Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот deepblue1963 » 20 юни 2012 21:41

santiliana написа:Казвам ти, в онези времена дните ми бяха черни. Такъв отбор като тогавашния никога не сме имали. Може би само творението на Гонзо от миналия шампионат може да го конкурира. Няма да забравя, имахме за бек Ст. Пумпалов. Мисля, че го бяхме взели от Бургас. Та на реванша с Ференцварош, онези унгарци го направиха буквално "луд". Биха ни с 4:1. А на другия ден в "Народен спорт" написаха, че този ни играч напълно е оправдал фамилията си...Бяха много лоши времена... :oops:

В "тогавашния" отбор(1991/92-този,дето падна от Ференцварош) титуляри бяха:
Илиян Илиев
Златко Янков
Петър Хубчев
Станимир Стоилов
Наско Сираков
Пламен Николов
Велко Йотов
Даниел Боримиров
Валентин Дъртилов
Спечелихме Купата на България :o и станахме 2-ри в шампионата.
Че какво викаш за "лошите времена"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 20 юни 2012 21:42

Медиите пак нямат никаква информация и пак си пишат за герои от миналата година.Няма да ме учуди въобще никога да не е имало вариант този холандец да дойде в Левски.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 юни 2012 21:43

zlobul написа:
santiliana написа:Казвам ти, в онези времена дните ми бяха черни. Такъв отбор като тогавашния никога не сме имали. Може би само творението на Гонзо от миналия шампионат може да го конкурира. Няма да забравя, имахме за бек Ст. Пумпалов. Мисля, че го бяхме взели от Бургас. Та на реванша с Ференцварош, онези унгарци го направиха буквално "луд". Биха ни с 4:1. А на другия ден в "Народен спорт" написаха, че този ни играч напълно е оправдал фамилията си...Бяха много лоши времена... :oops:

Споняш ли си един мач с Вележ Мостар :))) , на косъм бяйме от отпадане ...имаше един Калин Банков.......майко мила жива трагедия .
Иначе в тия времена (мачовете с Ференцварош) бяхме напрво леш .

Вележ беше предупреждението за Антверпен! По същия начин паднахме с 3-4, но бяхме били в София с 2-0...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 юни 2012 21:51

Синьо сърце написа:
zlobul написа:

Споняш ли си един мач с Вележ Мостар :))) , на косъм бяйме от отпадане ...имаше един Калин Банков.......майко мила жива трагедия .
Иначе в тия времена (мачовете с Ференцварош) бяхме напрво леш .

Вележ беше предупреждението за Антверпен! По същия начин паднахме с 3-4, но бяхме били в София с 2-0...

Като спомена за Антверпен ...това е най гадния мач който съм гледал през живота си . Срам ме беше да отида на училище след това .
Доста години след това гледайки видео от този мач , смело мога да кажа , че и съдията не е с чиста съвест .Добута тия до успеха .
Не искам да прозвучи като оправдание , но това си е истината .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 юни 2012 21:54

deepblue1963 написа:

В "тогавашния" отбор(1991/92-този,дето падна от Ференцварош) титуляри бяха:
Илиян Илиев
Златко Янков
Петър Хубчев
Станимир Стоилов
Наско Сираков
Пламен Николов
Велко Йотов
Даниел Боримиров
Валентин Дъртилов

18 септември 1991, София, стадион "Георги Аспарухов", 15 000 зрители

Левски: Здравко Здравков, Стоян Пумпалов, Валентин Дъртилов, Калин Банков, Николай Тодоров, Златко Янков, Георги Димитров, Наско Сираков, Петър Хубчев, Ясен Петров, Валери Вълков
Старши треньор: Васил Методиев
нужда от консултация трябва ли??????
говоря за времената 88-92 година. То е ясно, че тогава много трудно, почти невъзможно беше да се намести друг отбор между двата колоса на БГ футбола...Но с играчи като посочените вече Мурлев, Савов, Вангелов, Господинов, Начев и т.н. си бяха наистина лоши времена. А това, че сме били носители на купа и на сребро, честно казано ми е през пикалото. При положение, че който и отбор да ни хванеше в Европа, ни тъпчеше като агне за Гергьовден...
Последна промяна от santiliana на 20 юни 2012 22:02, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 20 юни 2012 21:59

Не мисля ,че съм аз човека ,който трябва да ви го каже , но темата е една ... вие пишете за друго !!!! Осъзнайте се ! Ако има модератор ще е хубаво да изтрие мненията ,които странят от темата ! Нищо лично - просто не е редно ! Хиляда коментара изчетох за 90-те години и не знам си какво още ..... темата е за трансферите в Левски през 2012 мисля - закъсняхте с около 22 години с коментарите,които заеха вече прекалено много място в тази тема ..... ;)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 юни 2012 22:03

прав си, изтривам ги и спирам.
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 20 юни 2012 22:05

Истината е,че периода есента на 1988 та чак до 1992 за ЛЕВСКИ беше не лош,а направо катастрофален!След титлата от 1988г бяха продадени основни играчи и беше скалъпен отбор от играчи от школата и твърде посредствени 'звезди" от провинцията.Впрочем резултатите и класиранията на отбора за този период говорят сами.Трагедиите от есента на 1989г няма да ги коментирам-но от тях ЛЕВСКИ загуби много,страшно много!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 20 юни 2012 22:07

Шюрд Арш е бил вариант за нова деветка на Левски в последните седмици. През зимата Николай Костов прокуди холандеца, защото бил типичен централен нападател. И легионерът отиде под наем в китайския Тяндзин. С поредния нов треньор Илиан Илиев обаче "сините" от месеци търсят типичен централен нападател. Успоредно купеният за 300 хиляди евро миналото лято Арш стана стрелец №1 на китайското първенство. А този шампионат напоследък се пълни със суперзвезди като треньора Марчело Липи, нападателите Никола Анелка и Дидие Дрогба. Засега обаче Тяндзин отказва да пусне Шюрд. Вариантът все пак остава, макар и с минимален шанс. Далеч по-вероятно е Арш да бъде върнат през декември, когато изтича контрактът за наем. Стига китайският клуб да не предложи милион евро за него.

Директорът на Левски Иво Тонев вече обяви, че клубът оглежда двама за нов нападател. Полски сайт съобщи за вариант с Коен ван дер Бийзен от изпадналия Краковия. Холандецът обаче има само 4 гола от 24 мача през последния сезон, а с такъв актив не звучи сериозно да бъде взет за стрелец на Левски. Миналото лято той бе водещ вариант за Левски, ако Арш не мине медицинските прегледи. Тогава 193-сантиметровият Коен бе във втородивизионния Го Ахед Ийгълс.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 юни 2012 22:08

[offtopic]дайте да минем във всекидневната и да говорим за мачове от миналото или да си създадем нова тема, примерно "Мачове, които помним"[/offtopic]
и направил небето синьо!

Върни се в “Архив”