплинарна, съдийска, апелативна и т.н.
Още ми е пред очите случая с Георги Христов - как без ясни и правно
издаржани причини той бе откраднат от Левски. Но явно има БОГ.
Критериите за назначения в съд. комисия са че този или онзи съдия е предимно
свири на Левски, а другите предимно на ЦСКА. Тоест и там има левскари
и цесекари.
В заключение искам да кажа, че футбола в Европа и Б-Я е много различен
и в българия няма реална конкуренция не защото не може да я има, а просто
се пречи тя да съществува.

Върни се в “Архив”