Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот PFC Litex » 29 май 2011 19:03

NIKSANA написа:
PFC Litex написа:То понеже "Спортно шоу Гонг" е еталон за достоверност.

голям си заядливко

Какво разбираш под заядливко?
Водеща медия ни дава лъжливи новини в нейно предаване и само защото се казва Гонг значи трябва да се вярва ли?
Ок, щом Фрайбург ще играят в ЛЕ, аз се радвам, че ще може да гледаме Дембеле в ЕКТ.
Изображение

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 29 май 2011 19:07

PFC Litex написа:
NIKSANA написа:
PFC Litex написа:То понеже "Спортно шоу Гонг" е еталон за достоверност.

голям си заядливко

Какво разбираш под заядливко?
Водеща медия ни дава лъжливи новини в нейно предаване и само защото се казва Гонг значи трябва да се вярва ли?
Ок, щом Фрайбург ще играят в ЛЕ, аз се радвам, че ще може да гледаме Дембеле в ЕКТ.

както каза аваланч рекламацията за инфорамацията не в нашата тема а в раздела за гонг! Заядливко си защото се заяждаш с нас..защо сме повярвали на Гонг като сме го чули... ми защото бях на работа и не се сетих да проверя класиранията...
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 май 2011 19:08

Заяждам с вас :shock:
No comment.....
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 май 2011 21:44

DrAvalanche написа:Честно казано въобще не ми пука къде ще играе Фрайбург. Аз съм фен на Левски. И не, не е забранено да пишеш в нашия форум, но ти сигурно имаш повече мнения тук отколкото във Вашия.

Сам може да видиш къде имам мнение и къде не.
хубаво е обаче преди да се напада който и да е било, да се погледнат 1-2 страници назад и чак тогава да се пише, защото в момента излиза, че думите ми:
PFC Litex написа:Смятай колко са зле тогава журналистите :lol:

написани във връзка, че съобщили във водеща медия, че Фрайбург са 6-ти, а реално те са 9-ти някой определи на мига като заяждане и провокация.
Лично на мен ми е все тая.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 май 2011 09:52

Немога да повярвам, че тия от Фрайбург дават най много пари за Гарра-та ! ... :o

Ама са симпатично отборче с капацитет ...
Поне там ( можеби ) ще играе по често.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
petkov
Контакти:

Мнениеот petkov » 31 май 2011 17:41

Нов слух: Вердер вади цели 4 милиона евро за Гара Дембеле от Левски

Италиански спортен сайт тиражира информацията, че Гара Дембеле е на една крачка от трансфер във Вердер Бремен. Информацията е оскъдна, но все пак се споменава сума, която немците могат да платят за голмайстора на Левски.

Става въпрос за 4 милиона евро. Припомняме, че Дембеле беше близо до преминаване в един от най-именитите немски клубове през зимата, но тогава Тодор Батков и Левски не се разделиха със своята звезда с надежда, че „сините” ще станат шампиони.

Гарата е в полезрението на Фрайбург, като дори се смята, че преговорите са в доста напреднала фаза. Французинът, който е национал на Мали, предизвика истински фурор в България, като стана голмайстор на първенството и вкара 37 гола във всички надпревари.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 01 юни 2011 21:39

Реализатор номер едно на българската "А" група и Левски Гара Дембеле е седмият най-резултатен футболист в Европа за сезон 2010/2011. Това показва официалната класация на Международната федерация по футболна история и статистика, публикувана днес. Тъмнокожият голаджия има 26 шампионатни попадения, с което е най-бележещият африканец на Стария континент.

Лидер в подреждането и нов носител на "Златната обувка" е Кристиано Роналдо със забележителните си 40 гола в Примера за Реал Мадрид. Лионел Меси от Барселона (31) и Марио Гомес от Байерн (28) са подгласници на CR7.

Гара е изпреварен още от Алекс (Фенербахче - 28), Антонио ди Натале (Удинезе - 28) и Александер Фрай (Базел - 27). Дембеле дели седмото място с молдовеца Джордже Боги (Милсами Орхей), Кенет Милър (Глазгоу Рейнджърс, Бурсаспор), Едисон Кавани (Наполи) и Анри Ернандес (Ередия - Ягуарес де Петен).

Седми в Европа... не може да няма една оферта за 4млн за него :)
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юни 2011 21:53

NIKSANA написа:
Реализатор номер едно на българската "А" група и Левски Гара Дембеле е седмият най-резултатен футболист в Европа за сезон 2010/2011. Това показва официалната класация на Международната федерация по футболна история и статистика, публикувана днес. Тъмнокожият голаджия има 26 шампионатни попадения, с което е най-бележещият африканец на Стария континент.

Лидер в подреждането и нов носител на "Златната обувка" е Кристиано Роналдо със забележителните си 40 гола в Примера за Реал Мадрид. Лионел Меси от Барселона (31) и Марио Гомес от Байерн (28) са подгласници на CR7.

Гара е изпреварен още от Алекс (Фенербахче - 28), Антонио ди Натале (Удинезе - 28) и Александер Фрай (Базел - 27). Дембеле дели седмото място с молдовеца Джордже Боги (Милсами Орхей), Кенет Милър (Глазгоу Рейнджърс, Бурсаспор), Едисон Кавани (Наполи) и Анри Ернандес (Ередия - Ягуарес де Петен).

И какво те топли теб това.. и не само теб, а и всички, които се радвате, че Дембеле ще бъде продаден?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 01 юни 2011 21:54

Кашчей написа:
NIKSANA написа:

И какво те топли теб това.. и не само теб, а и всички, които се радвате, че Дембеле ще бъде продаден?

пари за отбора за батков..финансова стабилност.... топли ме.. имам си една печка у нас и се захранва с транфери от Левски... като влезнат пари в отбора и аз се стоплям.... а ти с какво се отопляваш?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 юни 2011 22:06

NIKSANA написа:
Кашчей написа:

пари за отбора за батков..финансова стабилност.... топли ме.. имам си една печка у нас и се захранва с транфери от Левски... като влезнат пари в отбора и аз се стоплям.... а ти с какво се отопляваш?

От безбройни мнения по всякакви теми.

Върни се в “Архив”