ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Tommi » 30 юни 2015 00:01

Кировец написа:
гражданин от село написа:Божковото дружество няма нищо общо с ЦСКА.Ти така като цветарка можеш да си скачаш на Гошовото,Пенчевото и т-н., когато,щото са чисти.И след това на следващото като се омърсят.Между другото какво става с "организираните" врекли се във вярност на Черепа?Там май се купуват и продават направо цели кошери. :mrgreen:

Пълни глупости. Ам кат се замисля ти трудно пишеш нещо качествено. Навсякъде фалита на едно дружество води създаването на ново и така дадения клуб продължава да съществува. ЦСКА нямаше да открива топлата вода.

Къде е това навсякъде? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 30 юни 2015 00:29

Tommi написа:
Logical person написа:Стига с този фетиш към "изплащането на дълговете". 21 век сме, пазарен капитализъм, свикнете с мисълта че не е срамно да имаш кредити, дългове и т.н. над 90% от фирмите, които развиват дейност имат дългове. едва ли има олигофрен на планетата който да изсипе 20 млн кеш за кефа на форум гонг.

Дълговете могат да се управляват с по около 1,5 млн лева годишно. Не е кой знае какво.

Колкото си прав, толкова и не си. :)
По принцип задълженията не са нищо страшно и не хапят, даже са необходимост. Но това е по принцип. :) Някой път се получава така, че изпадаш в състояние, в което не можеш да си посрещаш текущите плащания и тогава вече има сериозен проблем. ;)

В повечето случай решаването на този проблем не е свързано с изплащането на всички дългове накуп.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юни 2015 00:44

Logical person написа:
Tommi написа:
Logical person написа:Стига с този фетиш към "изплащането на дълговете". 21 век сме, пазарен капитализъм, свикнете с мисълта че не е срамно да имаш кредити, дългове и т.н. над 90% от фирмите, които развиват дейност имат дългове. едва ли има олигофрен на планетата който да изсипе 20 млн кеш за кефа на форум гонг.

Дълговете могат да се управляват с по около 1,5 млн лева годишно. Не е кой знае какво.

По принцип задълженията не са нищо страшно и не хапят, даже са необходимост. Но това е по принцип. :) Някой път се получава така, че изпадаш в състояние, в което не можеш да си посрещаш текущите плащания и тогава вече има сериозен проблем. ;)

В повечето случай решаването на този проблем не е свързано с изплащането на всички дългове накуп.

Според зависи. Такъв проблем води и до фалит в някои случаи. Целта е да не се стига до такова състояние.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 юни 2015 07:55

Кировец, ако се чудиш защо ГГ не си купи акции (инвестира) на ЦСКА преди 2 години си отговори, дали ти би поверил 1000 лв лични пари на Лупи да ги управлява.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 юни 2015 09:08

Tommi написа:
Logical person написа:
Tommi написа:

Според зависи. Такъв проблем води и до фалит в някои случаи. Целта е да не се стига до такова състояние.

Много е полезно да четеш компетентните мнения на хора,които управляват пари само в размера на месечните си доходи.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 30 юни 2015 09:17

Кировеца да смени заглавието на темата на "ИСТИНСКОТО УБИЙСТВО НА ЦСКА".
Това с физическата форма, тялото - акционерното дружество, боли, но не можеше и нямаше начин да заличи армейския дух. Последните събития обаче са твърде притеснителни, именно защото са насочени към духовното убийство на ЦСКА.
Дано повечето неща са само слух, но заместването на В. Илиев и Спас Джевизов с "новите(стари) идоли" Бранеков, М. Цветанов, К.Янев ще е пагубното.
Как ще се пеят песните - за "синия предател", когато предател ще играе за нас... Или тази в която се пее за Джевизов?
Кой ще е любимецът на децата, с каква визия и морал?
Изглежда ужасът няма край...
Бях се зарекъл да не стъпвам, докато пампорковците имат участие в клуба, но ще влизам, ще си плащам лептата, за да имам право да си кажа мнението и на стадиона.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 юни 2015 10:26

гражданин от село написа:
1982 написа:
Old_death написа:Не му обръщай внимание ! Не напразно го изгониха от официалния форум .

Не знаех, че съм изгонен, за последно влизах и си писах без проблеми, оттогава не съм влизал и май аз сам съм напуснал, пък после какво е ставало, не знам .... и да съм баннат, още по-добре, не желая да бъда част от сектата "Свидетели на Дриша".

Аз не влизам там,но бях останал с впечатлението от писаното тук,че основно са фенове на ЦСКА Ловеч в "А" група.

Объркал си се, но това е твой проблем . Основната част от пишещите там сме тия , които не се съгласихме няколко души , от така наречените фракции , да взимат решения от името на всички фенове . Не сме съгласни тия , които изкараха доста солидни глоби на клубът да бъдат представители на фенската маса . Не се съгласихме с плана на Божков , ЦСКА заедно с историята и успехите му , да бъде закрит .Привържениците от сектор Г не са единствените фенове . Тук не е мястото да коментираме как се сближиха с Дуче , Цимбика и Животното и подкрепиха един план за А окръжна без никаква връзка с клубът , който все още е жив . Защо мислиш , че същите тия са против Ганчев ? Гришата в прав текст заяви , че вече няма да има фенове на хранилка . Аз съм комшия на Дуче . Преди няколко месеца той ми каза , че вече е фен на Лудогорец !!! С тоя ли да се равнявам . Първо отиде да прави свирки на Божков , след като бе плюл срещу него , а сега се увърта около Ганчев . Не , мерси ! Нямаме нужда от врагове , след като тия , които се водят за наши фенове вършат тяхната работа . Съдейки по писанията тук , стигам до извода , че сме си заслужили съдбата . На такива " фенове " заслужават ръководство като Титан , Лупи и новите боклуци . Никога не съм крил , че нямам никакво доверие в мотивите на Божков , но и никога не съм си позволявал да го обиждам с прякори . Но това е вече въпрос на първите години от възпитанието .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 юни 2015 11:10

Red_Neck написа:Кировец, ако се чудиш защо ГГ не си купи акции (инвестира) на ЦСКА преди 2 години си отговори, дали ти би поверил 1000 лв лични пари на Лупи да ги управлява.

Дано с лупи и стойчо,от този клуб изчезне лъжата,демагогията и лицемерието.Веднъж и за винаги,защо накрая свежия
въздух не стигаше.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 юни 2015 11:17

petko.h.markov написа:
Red_Neck написа:Кировец, ако се чудиш защо ГГ не си купи акции (инвестира) на ЦСКА преди 2 години си отговори, дали ти би поверил 1000 лв лични пари на Лупи да ги управлява.

Дано с лупи и стойчо,от този клуб изчезне лъжата,демагогията и лицемерието.Веднъж и за винаги,защо накрая свежия
въздух не стигаше.

Влизането на Ганчев в ЦСКА до някъде стана инцидентно от негова страна . Той искаше да влезе още през 2013 - та година . Тогава получи голям отпор от високите етажи на властта . Малко хора си спомнят една негова реплика от това време : " Аз не бързам и мога да изчакам " . Явно бе решил да изчака клубът да фалира и тогава да се заеме с него на чисто . Решението на Божков бе причината за намесата на Гришата . Божков вдигна високо летвата и това принуди Ганчев да реагира , като направи единствения си полезен ход . Времето за изчакване бе свършило . Не зная какво ще се случи в бъдеще , но мога само да стискам палци всичко да завърши добре .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юни 2015 11:41

petko.h.markov написа:Много е полезно да четеш компетентните мнения на хора,които управляват пари само в размера на месечните си доходи.

В такъв случай си чети на воля, четенето на форумни мнения тук все още е безплатно, безвъзмездно и безусловно. ;)
Последна промяна от Tommi на 30 юни 2015 12:09, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”