Blue_Girl написа:vaskonti написа:Разликата в заплатите между Мюнхен от преди 6-7 години и Вила в момента със сигурност е поне 10 пъти. До колкото си спомням Стилиян играе в момента за около 60 хиляди паунда. На седмица обаче. Борето е взимал подобни пари сигурно за 3 месеца, при това в добрите му години. Разбира се, това е мое предположение, но едва ли съм далеч от истината.
Въпреки заявеното му намерение да завърши кариерата си в България, това едва ли ще стане поради ред причини, най-явната от които е, че няма кой да му плаща заплата, каквато ще му плаща дори изпадащ английски отбор от първа дивизия.
Ок, няма смисъл да си гадаем, а пък вие да си се самонавивате колко привлекателен за Стилиян би бил Левски само защото като малък бил ваш фен. Мен ако питате ако до 3-4 години Монтана стане приличен тим е по-вероятно там да отиде. Не бих се учудил хич.
Смяташ, че Стенли ще предпочете да рита в Монтана, а не в Левски?

Той точно това момче или мъж(не сме разговаряли не знам на колко е) изобщо не знае в тоя спор,който го водеше каква му беше целта - признава че Стенли е левскар,че е подкрепял Левски от малък,но не бил Голям Левскар /...... Ето това му беше болката,поне аз това разбрах от сичките му постове.....
А колкото до Монтана - това мнение изобщо трябва ли да се обсъжда.....Това е като с растящия в Б

група нов български гранд - Лудогорец.....

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]