deepblue1963 написа:santiliana написа:Казвам ти, в онези времена дните ми бяха черни. Такъв отбор като тогавашния никога не сме имали. Може би само творението на Гонзо от миналия шампионат може да го конкурира. Няма да забравя, имахме за бек Ст. Пумпалов. Мисля, че го бяхме взели от Бургас. Та на реванша с Ференцварош, онези унгарци го направиха буквално "луд". Биха ни с 4:1. А на другия ден в "Народен спорт" написаха, че този ни играч напълно е оправдал фамилията си...Бяха много лоши времена...

В "тогавашния" отбор(1991/92-този,дето падна от Ференцварош) титуляри бяха:
Илиян Илиев
Златко Янков
Петър Хубчев
Станимир Стоилов
Наско Сираков
Пламен Николов
Велко Йотов
Даниел Боримиров
Валентин Дъртилов
Спечелихме Купата на България

и станахме 2-ри в шампионата.
Че какво викаш за "лошите времена"?
18 септември 1991, София, стадион "Георги Аспарухов", 15 000 зрители
Левски: Здравко Здравков, Стоян Пумпалов, Валентин Дъртилов, Калин Банков, Николай Тодоров, Златко Янков, Георги Димитров, Наско Сираков, Петър Хубчев, Ясен Петров, Валери Вълков
Старши треньор: Васил Методиев
нужда от консултация трябва ли??????
говоря за времената 88-92 година. То е ясно, че тогава много трудно, почти невъзможно беше да се намести друг отбор между двата колоса на БГ футбола...Но с играчи като посочените вече Мурлев, Савов, Вангелов, Господинов, Начев и т.н. си бяха наистина лоши времена. А това, че сме били носители на купа и на сребро, честно казано ми е през пикалото. При положение, че който и отбор да ни хванеше в Европа, ни тъпчеше като агне за Гергьовден...