storm написа:THE G.A.M.E написа:turbogena написа:Взимам чипсове и бира и чакаме зрелището Милан - Барса
Само дано това зрелище, да не се превърне в монолог на гостите ...
И аз си го мисля това..
Големи мислители,голямо нещо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
storm написа:THE G.A.M.E написа:turbogena написа:Взимам чипсове и бира и чакаме зрелището Милан - Барса
Само дано това зрелище, да не се превърне в монолог на гостите ...
И аз си го мисля това..
niki87 написа:Eстествено, че не е. Тука купите нямат никакво значение. Реал и Байерн имат уникално съперничество и 20 мача един срещу друг в ЕКТ, което е без аналог. Да не говорим, че това ще бъде пети 1/2 финал в турнира между двата отбора... Повече не ми се обяснява, прочети малко литература по въпроса.
durex написа:MCMXIII написа:durex написа:Айде айде всички знаят,че мразиш Интер
С ръка на сърцето казвам. Аз не обичам Интертнационале, но мразя Милан и ненавижданм Юве![]()
Това можеш да го прочетеш в темата по назад. Надявам се разбрахме
Дефакто сега излиза,че от трите италиански тима най ти е симпатичен Интер
durex написа:ИменноАма да ти кажа добре че ни няма,иначе Раниери още щеше да ни трови нервите.
durex написа:На Интер публиката също е дяснаОбщо взето всички които са от CURVA NORD са си с десни обеждения. Тук там има редки изключения.
Авалокитешвара написа:durex написа:ИменноАма да ти кажа добре че ни няма,иначе Раниери още щеше да ни трови нервите.
А най-добре щеше да е да паднем с три гола на Велодром и веднага след мача да махнат Раниери и после с новия треньор да изхвърлим сензационно Марсилия и да си бием Ювето. И ето ни в ШЛ но без Раниери![]()
Ех, мечти
MCMXIII написа:storm написа:Нормално...
По принцип немските отбори имат комплекс от италианските ..А специално Байерн и Милан и Интер ги праскаха в последните години, като за норматив..
Чалго, къде пък и ти![]()
![]()
![]()
Най голям комплексът е от Торинци. Бут е вкарвал на тях с три различни отбора
MCMXIII написа:durex написа:На Интер публиката също е дяснаОбщо взето всички които са от CURVA NORD са си с десни обеждения. Тук там има редки изключения.
Аз що съм за вас в дербито с Милан. Ама пък немата талянци в отбор (почти). Но пък се казвате Интернационале. Странна талянска (миланска) работа![]()
По темата, Бастиан влезе, изпроси си жълт картони и пропуска реванша.
durex написа:Ми той реванша ви е протоколен,така че с него и без него сте си на 1/2 финал
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта