Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Fichango
Контакти:

Re: Йовов вън завинаги

Мнениеот Fichango » 20 авг 2009 10:03

Йовов даде много на Левски, но наистина е по-добре да почнат да налагат някой друг на негово място

Fichango
Контакти:

Re: честито на печелившите!!!

Мнениеот Fichango » 20 авг 2009 10:04

Познали няма, спокойно

HanPagan767
Контакти:

Re: Срам, Позор или Свикнахме да сме Боклука на Европа

Мнениеот HanPagan767 » 20 авг 2009 10:05

А най- лошото е , че днес ни чакат нови две раэгромни загуби.Ще е чудо , ако някой от нашите отбори успее да измъкне поне точка от двата си мача в тоя кръг.
Вижда се , че българския футбол не само , че е тотално изостанал, но и вече безнадеждно назадничав. Все пак , нещото в българския антифутбол , което най- много ме драэнеше- това непрестанно беэсмислено рафцъкване между последните защитници и постоянно връщане топката наэад, снощи поне беше поне сведено да минимум , явно най- после са эапочнали да се усещат някои хора .Унгарците използваха всяка минута эа атака , и така трябва да бъде.
Раэбирачите ще кажат , ама повече трябва да се владее топката.Абе какво владееш бе , цървул!? С отърване на топката и цъкане с 1000 ненужни паса между эащитата, понеже всеки се е насрал от страх и не смее да поеме отговорност да сътвори нещо, понеже може да му вземат топката.В тия спортни училища неэнам така ли ги учат , ама ако е наистина така , то няма какво да се учудваме на антифутбола ни на всички български отбори.Така игра и черно море у дома срещу Айндховен , те пък счупиха тъпомера.Бавеха играта с беэсмислени пасове в тяхната половина и играха за 0 : 0. Пораженчески манталитет.В българия нито един отбор няма психическа нагласа да излезе и да атакува.Всеки гледа първо да не му вкарат гол , пък напред ако стане нещо карамбол , я грешка , я рикошет в на някой тъпоумен нападател задника , все ще влеэе..Това е истината.И тия неща всяка година се говорят , че всичко ни е сбъркано и пак всичката ни игра е пак такава на следващата година и така до беэкрай.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Истината и равносметката

Мнениеот Pro-European » 20 авг 2009 10:06

по моето скромно мнение:

- победи по-добрият отбор; унгарците са мн добри във физически и тактически план, подават си добре и икономично, ефективни;

- от Левски ми хареса само Лусио, донякъде и Топузаков.

- защитата ни не беше подредена добре;

- Йовов - трагедия, но с това отдавна сме свикнали;

- в нападение ни липсва класа. Георги Христов може би тренира, старае се, но ..липсва му класа. Той е един посредствен играч. Като центр.нападател трябва поне да може да овладее топка отпред, да задържи, да затрудни защитата. А той не може, макар да се старае.

- Ортега- две левашки изпълнения пред гола, едно недоразумение, което не знам защо е в Левски;

- В заключение, футболистите ни играха това, което могат. Това ни е потенциала.
За бой е Батков, който трябваше да финансира някаква селекция. Ние от 5 години караме без селекция, ако излезе някой със свободен трансфер го вземаме-това е унизително за Левски. Като имаш амбиции за ШЛ, трябва да привлечеш поне 1-2 класни играчи, в т.ч. задължително класен голмайстор.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Re: Мечтан тим за ШЛ на Левски,но Уви!

Мнениеот Al_Abrashev » 20 авг 2009 10:06

moonlight написа:Пък на мен ми омръзна да чета как този не ставал , другия ставал , пък третия бил юноша , пък другия бил чалгар . Прекалявате вече с такива твърдения. Има ли смисъл от излишно напрежение в отбора ? Това са момчетата , които играят в момента в Левски . Куци , кьорави , сакати , чалгари , хевиметъли , каквито ще да са . Те са ЛЕВСКИ в момента . Друго няма , НЯМА и да има . Разберете го най-после :!:
Абсолютно съм съгласен!
А и много хора трябваше да разберат, че тази година не сме за ШЛ. Мен като фен ме интересуват само 3 по-простички неща:
1.Левски да е шампион;
2.Левски да играе повече мачове в Европа за да ходим пак да ги подкрепяме навън, като през 2005-та и 2006-та;
3.Левски да бие ЦСКА;
Всичко това е факт, така че......, малко по-спокойно!
В тази връзка, мисля че, снощи на стадиона най-хубавото беше, че след мача подкрепихме отбора и нямаше предишни простотии с "Кокали", "Вили-Вуцовци" , "Батковци" и т.н., дано и занапред нещата да са така!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 20 авг 2009 10:06

Fichango написа:Хора, защо реагирате така сега, а не когато във вестниците се надпреварват да хвалят Левски или ЦСКА след победи над измислени отбори като Баку и Дери?

Защото ни боли, когато ставаме за срам!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Йовов вън завинаги

Мнениеот delpi » 20 авг 2009 10:07

Pro-European написа:
delpi написа:Аз съм "братовчед" на Ицо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: и затова мнението ми е... Ицо завинаги в Левски!
Автора на темата, хейтър такъв, марш!!!

Ти не си в час, приятелю

Всеки гледа нещата под различен ъгъл. В предното ми мнение имаше доста ирония, която явно някой не разбират :mrgreen:
Тъпо е когато след един неуспешен мач хвърляме вината върху един и същи футболист. Аз смея да твърдя, че Йовов беше доста активен докато беше на терена. Да, изпусна чист гол и сега виждам от мненията тук, че е има грешен пас при първия гол на унгарците, може. Но на фона на целия отбор и апатията на отбора, Йовов смея да твърдя, че не се представи по-зле от всички останали за да обира псувните, ругатните и освиркванията. С какво по-добре се представи Г. Христов? Ами този Дениран? Колко по-добре трябваше да му я качат на главата за да вкара???
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Re: Истината и равносметката

Мнениеот needaweed » 20 авг 2009 10:07

В заключение, футболистите ни играха това, което могат. Това ни е потенциала.

Много правилно.
Не съм левскар, но вчера много исках да видя български отбор в шампионската лига. Да, ама не. Радвам се, че и много от феновете този път не летят във въздуха и не тръбят, че левски били по-добрите. Каквото и да говорим, унгарците ни надиграха. Не зная откъде се наслои мнението, че те едва ли не идват да легнат за загуба, напротив- показаха игра, каквато липсваше на Левски през голяма част от мача. Слаба защита, не добро нападение, редовните размнинавания на Йовов с топката, Ортега без коментар. Много ми се иска да имаме добре представящи се отбори в Европа, но подобни мачове ни свалят от облаците и показват точно нивото на футбола ни. Някъде четох, че Левски играли много добре и правилно, но просто нямали ден?! Май освен в кръчмите и по забивките на чалга к....те, нещо нямат сили за друго.
Дано поне в Унгария се случи чудо!
Винаги, навсякъде !

nikawr
Контакти:

Re: Мечтан тим за ШЛ на Левски,но Уви!

Мнениеот nikawr » 20 авг 2009 10:08

смешно, ако гледам някой чужд отбор, но трагично за БГ феновете, защото това е нашият шампоион..... :oops: :cry:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 20 авг 2009 10:09

Тоя път поне ни би един силен и грамотен отбор, който всички подценихме...Дебрецен наистина заслужаваха победата,за какъв срам говорите :shock:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Архив”