Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vasobaso
Контакти:

Re: Ода за селянин и торбести плъхове!!!!

Мнениеот vasobaso » 15 яну 2009 01:06

PLOVDIV PEE 1912 написа:Пичове,няма значение кой кво е писал има значение, че митю е още на чело и отбора на нашите бащи и дядовци и е пълна развалина.Искам да изринем селския буклук от Колежа!!!!!!!Искам да не виждам 70 годишния ми баща със сълзи на очите,искам сина ми като иде на стадиона да се смее ,а не да се бие с полицията и да се превръща в зомби!!Искам аз да си гледам бизнеса и семейството и да се радвам на моя БОТЕВ ПЛОВДИВ ,а не да ходя по протести и на тия години да се псувам и бия с полицията !!!Искам да виждам онези усмихнати лица на стадиона като бях дете ,а не разярени и изтормозени хора!!!!

Ето това е, майна, разумно, интелигентно и позитивно мнение! Просто има една генерация от фенове, които никога не са виждали този Ботев, за когото говориш и за когото се сещам с носталгия.
Herbsupported Ape

veseo
Контакти:

Re: Да изброим лъжитр на селския в интервюто на Гонг

Мнениеот veseo » 15 яну 2009 09:04

botev_1912 написа:
veseo написа:
Рикелме написа:Христола печели време за нещо, но за какво? Толкова лъжи в 1 интервю не съм чел. Нека да ги обобщим, така няма да се пропусне никоя лъжа и да анализираме ситуацията. От всичко си личи, че преговорите са в застой, а не ОКОНЧАТЕЛНО ПРОВАЛЕНИ, както оповестяват някои медии.

Що да печели време? Просто си ни се смее, вкл и на Ирена, Цветан Василев и Славчо Атанасов.

А замислял ли си се, че може селския да се е извъртял като е нарушил предварителният договор, и че сега го въртят на шиш за да вземат Ботев без да му дадат 1 лев? Нали се сещаш че не само трябва да върне капарото? не може в договор за милиони да няма нустойки!!! А замислял ли си се в договор за милиони какви суми биха били неустойките?

Дано е така, тва е единствената надежда.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
gentile

Мнениеот gentile » 15 яну 2009 09:12

ivanjuve написа:
gentile написа:за т.нар. hools_1912
Пич досега ти бях прочел две-три мнения и си бях помислил , че си буфер под прикритие , сега проверих профила ти и излезе това:
Потребителско име: hools_1912
Регистриран на: 12 Дек 2008 18:18 Последно посещение: 14 Яну 2009 21:39 Общо мнения: 208 | Виж всички мнения на потребителя
(0.21% от всички мнения / 6.30 мнения на ден) Най-активен във форум: Локо Пловдив(93 Мнения / 44.71% от всички потребителски мнения)

Чудя се как истински канар ще е най-активен в буферския форум?
Може и да греша , трябва да ти прочета всички мнения за да бъда по-обективен , но на първо четене ми изглеждаш провокатор.

РАЗСЪЖДАВАШ КАТО ПЪЛЕН ГЛУПАК !
ПО ПЪТЯ НА ТАЗИ ЛОГИКААЗ ТРЯБВА ДА СЪМ ПАПАГА Л.
ПРОСТО ТОЙ ОБИЧАДА СИ ЧЕШЕ ЕЗИКА ВЪВ ФОРУМА НА ЛОКО ПЛОВДИВ

Не разсъждавам като пълен глупак , а като ботевист , защото ботевиста/абсолютно всички които познавам / не го интерсува толкова какво става в Локо ,а какво става в нашия си отбор, докато за вас си е характерна черта да гледата повече в ,,канчето" на Ботев , отколкото в собственото си.

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 15 яну 2009 09:16

Познавам се лично с почти всички по-значими футболисти играли в БПФК и за съжаление единственото,което топли душата ми е спомените за славните триумфи на отбора, част от които съм имал щастието да съпреживея и аз.За декларацията,с което искам да приключа темата е под натиска на Андреев.

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 15 яну 2009 09:23

gentile,аз чакам от теб твоята обективност.

Потребителски аватар
gentile

Мнениеот gentile » 15 яну 2009 09:31

hools_1912 написа:gentile,аз чакам от теб твоята обективност.

О'К , щом си толков засегнат , сигурно не съм прав , все пак ще намеря време да ти прочета всичките 200 и колкото бяха там мнения и ако трябва ще ти се извиня!

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 15 яну 2009 09:46

Благодаря за което.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 15 яну 2009 14:09

Затъваме в блатото без никаква надежда...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 15 яну 2009 14:15

PLOVDIV PEE 1912 написа:Пичове,няма значение кой кво е писал има значение, че митю е още на чело и отбора на нашите бащи и дядовци и е пълна развалина.Искам да изринем селския буклук от Колежа!!!!!!!Искам да не виждам 70 годишния ми баща със сълзи на очите,искам сина ми като иде на стадиона да се смее ,а не да се бие с полицията и да се превръща в зомби!!Искам аз да си гледам бизнеса и семейството и да се радвам на моя БОТЕВ ПЛОВДИВ ,а не да ходя по протести и на тия години да се псувам и бия с полицията !!!Искам да виждам онези усмихнати лица на стадиона като бях дете ,а не разярени и изтормозени хора!!!!

Все едно ги казвам тези неща аз,с изключение на това че баща ми не е вече между живите и не видя как Ботев Пловдив се превърна в ФК"Христолов" Крумово.А баща ми е бил един от онези които през шампионската 1967 се е върнал пеша от Стара Загора след последния мач там...Почина млад,но с леко сърце за Ботев :cry: .
Иначе за другите неща които казваш че искаш съм абсолютно съгласен,мечтая си за тях и аз.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 15 яну 2009 17:00

papy1912 написа:пичове какво правим селския трима инвеститори изгони от които двама отидоха при мангалите докога ще го търпим тоя глупак

Аз съм вече толкова песимистично настроен,че си мисля , дори и да извадим отбора във В група,тоя педал Селския пак няма да го продаде само и само да ни направи мръсно. Според мен единственият начин да се махне е да го притиснат много яко или някой да го очисти.
Изображение

Върни се в “Архив”