NBA Regular Season 22-23

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
ReBorn1982

Re: NBA Regular Season 22-23

Мнениеот ReBorn1982 » 23 май 2023 21:21

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:Аз мисля, че доказа, че все още е първа цигулка. Води и при точките, и при асистенциите. Прави и по 10 борби средно. Кво да говорим изобщо!?

Как си се вкопчил в тая статистика ..... през цялото време трепереше Антъни да не изпревари по точки средно на мач любимия ти ..... не, че разликата между двамата е голяма де ....

Извинявай, ама няма как Веждата да изпревари Джеймс по точки средно. Просто е адски непостоянен. Нещо, за което Джеймс щяха да го разпъват на кръст...

Аз не мисля и, че има такава цел .... ако се напъне, може да го изпревари, но е ръселуестбрууковщина .... за Дейвис е много по-важна отборната цел, а не да се състезава с Джеймс.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 23 май 2023 21:28

miro_rz написа:Викам Краля да се пенсионира и вкара някой цент в Сиатъл Суперсоник. Време е този славен отбор да се възроди!

Кралете, Миро, не се пенсионират, те абдикират или се преселват в по-добрия свят:) Нашият обаче, независимо от "флопа" на Спейс Джем (каква игра на думи :)), според мен има големи перспективи като актьор. Само в тази серия беше за поне две номинации за Златен глобус - единия път, когато с Йокич си размениха флопове и снощи с Гордън. Това по никакъв начин не омаловажава представянето му в серията за мен. Но ми се струва някак неловко човек, който претендира за втори най-велик играч в историята да се занимава с такива работи. Никога няма да забравя онзи случай, когато не разбра, че Тристан е докоснал лицето му и се изтъркаля така, че се наложи Тристан да го вдига.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 май 2023 21:31

pomiqrat написа:Изображение

Това е добро! :)
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 май 2023 21:35

miro_rz написа:

Ама дали има нещо вярно, това е въпроса? ;дд
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 май 2023 21:39

ReBorn1982 написа:Аз не мисля и, че има такава цел .... ако се напъне, може да го изпревари, но е ръселуестбрууковщина .... за Дейвис е много по-важна отборната цел, а не да се състезава с Джеймс.

Тоя, дето през цялата серия с Нъгетс беше на една асистенция или борба от трипъл-дабъл бил като Уестбрук!? Отивай да спиш, че те боли главата.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 23 май 2023 21:46

miro_rz написа:

Според мен на 80те трябва да са с Лари - фен съм на Лейкърс, но е много трудно да ги разделиш.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 23 май 2023 21:47

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:Аз мисля, че доказа, че все още е първа цигулка. Води и при точките, и при асистенциите. Прави и по 10 борби средно. Кво да говорим изобщо!?

Как си се вкопчил в тая статистика ..... през цялото време трепереше Антъни да не изпревари по точки средно на мач любимия ти ..... не, че разликата между двамата е голяма де ....

Извинявай, ама няма как Веждата да изпревари Джеймс по точки средно. Просто е адски непостоянен. Нещо, за което Джеймс щяха да го разпъват на кръст...

Аз не мисля и, че има такава цел .... ако се напъне, може да го изпревари, но е ръселуестбрууковщина .... за Дейвис е много по-важна отборната цел, а не да се състезава с Джеймс.

Викаш хем има отборна цел обаче предпочита да вкара 20 и да загуби отколкото да вкара 30 и да спечели, тука ме разбивате от логика просто, човек в омразата си може да говори абсолютни глупости, а и Мастъра като почне с тея сухи статистики да сравняваш играчи по PTS / REB / AST няма никакъв смисъл.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 май 2023 21:48

rmfan5 написа:
ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:

Викаш хем има отборна цел обаче предпочита да вкара 20 и да загуби отколкото да вкара 30 и да спечели, тука ме разбивате от логика просто, човек в омразата си може да говори абсолютни глупости, а и Мастъра като почне с тея сухи статистики да сравняваш играчи по PTS / REB / AST няма никакъв смисъл.

Що да няма? Това са основните статистически компоненти...
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 май 2023 22:01

Е на Коби компания могат да му правят Шак и Тим. А на Къри Джеймс и Дюрант!
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 май 2023 22:05

Така си е добре снимката, не се правете на експерти. И без тва не сте се събличали по физическо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”