гражданин от село написа:1982 написа:Old_death написа:Не му обръщай внимание ! Не напразно го изгониха от официалния форум .
Не знаех, че съм изгонен, за последно влизах и си писах без проблеми, оттогава не съм влизал и май аз сам съм напуснал, пък после какво е ставало, не знам .... и да съм баннат, още по-добре, не желая да бъда част от сектата "Свидетели на Дриша".
Аз не влизам там,но бях останал с впечатлението от писаното тук,че основно са фенове на ЦСКА Ловеч в "А" група.
Объркал си се, но това е твой проблем . Основната част от пишещите там сме тия , които не се съгласихме няколко души , от така наречените фракции , да взимат решения от името на всички фенове . Не сме съгласни тия , които изкараха доста солидни глоби на клубът да бъдат представители на фенската маса . Не се съгласихме с плана на Божков , ЦСКА заедно с историята и успехите му , да бъде закрит .Привържениците от сектор Г не са единствените фенове . Тук не е мястото да коментираме как се сближиха с Дуче , Цимбика и Животното и подкрепиха един план за А окръжна без никаква връзка с клубът , който все още е жив . Защо мислиш , че същите тия са против Ганчев ? Гришата в прав текст заяви , че вече няма да има фенове на хранилка . Аз съм комшия на Дуче . Преди няколко месеца той ми каза , че вече е фен на Лудогорец !!! С тоя ли да се равнявам . Първо отиде да прави свирки на Божков , след като бе плюл срещу него , а сега се увърта около Ганчев . Не , мерси ! Нямаме нужда от врагове , след като тия , които се водят за наши фенове вършат тяхната работа . Съдейки по писанията тук , стигам до извода , че сме си заслужили съдбата . На такива " фенове " заслужават ръководство като Титан , Лупи и новите боклуци . Никога не съм крил , че нямам никакво доверие в мотивите на Божков , но и никога не съм си позволявал да го обиждам с прякори . Но това е вече въпрос на първите години от възпитанието .