Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Tommi » 04 фев 2011 15:20

santi_santi написа:Изобщо е в сферата на фантастиката играчи като Стилиян,че и Бербо и Мартин да се завърнат в България и да играят в края на кариерите си,по скоро да ги завършат в някой отбор в по-долна дивизия на Англия отколкото в България пресен пример е Кишишев.По скоро може да се надяваме до година две да се завърне Божинов отколкото Стилиян :)

Кишишев и Светльо Тодоров се завърнаха в България след престой в Англия. Боримиров, Мариян Христов, Цанко Цветанов, Стойчо Стоилов, Видолов се завърнаха след престой в Германия. В България завършиха кариерата си и Лечков и Пенев. Защо и Стилян, Мартин и Бербатов да не се завърнат тук в края на кариерата си?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 04 фев 2011 15:29

vaskonti написа:Разликата в заплатите между Мюнхен от преди 6-7 години и Вила в момента със сигурност е поне 10 пъти. До колкото си спомням Стилиян играе в момента за около 60 хиляди паунда. На седмица обаче. Борето е взимал подобни пари сигурно за 3 месеца, при това в добрите му години. Разбира се, това е мое предположение, но едва ли съм далеч от истината.
Въпреки заявеното му намерение да завърши кариерата си в България, това едва ли ще стане поради ред причини, най-явната от които е, че няма кой да му плаща заплата, каквато ще му плаща дори изпадащ английски отбор от първа дивизия.
Ок, няма смисъл да си гадаем, а пък вие да си се самонавивате колко привлекателен за Стилиян би бил Левски само защото като малък бил ваш фен. Мен ако питате ако до 3-4 години Монтана стане приличен тим е по-вероятно там да отиде. Не бих се учудил хич.

Смяташ, че Стенли ще предпочете да рита в Монтана, а не в Левски?
:shock:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 04 фев 2011 15:39

Blue_Girl написа:
vaskonti написа:Разликата в заплатите между Мюнхен от преди 6-7 години и Вила в момента със сигурност е поне 10 пъти. До колкото си спомням Стилиян играе в момента за около 60 хиляди паунда. На седмица обаче. Борето е взимал подобни пари сигурно за 3 месеца, при това в добрите му години. Разбира се, това е мое предположение, но едва ли съм далеч от истината.
Въпреки заявеното му намерение да завърши кариерата си в България, това едва ли ще стане поради ред причини, най-явната от които е, че няма кой да му плаща заплата, каквато ще му плаща дори изпадащ английски отбор от първа дивизия.
Ок, няма смисъл да си гадаем, а пък вие да си се самонавивате колко привлекателен за Стилиян би бил Левски само защото като малък бил ваш фен. Мен ако питате ако до 3-4 години Монтана стане приличен тим е по-вероятно там да отиде. Не бих се учудил хич.

Смяташ, че Стенли ще предпочете да рита в Монтана, а не в Левски?

Той точно това момче или мъж(не сме разговаряли не знам на колко е) изобщо не знае в тоя спор,който го водеше каква му беше целта - признава че Стенли е левскар,че е подкрепял Левски от малък,но не бил Голям Левскар /...... Ето това му беше болката,поне аз това разбрах от сичките му постове.....
А колкото до Монтана - това мнение изобщо трябва ли да се обсъжда.....Това е като с растящия в Б :shock: група нов български гранд - Лудогорец..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 фев 2011 15:59

tatusindo написа:
Blue_Girl написа:Смяташ, че Стенли ще предпочете да рита в Монтана, а не в Левски?

А колкото до Монтана - това мнение изобщо трябва ли да се обсъжда.....Това е като с растящия в Б :shock: група нов български гранд - Лудогорец..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А защо да не предпочете Монтана :?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 04 фев 2011 16:05

Tommi написа:
tatusindo написа:
Blue_Girl написа:Смяташ, че Стенли ще предпочете да рита в Монтана, а не в Левски?

А защо да не предпочете Монтана :?

Нали ?????В тоя лют гранд от севера........
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 фев 2011 16:13

tatusindo написа:Нали ?????В тоя лют гранд от севера........

Нищо чудно да реши, че е по-добре да се прибере в Монтана. Ние не можем да определим какви ще са бъдещите му планове. Все пак говорим за края на кариерата му, а тогава възможността за трофеи или пък заплатата може да не са водещи условия при избора на отбор.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 04 фев 2011 16:21

Tommi написа:

Нищо чудно да реши, че е по-добре да се прибере в Монтана. Ние не можем да определим какви ще са бъдещите му планове. Все пак говорим за края на кариерата му, а тогава възможността за трофеи или пък заплатата може да не са водещи условия при избора на отбор.

Ти сериозно ли го мислиш това........ :shock: :o :shock: :o

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 фев 2011 16:26

tatusindo написа:
Tommi написа:

Ти сериозно ли го мислиш това........ :shock: :o :shock: :o

Аз няма какво да мисля, защото не съм говорил със Стилян, за да знам какви са бъдещите му планове. Ти защо смяташ, че е невъзможно да се завърне в своя град?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 04 фев 2011 16:28

Всеки футболист е жаден за успехи и трофеи, било то и на 40 години!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 04 фев 2011 16:29

Има разлика между невъзможно и едно нещо да е в пъти по-възможно от друго ;) това ми беше мисълта.... Не исках да обидя Монтана като град и отбор ;)

Върни се в “Архив”