Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Weingro
Контакти:

Re: Срам, Позор или Свикнахме да сме Боклука на Европа

Мнениеот Weingro » 20 авг 2009 10:21

Бижутера написа:Тоя път поне ни би един силен и грамотен отбор, който всички подценихме...Дебрецен наистина заслужаваха победата,за какъв срам говорите :shock:

Изобщо не съм съгласен.

Не те ни биха, а ние паднахме - има разлика. Ние играхме само последните 7-8 минути на първото полувреме и първите 15 на второто. Другото беше мъка.

Те също не направиха кой знае какво. Ще гледам мача и от ТВ, щото все пак на стадиона човек се влияе от разни неща, а по ТВ е някак по-отстрани и може би се добива по по-реалистична представа, но засега не смятам, че Дебърцините играха кой знае колко добър футбол.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 20 авг 2009 10:21

Не мога да си обясня по време на целия мач как нашите футболисти в лицата им се изписваше толкова уплаха от един отбор, който е на нашето ниво. :shock: В Лига Европа ни чакат много по-добри отбори и не ни чака нищо добро с тази игра. Само с един Бардон напред нищо не става... :cry:
Изображение

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 20 авг 2009 10:22

С някои неща съм съгласен с други не ....но цялото това писание е просто проява на разочарование на един фен.Аз лично бях така разочарован с Тампере а от тогава нищо в положителна посока не се е променило в Левски и по тази причина бях подготвен за вчера.Не трябва да съм голям футболен специалист за да ми стане ясно след мачовете с Баку,Литекс и Миньор че Левски е зле.Зле и като стил и като футболисти ( в някои зони). Не знам с какъв акъл очаквахте нещо повече преди този мач?
....в момента единственото добро нещо в България като стил и работа прави Краси Балъков.Гледам му няколко мача и от предишния и от сегашния сезон и виждам че има много добри резултати...май че му е ясна на Балъков?! Така ми се струва.Само че когато беше времето да дойде в Левски ,поиска на Батков да му даде 4 години период за изграждане на отбора и никакво вмешателство в неговата работа.На бай Ганьо такива не му харесват и .....видяхме какво се случи..."овчи глави","кокали","сръбски скари" и пропадаме ли пропадаме....
Айде да не съм толкова черноглед.Все пак се класирахме за лига Европа.Но си мисля с целия си голям непоправим оптимизъм който имам, че статистиката декември месец ще покаже много тъжни цифри за Левски.Не трябва да съм голям футболен специалист за да си го мисля това....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Re: Физическа подготовка на Левски

Мнениеот Helguera » 20 авг 2009 10:22

Единия проблем е в физиката , не всички!!! А те са много. От утре един месец подред да почват да тренират поемане на топката на крак , а следващите 2-3 месеца на гърди. Топката се удряше в нашите момчета като в твърд неодушевен предмет........ А за Йовов и поредните му пропуски на празна врата не ми се говори щото вдигам кръвното. Фатална грешка на Достанич с преместването на Минев отдясно ,и все пак да отдадем заслуженото и на гостите защото показаха , че са добър отбор. Е не Реал или Барса , но доста грамотен и добър тим определено.....

Живко6461
Контакти:

Re: Истината и равносметката

Мнениеот Живко6461 » 20 авг 2009 10:23

Представянето на "Левски" вчера е точно отражение на състоянието на отбора от няколко години, по точно от влизането в Шампионската лига. Мениджмънт на много ниско ниво. Спортно-техническо ръководство също. Не може да бъде по-различно. Назначават се треньори, които не са показали никъде нищо положително. Който има желание лесно може да види провалите им. За да бъдеш технически директор е необходимо и достатъчно да си ДАЛ на отбора. Нищо, че си давал само като футболист. Това обезсилва фактори като образование, IQ , етика... Селекция!!! Имена, които не говорят никому нищо. Вадят се статистики къде са играли. Фактът, че в последните години имат няколко минути в първенства, които са много по-слаби дори от нашето е маловажен. Връщат се футболисти, които са ДАЛИ много на отбора. Които са с изтекли и неподновени договори в първенства с посочения по-горе ранг. Няма пари! Криза! Силни аргументи! Но защо не се дава шанс на млади футболисти от школата. Или ако се дава то е за няколко минути в срещу съпреници, за които не е ясно дали ще завършат първенството. След това се преотстъпват и ... След време ги обвиняваме, че искат много пари за да се завърнат. Ако изобщо проявят такова желание. Продължаваме с ИСТИНСКИТЕ ЛЕВСКАРИ, ДАЛИ МНОГО НА ОТБОРА. Колко много? Кога? Какво биха могли да дадат сега? Те веднага се превръщат в ТАРТОРИТЕ. С тях се водят преговори. От тях зависи "спокойствието" в отбора. Разбира се те са несменяеми титуляри. Интересно защо публиката не ги харесва. Разбира се, че те са послушни. Както и подбраните по наши си критерии треньори и ръководители. Резултатите са налице. От отбори от Андора, Люксембург, Лихтенщайн, Сан Марино не можем да загубим. Все още. Успяхме да отстраним шампиона на Азърбайджан. Но ... Следват представители на Финландия, Беларус, Словакия, Унгария..., които ни отстраняват, след като са ни надиграли тотално. Впрочем следват групите на ЛЕ. Тази година. Защо ли? А там???

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Йовов вън завинаги

Мнениеот Pro-European » 20 авг 2009 10:24

delpi написа:Добре, ще се опитам да погледна нещата от твоята гледна точка... тогава кой да играе? Ок и аз казвам, че Ицо е време да седне малко на пейката и да влиза като резерва в напечени моменти, когато играта не върви. Но кой да играе? Хичо ли? Та той има тежък психически проблем и с него дори не става вече и за БГ мачовете. За справка погледни играта му в Баку. Жо е контузен и незвъсатановен. Не е изкарал нормално подготовка, той до Нова година няма да може да влезе във форма именно заради подготовката и контузиите.
При това положение ти какво предлагаш???

Ще трябва да излизам, затова ще отговоря кратко;))

Важно е да спрем някои порочни елементи в играта ни.
Когато виждаме, че Йовов няма психика, греши в най-важните мачове, в напреднала възраст е, публиката го освирква - нормално е да го отпратим.
Кой ще го замести - това е втори въпрос. Жо е 10 пъти по-добър от Йовов, чакаме го да се оправи.
За Хичо донякъде съм съгласен с теб, имаше потенциал, но нещо се спече това момче.
Все пак той е млад и заслужава шансове, при него си струва да му дадем кредит и да сме по-търпими.

Иначе съм съгласен с теб за Ортега и Христов - също фигуранти.
Ако не вземем добър център нападател, в ЛЕ също ще сме на тоя хал.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 авг 2009 10:24

zlatan написа:Аз няма какво да допълня,но това е голата истина и с мъка трябва да го призная.Бях убеден в успеха на левски,но за първи път виждам толкова уплашени футболисти.дебрецен просто знаеха слабото място на левски,а в този мач всичко при нас беше ТРАГЕДИЯ,МЪКА,СРАМ.Но има още един мач-отидете и го изиграйте за НАС-ФЕНОВЕТЕ МИСЛЯ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ.

Не мисля, че бяхме уплашени. По-скоро пренавити и в следвтвие на това играта ни беше хаотична, все едно излизаме да заличаваме 3 гола пасив. Трябваше да започнем по-прибрано, с повече разигравания на топката и да изчакаме противника да разкрие собствените си грешки. За съжаление този гол ни попари отвсякъде. Доста случаен. Рядко падат такива голове, за съжаление точно когато най-малко се очакват. Мисля, че гола много, много приличаше на този на Кайзера срещу Глазгоу... вероятно съдбата ни го връща няколко години по-късно!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Физическа подготовка на Левски

Мнениеот zlatan » 20 авг 2009 10:25

ФИЗИКА-ЛИОНЕЛ МЕСИ,ИНИЕСТА,ШАВИ,АГУЕРО,ПАТО,РОБИНЬО-спирам да си напъвам мозъка,за едно обаче си прав ТАКТИЧЕСКА ДИСЦИПЛИНА-най некъдърните футболери и тренери са в БЪЛГАРИЯ.
LEVSKI_FOREVER

ultra blue
Контакти:

Мнениеот ultra blue » 20 авг 2009 10:26

INZAGHI_99 написа:
Fichango написа:Хора, защо реагирате така сега, а не когато във вестниците се надпреварват да хвалят Левски или ЦСКА след победи над измислени отбори като Баку и Дери?

Защото ни боли, когато ставаме за срам!!!

Защо трябва да те е срам?Дебрецен бяха по добри от нас и заслужено ни победиха.Според мен наште се раздадоха но за момента това са ни възможностите.Все пак ще играем до нова година в европа!А за другите български отбори това не е сигурно!И моля ви престанете да плюете по отбора.Само Левски!!!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 20 авг 2009 10:27

sl321 написа:С някои неща съм съгласен с други не ....но цялото това писание е просто проява на разочарование на един фен.Аз лично бях така разочарован с Тампере а от тогава нищо в положителна посока не се е променило в Левски и по тази причина бях подготвен за вчера.Не трябва да съм голям футболен специалист за да ми стане ясно след мачовете с Баку,Литекс и Миньор че Левски е зле.Зле и като стил и като футболисти ( в някои зони). Не знам с какъв акъл очаквахте нещо повече преди този мач?
....в момента единственото добро нещо в България като стил и работа прави Краси Балъков.Гледам му няколко мача и от предишния и от сегашния сезон и виждам че има много добри резултати...май че му е ясна на Балъков?! Така ми се струва.Само че когато беше времето да дойде в Левски ,поиска на Батков да му даде 4 години период за изграждане на отбора и никакво вмешателство в неговата работа.На бай Ганьо такива не му харесват и .....видяхме какво се случи..."овчи глави","кокали","сръбски скари" и пропадаме ли пропадаме....
Айде да не съм толкова черноглед.Все пак се класирахме за лига Европа.Но си мисля с целия си голям непоправим оптимизъм който имам, че статистиката декември месец ще покаже много тъжни цифри за Левски.Не трябва да съм голям футболен специалист за да си го мисля това....

Прав си че е проява на разочарование, но то трае в мен от много време не само за този мач, точно както е при теб от много време го тая и снощи просто изби.
Аз също не съм очаквал да ги смачкаме, просто ми се искаше да вярвам, че ще направим нещо добро.
Колкото до другите мнения- да всичко ни е зле, снощи ДОРИ СТИГНАХМЕ (тоест аз не) да се радваме и да се въодушивляваме на центриране сякаш сме вкарали гол.
ултра блу: казах защото дебрецен има нашият бюджет и играе повече от нас.
и никой не плюе клуба ние плюем хората довели клуба до това ниво.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Върни се в “Архив”