smoothc написа:Аз не раздавам приза април, а съм извел отборите, които имат шанс при това и това условие. Да, засега е Ман Сити, но...
Някои питат защо съм пропуснал Байерн?
Как защо? Защото правят слаб сезон на фона на стандартите си, а пък спечелването на първенството изобщо не е уау ефект, особено когато и дистанцията не е голяма.
Да не говорим, че на теория още не са шампиони.
Провалиха се за Купата, отпаднаха от ШЛ.
Като цяло предвид показаното в последно време - Ливърпул, Байерн и Ювентус заслужават шамарчета на голо за представянето си през този сезон.
Барса и Реал също имат проблеми, но пък са в играта за 2 купи общо, което към момента им измива лицата, за да ме попаднат и те в тази компания.
Някой каза Челси?
С някои условности - да, но зависи какво ще се случи с класирането им, дори и да спечелят ШЛ и ФА Къп, то ако не е гарнирано с ТОП4, някак си се губи магията.
Защо Интер?
Е, те са нещо като бонус, барабар с Ман Ю и Барселона, ако се изпълнят определени условия.
Но все пак за Барса шансът е много по-голям за дубъл и ако се случи, вече призът им за ОнГ ще зависи от събития при ПСЖ и Сити.
Реал и да спечели ШЛ, ако Барса направи дубъл, мисля че им придава по-значим статус.
Главните заподозрени са Ман Сити главно, ПСЖ и Реал Мадрид, това е!
Но ПСЖ ако не стане шампион - ШЛ не може да ги ооправдае.
Реал не блестят особено, но на теория могат да направят дубъл който ще надвиши постижението на Ман Сити, та дори и двете домашни купи и първенството да вземат.
За Отбор на годината трябва да си шампион и минимум да си играл финал в ШЛ.
Ман Сити единствено са 99% шампиони към момента, затова са и фаворити за приза.
ПСЖ и Реал изостават, но имат шансове.
Челси и двете купи да спечелят, там класирането им няма да е релевантно на фона на ШЛ и ФА Къп.
През годините адекватната симбиоза е ШЛ и Титлата или минимум Вице.
Тези врътки 3+ място и да си спечелил или играл финал в ШЛ и да се биеш в гърдите. .. изобщо не ми се нравят.
На някои места сам си противоречиш. Значи за Байерн спечелване на първенството с малка разлика няма да е уау ефект, а за испанските отбори ще бъде? Сигурен съм, че и най-върлите фенове на Барселона ще ти оспорят че титла и купа за тях може изобщо да се сравнява като постижение с ШЛ за Реал. Няма как, не звучи сериозно. Който спечели ШЛ той става отбор на годината, чисто и просто. А и смятам че от 4-те полуфиналиста Сити е с най-малки шансове. Прекалено много слушаш диемаджиите за значимостта на вътрешните шампионати. Ако беше така Лудогорец поне веднъж трябваше да влезе в тройката - при втория дубъл примерно. Левандовски да беше здрав щеше да видиш кой раздава шамарчетата.