Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Re: Антонио Калво Арандес

Мнениеот mitni4arq » 18 юли 2011 20:30

ще го видим момчето колко може
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 18 юли 2011 20:30

Много се радвам! Надявам се най-накрая да намерихме класното крило!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 юли 2011 20:35

Голям, велик футболист, невероятен, трансферна бомба идва в зенита на силите си, а не в края на кариерата си. Осъзнайте се малко

Добре е да има такива индивиди, които да ни карат да се осъзнаваме, че всъщност края на кариерата на футболистите е когато са на 24 год. :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Новите покупки ....

Мнениеот levski_4_life » 18 юли 2011 20:39

Имам чувството, че всички нови играчи се купуват по неща, четени в уикипедия от преди 5-6 години, и клипчета в YouTube. Няма такова нещо като гледане на мач на футболиста, било то от треньор или скаут. Няма и пробен период. Има ли записани минути за национална формация, независимо, че е в някакъв съвсем неважащ мач, го взимаме. Вече се опарихме веднъж със Слори, но продължаваме. Защо ?

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 18 юли 2011 20:42

Още колко такива теми? Нека не летим в облаците, нито да униваме, както беше до днес.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 юли 2011 20:44

BLUE CHAMPIONS написа:
Голям, велик футболист, невероятен, трансферна бомба идва в зенита на силите си, а не в края на кариерата си. Осъзнайте се малко

Добре е да има такива индивиди, които да ни карат да се осъзнаваме, че всъщност края на кариерата на футболистите е когато са на 24 год. :lol:

[offtopic][offtopic]Май, май нищо не си разбрал за зенита, ама да се направиш на акъл[/offtopic][/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот wilge » 18 юли 2011 20:45

BLUE CHAMPIONS написа:
wilge написа:В момента форума ни е като кошер. Всички недоволстват за нещо и всички бръмчат. Ако нещата бяха наред нямаше да е така.

Кажи ни само един компонент за подобряване на положението, като влязат днес 100 човека да се изплюят във форума?

Предавам се, не знам. Помислих, че с привличането на Тони Калво всички ще са доволни. Уви, не! Сега чета недоволствия за това, че бил подписал само за една година. Вече не знам какво да мисля. Кажете, ако някой знае, какво би могло да ни обедини. Само Левски!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Новите покупки ....

Мнениеот Tommi » 18 юли 2011 20:45

levski_4_life написа:Имам чувството, че всички нови играчи се купуват по неща, четени в уикипедия от преди 5-6 години, и клипчета в YouTube. Няма такова нещо като гледане на мач на футболиста, било то от треньор или скаут. Няма и пробен период. Има ли записани минути за национална формация, независимо, че е в някакъв съвсем неважащ мач, го взимаме. Вече се опарихме веднъж със Слори, но продължаваме. Защо ?

Както кажеш. ;) Ние, другите фенове, нямаме вътрешна информация и не знаем дали треньорът или някой скаут наблюдава играчите, или само гледат клипчета в youtube.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 юли 2011 20:55

Лъчезар Танев е един от основателите на фирмата BEAB General Consulting. Тя е създадена през 2001 година, със седалище в Барселона, Испания.
Техни по-големи клиенти са отбори като: Еспаньол, Виляреал, Селта Виго, Барселона, Уигън, Мидълзбро, Алмерия, Леванте, Атлетико Мадрид, АЕК Атина, Арис Солун и още много други.
Сред представляваните от фирмата играчи са:
Жoан Капдевила (Виляреал), Виктор Васкес (Барселона), Жорди Гомес (Уигън), Антонио Калво (Арис Солун), Раул Баена (Еспаньол), Игнасио Скоко (АЕК Атина) и много други.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 18 юли 2011 21:08

pomiqrat написа:Днес слушах Стефчо като го представя и умрях да се хиля. Голям, велик футболист, невероятен, трансферна бомба идва в зенита на силите си, а не в края на кариерата си. Осъзнайте се малко.

Вземи една елка и смятай/ако можеш/ и питай някой по-умен от селски помиар, какво е зенит и кога настъпва при футболистите!

Върни се в “Архив”