Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hools_1912

Re: Ода за селянин и торбести плъхове!!!!

Мнениеот hools_1912 » 14 яну 2009 20:58

прочети и ако съм провокатор буферски сам ще се напсувам г-н Съобразителни,макар да мисля,че си го направил.А след,като го направиш хубаво би било да ми се извиниш за неоснователното ти подозрение.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 яну 2009 21:22

Пичове ,спрете се бе.Стига ,че като ви чета написаното ми става още по кофти...
Искам да ви кажа ,че единствения виновник се нарича [size=200]селски

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 14 яну 2009 21:34

PLOVDIV PEE 1912 написа:Пичове ,спрете се бе.Стига ,че като ви чета написаното ми става още по кофти...
Искам да ви кажа ,че единствения виновник се нарича селски ******** долен миризлив!!!!!!!!!!

Пловдив пее1912 извинявай,както ти и всички жълто-черни фенове,но аз никога не съм нападнал с обиди,който и да е било фен на БПФК.За да го направя винаги първо аз съм получавал обиди.Винаги съм казвал,че ще се нахвърля срещу всеки който нападне любимия ми отбор.Може и да греша в оценките си към този или онзи,но ако го правя то не е умишлено защото винаги съм се водил от любовта си към БПФК.

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 14 яну 2009 21:49

gentile написа:за т.нар. hools_1912
Пич досега ти бях прочел две-три мнения и си бях помислил , че си буфер под прикритие , сега проверих профила ти и излезе това:
Потребителско име: hools_1912
Регистриран на: 12 Дек 2008 18:18 Последно посещение: 14 Яну 2009 21:39 Общо мнения: 208 | Виж всички мнения на потребителя
(0.21% от всички мнения / 6.30 мнения на ден) Най-активен във форум: Локо Пловдив(93 Мнения / 44.71% от всички потребителски мнения)

Чудя се как истински канар ще е най-активен в буферския форум?
Може и да греша , трябва да ти прочета всички мнения за да бъда по-обективен , но на първо четене ми изглеждаш провокатор.

РАЗСЪЖДАВАШ КАТО ПЪЛЕН ГЛУПАК !
ПО ПЪТЯ НА ТАЗИ ЛОГИКААЗ ТРЯБВА ДА СЪМ ПАПАГА Л.
ПРОСТО ТОЙ ОБИЧАДА СИ ЧЕШЕ ЕЗИКА ВЪВ ФОРУМА НА ЛОКО ПЛОВДИВ
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 14 яну 2009 22:01

hools1912 аз да ти кажа честно също си мислех , че си буфер под прикритие или някъв фен на ДХ-С. Сега обаче не мисля така. Просто си скептик майна, както и много други! Обаче майна, няма смисъл да се псуваме един друг , при положение ,че имаме такъв голям проблем, който трябва да решим максимално бързо! ;)
Изображение

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 14 яну 2009 22:16

botev_fen написа:hools1912 аз да ти кажа честно също си мислех , че си буфер под прикритие или някъв фен на ДХ-С. Сега обаче не мисля така. Просто си скептик майна, както и много други! Обаче майна, няма смисъл да се псуваме един друг , при положение ,че имаме такъв голям проблем, който трябва да решим максимално бързо! ;)

Абсолютно си прав.Просто искам да виждам дела,а не думи.Това,че съм скептик към шопите не ме прави по-малко озлобен към селяка.Да се съсредоточим върху начините по които можем да го изгоним от БПФК.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 14 яну 2009 22:56

ivanjuve написа:
gentile написа:за т.нар. hools_1912
Пич досега ти бях прочел две-три мнения и си бях помислил , че си буфер под прикритие , сега проверих профила ти и излезе това:
Потребителско име: hools_1912
Регистриран на: 12 Дек 2008 18:18 Последно посещение: 14 Яну 2009 21:39 Общо мнения: 208 | Виж всички мнения на потребителя
(0.21% от всички мнения / 6.30 мнения на ден) Най-активен във форум: Локо Пловдив(93 Мнения / 44.71% от всички потребителски мнения)

Чудя се как истински канар ще е най-активен в буферския форум?
Може и да греша , трябва да ти прочета всички мнения за да бъда по-обективен , но на първо четене ми изглеждаш провокатор.

РАЗСЪЖДАВАШ КАТО ПЪЛЕН ГЛУПАК !
ПО ПЪТЯ НА ТАЗИ ЛОГИКААЗ ТРЯБВА ДА СЪМ ПАПАГА Л.
ПРОСТО ТОЙ ОБИЧАДА СИ ЧЕШЕ ЕЗИКА ВЪВ ФОРУМА НА ЛОКО ПЛОВДИВ

Канар не си, ама и локомотивец не си. Антиканар си по-скоро...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 14 яну 2009 23:41

PLOVDIV PEE 1912 написа:Пичове ,спрете се бе.Стига ,че като ви чета написаното ми става още по кофти...
Искам да ви кажа ,че единствения виновник се нарича селски ******** долен миризлив!!!!!!!!!!

Е те това ми е и на мен идеята Митьо селският е буклука в цялата тази история!!!

Сигурно с пича който се псуваме тук на стадиона се поздравяваме - може и биричка да сме пили заедно /ако е от БПФК/

За последно ти отговарям другарю хоолс - питаш кой е инициатора на декларациите?
Искренно се съмнявам че Кръстева е отишла и им е казала напишете ми моля една декларация да ми се помолите малко!!!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Да изброим лъжитр на селския в интервюто на Гонг

Мнениеот botev_1912 » 14 яну 2009 23:52

veseo написа:
Рикелме написа:Христола печели време за нещо, но за какво? Толкова лъжи в 1 интервю не съм чел. Нека да ги обобщим, така няма да се пропусне никоя лъжа и да анализираме ситуацията. От всичко си личи, че преговорите са в застой, а не ОКОНЧАТЕЛНО ПРОВАЛЕНИ, както оповестяват някои медии.

Що да печели време? Просто си ни се смее, вкл и на Ирена, Цветан Василев и Славчо Атанасов.

А замислял ли си се, че може селския да се е извъртял като е нарушил предварителният договор, и че сега го въртят на шиш за да вземат Ботев без да му дадат 1 лев? Нали се сещаш че не само трябва да върне капарото? не може в договор за милиони да няма нустойки!!! А замислял ли си се в договор за милиони какви суми биха били неустойките?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 яну 2009 23:57

Пичове,няма значение кой кво е писал има значение, че митю е още на чело и отбора на нашите бащи и дядовци и е пълна развалина.Искам да изринем селския буклук от Колежа!!!!!!!Искам да не виждам 70 годишния ми баща със сълзи на очите,искам сина ми като иде на стадиона да се смее ,а не да се бие с полицията и да се превръща в зомби!!Искам аз да си гледам бизнеса и семейството и да се радвам на моя БОТЕВ ПЛОВДИВ ,а не да ходя по протести и на тия години да се псувам и бия с полицията !!!Искам да виждам онези усмихнати лица на стадиона като бях дете ,а не разярени и изтормозени хора!!!!

Върни се в “Архив”