Tommi написа:vaskonti написа:Tommi написа:А Баждеков казвал ли е, че е получил писмо от Левски или това са фенски/журналистически интерпретации? Питам, защото думите на Баждеков са "по искане на УЕФА", а не че е получавал писмо. Или аз съм пропуснал, ако има друга информация.
Аха, сега пък има огромно значение дали искането е пристигнало с писмо, с мейл, със Спиди или е пратено до поискване в централна поща. Това е изключително важно да се уточни.
Пак не разбрах - УЕФА дали изобщо праща подобни искания(според скромното ми мнение - без значение как ги праща) към който и да е отбор в Европа?
Нещо не можеш да разбереш. Питам дали Баждеков е казал, че има писмо/мейл/пратка/съобщение във Фейсбук, или това са фенски/журналистически интерпретации? Ако не е казвал такова нещо, то не може ли да е имал предвид, че искането/изискването/нареждането/настояването на УЕФА е до датата Х всеки отбор да е подал документи, за да може да участва в ЕКТ? Т.е. това искане да е онова, което пише в нормативните документи на УЕФА?
Точните му думи са, че Левски са подали документи за ЕКТ по искане на УЕФА. Само по себе си в това изказване няма нищо смущаващо, напротив. С уговорката, че УЕФА не праща подобни искания към клубовете. НО! Когато то идва на фона на "новината", че УЕФА щяла да вземе лиценза на ЦСКА, то целия смисъл и контекст на нещата се променят коренно.