Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gretna

Re: Сделка за ЦСКА няма да има!

Мнениеот Gretna » 08 юли 2013 17:23

groti написа:
Gretna написа:
gorg написа:
Gretna написа:
Не че нещо, но титанци имат едно важно условие!!!!
Единственото наше условие е да бъдат освободени обезпеченията ни, които сме дали на НАП – София, и те да бъдат върнати на стария собственик в срок от 30 дни.

Колко са тия пари. Тия са некви жобни, сигурация. Милион, два не повече.

Да ти отговоря колега каза, че ЦСКА е заложена срещу обезпечения за 30 милиона. Ако това е истина Титан пак ги финтира много лошо

Абе, всичко е много Убаво, ама тия да вземат да се разберат, защото до старта на първенството остават 12 дена, айде днеска замина, значи 11 дни. Отбор трябва да събират тепърва? Не знам какво правят ама не е на добре. Не ми се иска да ги бием чорбарите с 8 или 9 на или защо не с 10 на нула и да си изкривим историята. После обяснявай на внуците левскари, че ЦЕСЕКАТО по туй време било юношеско.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Мнениеот dreben23 » 08 юли 2013 17:27

RIR написа:Офтопика ти е скандален.

Не е сериозно да обясняваш абсолютната неразбория в ЦСКА с това, че трябва Левски да са шампион тази година, защото имаме юбилей. Като същевременно обясняваш, че можело и Ботев да са, защото изглеждат най-солидни на база селекция-контроли-официален мач.

Ето ти още един. :)

[offtopic]Газпром в Левски, спасение за ЦСКА - именно днес! :) Случайности няма, скандални или не. :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Re: Борбата за спасението на ЦСКА и всичко за протестите

Мнениеот florentin_petre » 08 юли 2013 17:27

Има ли някой който се е хванал на поредната лъжа от титаните, не се отказвайте 19:48 пред офисите им, щом веднъж сме ги хванали за топките ще стискаме до кръв
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 юли 2013 17:29

Всъщност говоря глупости. Според последното интервю на ГГ или Стоичков дълговете към НАП с обезпечения от титаните бяха 7 или 9 милиона. Тия 30 милиона които колегата е споменал са други
110 години любов!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 08 юли 2013 17:31

groti написа:
Gretna написа:
gorg написа:
Gretna написа:
Не че нещо, но титанци имат едно важно условие!!!!
Единственото наше условие е да бъдат освободени обезпеченията ни, които сме дали на НАП – София, и те да бъдат върнати на стария собственик в срок от 30 дни.

Колко са тия пари. Тия са некви жобни, сигурация. Милион, два не повече.

И защо сляхте темите.. Пиша във футбол България, излиза в ЦСКА форума.
Да ти отговоря колега каза, че ЦСКА е заложена срещу обезпечения за 30 милиона. Ако това е истина Титан пак ги финтира много лошо

А бе вие имате ли въобще понятие от бизнес и финанси? :lol:
Как ще заложиш нещо дето е нам си колко милиона на загуба срещу 30 милиона. Де го тоя луд, дето ще приеме?
От друга страна, АД не може да служи за обезпечение, освен при игра на покер. :lol:
Един съвет, ако ходите да теглите заем, водете си финансов съветник, защото с вашите познания рискувате да ви събуят гащите бъдещите ви кредитори 8-)
Последна промяна от pampi на 08 юли 2013 17:32, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 юли 2013 17:32

groti написа:Всъщност говоря глупости. Според последното интервю на ГГ или Стоичков дълговете към НАП с обезпечения от титаните бяха 7 или 9 милиона. Тия 30 милиона които колегата е споменал са други

Правилно. Ако това е последното желание на Титан при тези техни условия кандидатите трябва да се съгласят в името на ЦСКА. И от утре живи и здрави да почнем да мислим за А група. Иначе вече имаме отбор за В окръжна - ЦСКА 1923.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 08 юли 2013 17:33

groti написа:Всъщност говоря глупости. Според последното интервю на ГГ или Стоичков дълговете към НАП с обезпечения от титаните бяха 7 или 9 милиона. Тия 30 милиона които колегата е споменал са други

Е-ха нови 7-9 милионки. Тия милионите като семки си ги люпят. Баси и измекярите. Аз се чудя как да се изхранвам а тия................................................... майка им....................д.е.б.а. и провлачниците.

Ми не знам. Тия пари от къде трябва да им капнат? Дано умрат боклуци смотани!!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 юли 2013 17:35

Gretna написа:

Е-ха нови 7-9 милионки. Тия милионите като семки си ги люпят. Баси и измекярите. Аз се чудя как да се изхранвам а тия................................................... майка им....................д.е.б.а. и провлачниците.

Ми не знам. Тия пари от къде трябва да им капнат? Дано умрат боклуци смотани!!

Тия пари на фона на големия футбол са жълти стотинки. Или ще мислим мащабно или едно отборче из селските групи и дотам.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 08 юли 2013 17:36

pampi написа: А бе вие имате ли въобще понятие от бизнес и финанси? :lol:
Как ще заложиш нещо дето е нам си колко милиона на загуба срещу 30 милиона. Де го тоя луд, дето ще приеме?
От друга страна, АД не може да служи за обезпечение, освен при игра на покер. :lol:
Един съвет, ако ходите да теглите заем, водете си финансов съветник, защото с вашите познания рискувате да ви събуят гащите бъдещите ви кредитори 8-)

Ми извинявай, че не съм финансово компетентен. Да се надявам да не ходя при бъдещи кредитори. Все още се оправям и без тях, майка и д.е.б.а и на тях и на ТИТАНИТЕ милионери, д.еб.а.тяхната майка, д.е.ба

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 юли 2013 17:37

Кировец написа:

Правилно. Ако това е последното желание на Титан при тези техни условия кандидатите трябва да се съгласят в името на ЦСКА. И от утре живи и здрави да почнем да мислим за А група. Иначе вече имаме отбор за В окръжна - ЦСКА 1923.

Колега, ти наистина ли вярваш? Титан променят условията непрестанно. Те не искат да дават ЦСКА. Ако и тия дългове не са проблем за бизнесмените ще се намери нещо друго..
110 години любов!

Върни се в “Архив”